President,Nga librat shqip:
"Kronike ne gur" - Ismail kadare
"Lista e fundit" - Jorma Maria Loci
Nga letersia e huaj:
"Tre shoket" - Erich Maria Remark
Pershendetje prej meje,
Presidenti
PershendetjeFillimisht postuar nga Away:
[qb]
meqe jemi te hapja e barkut me libra te llahtarshem, Yjet nuk vishen keshtu & Kardigan, Elvira Dones.
pse i kam lexuar o zot!! [/qb]
PershendetjeFillimisht postuar nga Away:
[qb]
meqe jemi te hapja e barkut me libra te llahtarshem, Yjet nuk vishen keshtu & Kardigan, Elvira Dones.
pse i kam lexuar o zot!! [/qb]
kam pershtypjen se jane histori te perjetuara. libri eshte i pagelltitshem pikerisht sepse i vertete. po ajo dreq shkrimtare megjithese e ka tepruar e ka arritur te jape efektin qe donte. me degjo mua, hidhe nga dritarja qe tani dhe mos e lexo se do llahtarisesh. nje shoqja ime nuk e futi burrin e vet ne shtrat dy dite pasi e lexoi..Fillimisht postuar nga Klocari:
[qb] Pershendetje
Jam duke lexuar kete liber Yjet nuk vishen keshtu, nuk me besohet te jene histori te perjetuara, dhe fjalori qe eshte perdorur me duket shume banal. [/qb]
tutti per uno /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] Uno per tutti ... Harku i Triumfit! [/qb]
Ne ca gjuhe eshte ky libri se u bera kureshtare. Bleu faleminderit per pergjigjen?Fillimisht postuar nga Pishmon:
[qb]kam pershtypjen se jane histori te perjetuara. libri eshte i pagelltitshem pikerisht sepse i vertete. po ajo dreq shkrimtare megjithese e ka tepruar e ka arritur te jape efektin qe donte. me degjo mua, hidhe nga dritarja qe tani dhe mos e lexo se do llahtarisesh. nje shoqja ime nuk e futi burrin e vet ne shtrat dy dite pasi e lexoi.. [/qb]Fillimisht postuar nga Klocari:
[qb] Pershendetje
[/qb]
du dhe un du dhe unFillimisht postuar nga Bleu:
[qb] Koli, po njofte ndonji Ravik, raportoje pak ktu /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]