Kush eshte arma juaj qe perdorni ne dashuri?

SNAP

Papirus rex
Kush eshte arma juaj qe perdorni ne dashuri?
"Dashuria" eshte arma me e forte, po ka dhe arme te tjera te ftofta dhe te nxehta, prshm arma e ftofte eshte palla
e Skenderbeut (shpata):rolleyes::eek: ndersa arma e nxehte "Dashuria" e furishme e zjarrte aty ku plas vullkani VEZUV aty ku plasin ujrat e kaskades se Drinit, aty ku te duket vetja sikur po i ngjitesh malit EVEREST ne kembe, aty
ku zbret dhija me frena dore, aty ku te duket vetja sikur po fluturon. Pra kjo eshte arma me e forte ne "DASHURI":llastica:
 

Thamina

Papirus rex
Kush eshte arma juaj qe perdorni ne dashuri?
"Dashuria" eshte arma me e forte, po ka dhe arme te tjera te ftofta dhe te nxehta, prshm arma e ftofte eshte palla
e Skenderbeut (shpata):rolleyes::eek: ndersa arma e nxehte "Dashuria" e furishme e zjarrte aty ku plas vullkani VEZUV aty ku plasin ujrat e kaskades se Drinit, aty ku te duket vetja sikur po i ngjitesh malit EVEREST ne kembe, aty
ku zbret dhija me frena dore, aty ku te duket vetja sikur po fluturon. Pra kjo eshte arma me e forte ne "DASHURI":llastica:
ahahahha e ne fund e paske mbaruar me llape....lmao

Arma ne kete raste,sesht keq ta mbash nje arme ne shtepi si dihet mbase te hy ne pune.:D
 

joetisti_

Locus omnem
shot gan, per raste te vecanta kam nje pushke gjysme automatike. :p

besimin. Besimin se 'ajo' do me shume se une.
 

klea

Ad Maiora
Aftesia per te qene edhe racionale(mos shprehja e ndjenjave 100% gjithmone te dhuron vazhdimisht interesin dhe vardisjen e partnerit):D:D...i cik terhiq e mos e keput.
 
Top