Kush eshte ajo pjese e trupit qe ju eksiton me shume kur ju puthin?

Florus

Forumium maestatis
Re: Kush eshte ajo pjese e trupit qe ju eksiton me shume kur ju puthin?

kur me puthin anes qafes e kam fiksim, eshte shume eksituese... me duket sikur do te me kafshoje...edhe pse asnje femer se ka bere deri me sot kete :devil:

cukolja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] kur me puthin anes qafes e kam fiksim, eshte shume eksituese... me duket sikur do te me kafshoje...edhe pse asnje femer se ka bere deri me sot kete :devil: [/qb]
pse keta qe te puthin anash qafes car jane MESHKUJ /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb]
[qb] kur me puthin anes qafes e kam fiksim, eshte shume eksituese... me duket sikur do te me kafshoje...edhe pse asnje femer se ka bere deri me sot kete :devil: [/qb]
pse keta qe te puthin anash qafes car jane MESHKUJ /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ej kiti mos me keqkupto, lexoje mire fjaline dhe po munde kuptoje.. :smash: une po thoja qe asnjera sme ka kafshuar... /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

cukolja

Primus registratum

[qb]
[qb]
pse keta qe te puthin anash qafes car jane MESHKUJ /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ej kiti mos me keqkupto, lexoje mire fjaline dhe po munde kuptoje.. :smash: une po thoja qe asnjera sme ka kafshuar... /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]
per ca e ke fjalen ti per puthjen apo per kafshimin :angel:

Florus

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
[qb]
Ej kiti mos me keqkupto, lexoje mire fjaline dhe po munde kuptoje.. :smash: une po thoja qe asnjera sme ka kafshuar... /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]
per ca e ke fjalen ti per puthjen apo per kafshimin :angel: [/qb]
per puthjen provokuese qe duket si kafshim... po ti dukesh qe nuk ke patur rast ta shijosh :cool:

cukolja

Primus registratum

ti qaj hallin tat o gjynafqare se mua ma qan tjeterkush cdo nate

e di ti friken e kafshimit e kam cdo nate une :angel:

Diddy19

Su@mi

S kam degjuar ndonjehere puthje me dhembe e as kafshim me buze (+ gjuhe).Me sa di une kur puth perdor buzet (gjuha eshte nje optional,po deshe e perdor po nuk deshe se perdor) ndersa kur kafshon perdor dhembet....dmth ose eshte puthje ose eshte kafshim....puthje si kafshim????Kafshim si puthje!! Mahhhh!

Na e shpjego nje cike si na qenka kjo!!!

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] S kam degjuar ndonjehere puthje me dhembe e as kafshim me buze (+ gjuhe).Me sa di une kur puth perdor buzet (gjuha eshte nje optional,po deshe e perdor po nuk deshe se perdor) ndersa kur kafshon perdor dhembet....dmth ose eshte puthje ose eshte kafshim....puthje si kafshim????Kafshim si puthje!! Mahhhh!

Na e shpjego nje cike si na qenka kjo!!! [/qb]
eshte pak e koplikuar so@mi, nuk pershkruhet dot me fjale, duhet ta provosh si puna kitit qe ta shijosh "puthjen si kafshim"... /pf/images/graemlins/smile.gif )
per informacione te tjera drejtohu te kiti the best !

Diddy19

Su@mi

1.Pseudonimi im eshte Su@mi,jo So@mi...kam inat kur ma ngaterrojne
2.Sikur te me sugjeroje qe per informacione te metejshme mbi ate "puthjen si kafshim " qe paske shpike ti te drejtohesha tek ti edhe mund ta kisha marre parasysh;po te drejtohem tek kiti the best(kam pershtypjen se eshte vajze) as qe me shkon nder mend.Te tilla kureshtje preferoj ti shuaj me djem ,jo me vajza ,si thua ti???? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] 1.Pseudonimi im eshte Su@mi,jo So@mi...kam inat kur ma ngaterrojne
2.Sikur te me sugjeroje qe per informacione te metejshme mbi ate "puthjen si kafshim " qe paske shpike ti te drejtohesha tek ti edhe mund ta kisha marre parasysh;po te drejtohem tek kiti the best(kam pershtypjen se eshte vajze) as qe me shkon nder mend.Te tilla kureshtje preferoj ti shuaj me djem ,jo me vajza ,si thua ti???? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
1. sorry per pseudon!
2. e di qe se ke keq ti, ketu me kape por keq ama... vetem se ka nje problem ai qe une jam shuume i zene dhe per keto gjera kam asistente kitin (apo jo kiti?) /pf/images/graemlins/wink.gif keshtu qe edhe po te deshe ti te drejtoheshe te mua, aha... :shrug:
p.s. per ate punen e kureshtjes besoj se do te te duhet pak kohe para se ta shuash...por kjo jo per fajin tend... /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] S kam degjuar ndonjehere puthje me dhembe e as kafshim me buze (+ gjuhe).Me sa di une kur puth perdor buzet (gjuha eshte nje optional,po deshe e perdor po nuk deshe se perdor) ndersa kur kafshon perdor dhembet....dmth ose eshte puthje ose eshte kafshim....puthje si kafshim????Kafshim si puthje!! Mahhhh!

me vjen mire qe ke deshiren e mire per te shkruar sa me shume e per te shpalosur njohurit e tua rreth puthjes (a rreth asaj qe din)
per kafshim si puthje ska fole njeri as per puthje me dhembe e kafshim me buze
nejse nga natyra dukesh tip inpulsiv ma mer mendja gjithmone ngutesh per te dhene pergjigje nejse problemi yt
sumi@ car je ti me zemra qe.............cun a goce

pastaj puthja si kafshim nuk e di ne ke pasur fatin ndonjehere te jesh ne kulmin e kenaqesis apo edhe ne fazat e para kur ndodhesh e mbuluar nga trupi i nje mashkulli i cili te puth pambarimish ne tere zonat qe ty te pelqejne ose me mire ta heqin trurin pervec se me buze ai luan mbi trupin tend edhe me gjuhe dhe dhembe
prandaj duket si kafshim
se muskuj e tu instiktivisht terhiqen se dhembet ndeshin ne mbaresat nervore te lekures.dhe dhembet pavarsisht se vetem sa luajne me ne na kujtojne kafshimin

flobo per kete e kishte fjalen
ooooooooooo flobo nuk behet hidh gurin e mcef doren
asistento :thumbsup:

Florus

Forumium maestatis

ej kiti ne rradhe te pare dua te te pergezoj per shpjegimin e hollesishem (pak te zgjeruar po hajt mo) dhe duhet te them se me ne fund e meriton titullin A$$. e Prof Dr FloBo.
Megjithate lavderimi mbetet i limituar vetem per teorine sepse per sa i perket praktikes ke nevoje per permiresime te metejshme... /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. ne fund te fundit une mbetem me teorine time qe puthja si kafshim mesohet vetem nqs vihet ne praktike dhe ne keto raste duhet te behet shuuuume kujdes qe kenaqesia mos te kthehet gjakderdhje... :smash:

Diddy19

Su@mi

Zemra,qetesohu nje cike,mos merr zjarr kaq shpejt;e kuptoj,jane shenjat e pubertetit..nejse se do te kaloje edhe ty.
Te keshilloj ne rradhe te pare te mesosh te lexosh ndermjet rreshtave,dmth ta vesh ne pune ate "gjene" e sheshte fare qe ke ne brendesi te kokes,dmth ate organin qe fillon me "T" dhe mbaron me "RURI"...
Ne cdo rast qe njeriu perdor dhembet dhe i leviz ato (e kam fjalen gjate puthjes) ai veprim quhet kafshim ,pavaresisht se mund te precizohet "kafshim i lehte " apo "kafshim i rende"...
Pastaj nese thashe "kafshim si puthje" apo "puthje si kafshim" eshte njelloj si te thuash "Ali Hoxha" e "Hoxhe Alia"...nese puthja eshte si kafshim edhe kafshimi eshte si puthje..dmth ngjajne me njera tjetren..mos na bej lojra fjalesh te lutem

E fundit fare,nje keshille;shof se je e re ketu:Kur ben ndonje postim mundohu te mos ofendosh te tjeret ,jep mendimin tend dhe basta....Ok????Ciao e gjithe te mirat

Florus

Forumium maestatis

ej mos u zini se nuk ka lezet per femrat apo jo? Pastaj ty su@mi pse te djeg, kiti thjesht po mundohej ne max te shprehte gjithe imagjinaten e saj...
rregullohen gjrerat nqs ju jap te dyjave nje "puthje si kafshim" :rolleyes: :kiss:

cukolja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] 1.Pseudonimi im eshte Su@mi,jo So@mi...kam inat kur ma ngaterrojne
2.Sikur te me sugjeroje qe per informacione te metejshme mbi ate "puthjen si kafshim " qe paske shpike ti te drejtohesha tek ti edhe mund ta kisha marre parasysh;po te drejtohem tek kiti the best(kam pershtypjen se eshte vajze) as qe me shkon nder mend.Te tilla kureshtje preferoj ti shuaj me djem ,jo me vajza ,si thua ti???? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
zemra njohese e thelle e sheshtesis se kokrres se grurit qe ke pas kokes te vendosur ne nje pozicjon jo shume te pershtatshem i gisht mbi qafe nje here ben si injorante ne per puthjen si kafshim pastaj del si njohse e thelle e saj
nejse te pergezoj
sa per fakin e pubertitetit te pakten sa e kam kaluar ndersa ti e vjetra ne forum me duket se e jetoke akoma pubertitetin tend ne nje trup te vjeter tashme
truri te paska mbetur ne vend me vjen keq per rinine tende te humbur

te pershendes kiti
ciao :wave:

cukolja

Primus registratum

[qb] ej kiti ne rradhe te pare dua te te pergezoj per shpjegimin e hollesishem (pak te zgjeruar po hajt mo) dhe duhet te them se me ne fund e meriton titullin A$$. e Prof Dr FloBo.
Megjithate lavderimi mbetet i limituar vetem per teorine sepse per sa i perket praktikes ke nevoje per permiresime te metejshme... /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. ne fund te fundit une mbetem me teorine time qe puthja si kafshim mesohet vetem nqs vihet ne praktike dhe ne keto raste duhet te behet shuuuume kujdes qe kenaqesia mos te kthehet gjakderdhje... :smash: [/qb]
o flobo e di te vlon kokra e grurit ty po hajt mo sasht faji jot po i partis
here tjeter kujdes
kur nuk je i zoti te japesh shpjegime mos e hap pastaj per kritika se je i vogel

helibak mucogllava

Primus registratum

Lorena^^ une po pertoj ti lexoj te tera keto po te them a do ta provosh me mau mi meqe ste duekt shum si tradheti se dhe une me milanin :wub: jam :tipsy: :wub: :kiss:

Florus

Forumium maestatis

[qb]
[qb] [/qb]
kur nuk je i zoti te japesh shpjegime mos e hap pastaj per kritika se je i vogel [/qb]
?????????????????????????????????
:confused: :rolleyes: :sleep: rritu, rritu...pastaj shohim...

cukolja

Primus registratum

:tipsy: :tipsy: :goofy:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga kjo Kiti the best:

zemra njohese e thelle e sheshtesis se kokrres se grurit qe ke pas kokes te vendosur ne nje pozicjon jo shume te pershtatshem i gisht mbi qafe nje here ben si injorante ne per puthjen si kafshim pastaj del si njohse e thelle e saj
nejse te pergezoj
sa per fakin e pubertitetit te pakten sa e kam kaluar ndersa ti e vjetra ne forum me duket se e jetoke akoma pubertitetin tend ne nje trup te vjeter tashme
truri te paska mbetur ne vend me vjen keq per rinine tende te humbur

te pershendes kiti
Kiti!Eshte e fundit here qe i kthej pergjigje replikave te tua...boll humba kohe kot me ty.E shof qe nder te tjera vuan edhe nga deliri i madheshtise dhe nuk e fsheh aspak duke patur parasysh edhe pseudonimin qe perdor...The best???Mahhhh

truri te paska mbetur ne vend

Nuk e dija se truri levizte...Vetem nese truri yt leviz mund ti jap shpjegim aftesise tende per te mos arsyetuar...
E para kjo...E dyta, te jesh e vjeter ne AF s do te thote te jesh e vjeter me moshe ...

Nejse se s dua te diskutoj me me ty....Just waste of time!