Kush eshte arma juaj qe perdorni ne dashuri?

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Kush eshte arma juaj qe perdorni ne dashuri?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sinqeriteti

P.S. Mos pysi njeri sa sukses kom pas /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

MOs m THuj qe ke PAs Punu KAmarier ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ilir20

Primus registratum

Po qe e ke mire ti lale, tamom ashtu duhet

TEDI

Valoris scriptorum

ciltersia dhe seksi

[/ QUOTE ]

Shume Veshtire ti gjesh te Dyja por Jo e Pamundur ...

POr Kjo NUk eshte Arme se jane gjera qe nuk MUnd te Perputhen ... Gjithmone ne Pergjithesi ...

Isabelle

Valoris scriptorum

pistolete tip TT te tetedhjetegjashtes !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/confused.gif si i behet qe une nuk e kam idene se si i bej te tjeret te dashurohen me mua?? /pf/images/graemlins/shrug.gif

PS:nuk po quaj arme paraqitjen fizike.

milanisti2

Primus registratum

duke mos e quatur arme paraqitjen e jashtme, nepermjet inteligjences she humorit.

milanisti2

Primus registratum

te mbeshteta mendimin qe nuk po e quajme arme paraqitjen dhe shpreha mendimin tim

BabyLiCiOsS

Primus registratum

/pf/images/graemlins/confused.gif si i behet qe une nuk e kam idene se si i bej te tjeret te dashurohen me mua?? /pf/images/graemlins/shrug.gif

PS:nuk po quaj arme paraqitjen fizike.

[/ QUOTE ]

po mire o mire...se njerezit nuk dashurohen..nga ana fizike..por edhe nga fjalet..e omla..miresjellja..rrespekti qe ke ndaj partenrit...bohu xhentil /pf/images/graemlins/laugh.gif masanej per pamjen fizike ne kete rast po flas per gocat se jan me shume dinake lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

BabyLiCiOsS

Primus registratum

po une goce jam /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

ahahahahahahahahahahahahaahahahahahaahahahahahaah sorry ee me fal eee...po mendova qe ishe djale..po mire mi lal edhe ti lol..mundesh te perdoresh ato qe thashe lart ...lol po deshe 100$ ora per kurs..si te besh nje djale per vete mesuesja dora vet une /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

marina s.

Forumium maestatis

flm,po nuk kam nevoje per kurs.me duket se nuk e ke lexuar mire çfare kam shkruar /pf/images/graemlins/shrug.gif

eddantes

Primus registratum

kallashnikovi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

true confidental

Forumium maestatis

Meqe jemi ke armet e luftes , mbro dhe sulmo, leshohu po mos u dorzo /pf/images/graemlins/tipsy.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Dihet Pazari ... NAzistet mBanin CIanur n vend t nanji Dhemballe qe t MOs binin t Gjalle n Dur t Armikut ...