Libri i parapëlqyer për ju?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Me shumë mirëkuptim dhe dashamirësi mos kaloni në këto "kundërveprime" personale.
Përmbahuni temës së librave!
 

h3o

Papirus rex
Cufoja e Bubi kacurrel, Gaqo Bushaka.
Fantazma dhe plani 3+4 Petro Marko
Permbledhje te tregimeve te mocme nga Mitrush Kuteli
 
Top