Law society - klubi na bashkoi ligji

D-J

Forumium maestatis
Re: Law society - klubi na bashkoi ligji

Fillimisht postuar nga * Goca e karrocaxhiut *:
[qb] Prit mo iher prit, ku po iken?

Thuj iher kush ka te drejte, une /pf/images/graemlins/wink.gif a ky me siper? [/qb]
na i nxorre te gjtha hallet ne pazar. kur te vi puna me nda mobiljet pyt ate. tash per tash s'e kom lujt bishtin akoma :goofy:

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ka hapur Dicku Klub dhe s'me ka ftuar mua :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif

E mire mire :cool: [/qb]
as if you need invitation from me /pf/images/graemlins/wink.gif

D-J

Forumium maestatis

feel home my four seasons masterpiece /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Pse ket dialogun ketu me siper nuk e qun lujtje bishti ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

per lujtje bishti tani mund te me akuzoj kordelja pas nderhyrjes tende /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy: :devil: :lol:

D-J

Forumium maestatis

ajo mund te me akuzoj po una ja hedh posht akuzen pasi nuk jam nga ata :devil: . Pasurin do ta shkrij dhe emrin do ta nxjerr te lar dhe neve te na marrin te keqen dynaja pastaj :kiss:

Goca

Primus registratum

Qyqa m`puthi Diku! :eek:

Ti meno per emrin tend se nderin e emrit tim e kom vete parasysh une... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dickut i pelqejne metaforat dhe eshte plot me surpriza :rolleyes:

Po pse je zgerdhi kur me urove mireseardhjen s'e mora vesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

D-J

Forumium maestatis

thjesht instict vetmbrojtjeje, desha te mbuloja gjurmet se dynjaja kan sy dhe vesh /pf/images/graemlins/wink.gif . Tani e tutje sa here qe do puthemi do vejme shenjen e zgerdhimes. te gjitha kodet do ti ndryshojme /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Penny cke mi zemer se ta them tyja pastaj si eshte puna :kiss:

D-J

Forumium maestatis

[qb] Qyqa m`puthi Diku! :eek:

Ti meno per emrin tend se nderin e emrit tim e kom vete parasysh une... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Te puth sa te... nejse nejse

per punen e emerit ate mos e thuj tija se po more mbiemrin tim tija e hongre masanaj :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Mire qe ligji te ve ne detyrim te zgjedhesh mbiemrin e partnerit ose tendin se te kish qene per emrin, Penelina kishte abstenuar :lol:

D-J

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif
mir mir po abstenimi nuk eshte rrefuzim. esht si puna e nazeve kur ta ka qefi. nje cik inkurajim, nje cik pun bindce dhe nje shtytje te mir dhe ja ve un nga mrapa emrin tim :goofy:
le qe ca sben vaki xhanem ka nje kok ajo qe... asaj esht per ta pas frik dhe diten e dasmes se te can ferren /pf/images/graemlins/tongue.gif .

p.s ajo e qeshmja qe bere what does it stand for /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb]
P.s Penny cke mi zemer se ta them tyja pastaj si eshte puna :kiss: [/qb]
Po xhaxhi edukatori... s`kam nevoje per shpjegime fare, si kujton ti, se kam lindur dje, po si s`pate turp njeher , keshtu haptazi , pa tu skuqur faqja fare, je dhe palo bure , pupupupu korba une ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] le qe ca sben vaki xhanem ka nje kok ajo qe... asaj esht per ta pas frik dhe diten e dasmes se te can ferren /pf/images/graemlins/tongue.gif .
[/qb]
Penelina Delarge... /pf/images/graemlins/laugh.gif U Zot si me duket vetja , si me pas bo strage di cuori...
Goca e Darlingtonit... :eek: , sikur me me pas dashnore..ncuk ncuk..

Ligji ketu tek une thote qe vajza mban te sajin dhe po desh i bashkangjit ate te burrit, s`eshte e detyruar o njerin o tjetrin, i bjen te jete Goca e karrocaxhiut ( in Delarge)... /pf/images/graemlins/wink.gif

Nuk te pelqen kjo koka ty? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

D-J

Forumium maestatis

[qb] [QUOTPo xhaxhi edukatori... s`kam nevoje per shpjegime fare, si kujton ti, se kam lindur dje, po si s`pate turp njeher , keshtu haptazi , pa tu skuqur faqja fare, je dhe palo bure , pupupupu korba une ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Uuu stu skuq faqja thot kjo, pse mi ca ka ktu per turp? Puthje pa zarar ishte mos e bej dhe kaq te madhe ti tani. Pastaj po te ishte sic thua ti pse mi kaq haptazi bo i beja kto puna una a thua se ska PM-ra plot. he me he se e ke nga sevdaja e madhe qe ke per mua :kiss:

D-J

Forumium maestatis

Ligji ketu tek une thote qe vajza mban te sajin dhe po desh i bashkangjit ate te burrit, s`eshte e detyruar o njerin o tjetrin, i bjen te jete Goca e karrocaxhiut ( in Delarge)... /pf/images/graemlins/wink.gif
[/QB]
qe seshte e detyruar nuk eshte mi jo, po sikur ska lezet shum se si thon burr e grua mish e thua pranej /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po cke ti, per ne te dy un kaq i gjo e boj dhe quhem Dicku Karrocaxhiu /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s edhe mua se si mu duk ajo Goca e Darlingtonit, sikur shfrytzojm njoni tjetrin vetem per sex :goofy:
lots of kisses xxx

Goca

Primus registratum

Po nga sevdaja pra nga sevdaja... :kiss:

Si the mer? Sikur shfrytezojme njoni tjetrin vetem per seks? /pf/images/graemlins/laugh.gif Eme mire , perderisaa eshte virtual... /pf/images/graemlins/tongue.gif

D-J

Forumium maestatis

Ah mi zemer ma ka heq trunin fare ajo Kordelja sot. Kishe te drejt tija, po se mos te kam nigju noiher tyja un.
Ate virtualen qeke e tmerrshme ti mi cuc. Po di noi stil tija me nje kompjuter ne te njeten dhome mua dhe tyve /pf/images/graemlins/wink.gif Se kto realet na kan ardh atje ku sma mo :kiss: .