Varet... nese dashuron psh.. Bushin, Klinton, Kenedin ... apo .... hmmm Sali Berishen, Fatos Nanon... hehe ....mund te gjesh vertet pavdekshmerine......Fillimisht postuar nga keti t.:
[qb]
dashuro gjate gjithe jetes dhe do te mbetesh i pavdekshem!!!(shprehja ime e preferuar) [/qb]
sé more vesh mire kete lidhjen e thenies me politikanet. :shrug:Fillimisht postuar nga skin:
[qb]Varet... nese dashuron psh.. Bushin, Klinton, Kenedin ... apo .... hmmm Sali Berishen, Fatos Nanon... hehe ....mund te gjesh vertet pavdekshmerine...... [/qb]Fillimisht postuar nga keti t.:
[qb]
dashuro gjate gjithe jetes dhe do te mbetesh i pavdekshem!!!(shprehja ime e preferuar) [/qb]
Fillimisht postuar nga keti t.:
[qb]sé more vesh mire kete lidhjen e thenies me politikanet. :shrug: [/qb]Fillimisht postuar nga skin:
Fillimisht postuar nga skin:
[QB] Ne fakt me erdhen ne mendje vetem emra politikanesh, po mund te jene dhe artista, sportista, etj.... njerez me fame praaaa... dashuro kta dhe behesh dhe ti me fame dhe e pavdekshme... te pakten ne biografite qe do botohen me vone per keta njerez...
capisc...??
SKIN
ps. shembull tipik: Monika Lewinski
:tipsy:
sa i thelle qe paske qene edhe ti skino /pf/images/graemlins/tongue.gif .s´do te thote te rrish te gjush V.I.P-at per tu bere i famshem.moa harro se edhe nga populli i thjeshte kane ardhe..po me pune e perpjekje arrihet gjithcka,apo jo?shembull(meqe po flasim per te njohurit) madonna,ka qene nje vajze e varfer...as shpi ku te fuste koken nuk ka pas,prinder te ndare probleme financiare,po keshtu i erdhi jeta,e shkathet ishte ,kapi momentin dhe zor se del nga historia boterore e muzikes ajo.pershtatje me cdo kohe.femer kameleon(gjithe kete reklame i bera sikur e kam kusho /pf/images/graemlins/laugh.gif .capisci ca du me thene une?)
hajt pra tung /pf/images/graemlins/wink.gif
cfare me ben te jem i sigurt...........po pikerisht deshmia e kesaj jete qe po jetoj me ben te jem i sigurte,dhe kete e kam arritur duke kuptuar ate cka kjo jete po me deshmon.Fillimisht postuar nga skin:
[qb] Po cfare te ben te jesh kaq i sigurt??
SKIN [/qb]
sipas teje cdo gje duhete te vertetohet ne baze te shqisave,per mua ky eshte nje fillim i gabuar per gjithcka,sic e di une jam mysliman dhe sigurine e botes tjeter e mendoj ne baze te kuranit,shume njerez nuk mendojne keshtu eshte e drejta e tyre,besimi eshte pune zemre dhe mbetet gjithmone i tille,une sikur ti tregoj gjithcka nje pabesimtari,ai prap nese nuk e kishte ne zemer nuk do te besonte,pra sigurine mua ma jep zemra ime per shume kjo nuk eshte e mjaftueshme per mua po.Fillimisht postuar nga skin:
[qb] Jimmyy, ne fakt ti me duket e kishe fjalen per boten tjeter, sic thua "..... pikerisht ajo bota tjeter eshte kuptimi padiskutim......"
Dhe une per kete pyeta, se si je kaq i sigurt qe bota tjeter ka kuptim??? Kush e ka pare dhe te ka "thene" qe kshu eshte? [/qb]
KUR TE SHKON MARREZIA SKA CTE DUHET MENCURIA, KA THENE GJERGJ FISHTA.Fillimisht postuar nga sounds good:
[qb] me fal si ishte pyetja??? [/qb]
shume gjera ne bote behen jashte vullnetit tend por mbas kryerjes se tyre kerkohet llogari,edhe ne bote ka shembuj te ngjashem,nese te gjithe i japim nje shpjegim lindjes tone po ashtu edhe jetes tone tek vdekja ndalojme pse?cdo te ndohde mbas vdekjes nuk te duket pyetje interesante,pse duhet te vdisja,a vdes me te veretete ka nje ser pyetjesh qe nuk i shmangesh dote,i mendon i llogjikon e ne fund me zemer ben ndarjen keshtu mendoj une....Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Kjo eshte e verteta e pamohueshme dhe e pashmangshme... e bukur, me teper nga c'duhet. Asnjeri nga ne nuk kerkoi te vinte ne jete dhe si rrjedhoje askujt nuk do ti kerkohet llogari kur te vdese. Seicili nga ne eshte ketu per te gjetur qellimin... me te cilin do haset, vetem para se te mbylli syte. [/qb]