pse keta qe te puthin anash qafes car jane MESHKUJ /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] kur me puthin anes qafes e kam fiksim, eshte shume eksituese... me duket sikur do te me kafshoje...edhe pse asnje femer se ka bere deri me sot kete :devil: [/qb]
Ej kiti mos me keqkupto, lexoje mire fjaline dhe po munde kuptoje.. :smash: une po thoja qe asnjera sme ka kafshuar... /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb]pse keta qe te puthin anash qafes car jane MESHKUJ /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] kur me puthin anes qafes e kam fiksim, eshte shume eksituese... me duket sikur do te me kafshoje...edhe pse asnje femer se ka bere deri me sot kete :devil: [/qb]
per ca e ke fjalen ti per puthjen apo per kafshimin :angel:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]Ej kiti mos me keqkupto, lexoje mire fjaline dhe po munde kuptoje.. :smash: une po thoja qe asnjera sme ka kafshuar... /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb]pse keta qe te puthin anash qafes car jane MESHKUJ /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga FloBo:
per puthjen provokuese qe duket si kafshim... po ti dukesh qe nuk ke patur rast ta shijoshFillimisht postuar nga kiti the best:
[qb]per ca e ke fjalen ti per puthjen apo per kafshimin :angel: [/qb]Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]Ej kiti mos me keqkupto, lexoje mire fjaline dhe po munde kuptoje.. :smash: une po thoja qe asnjera sme ka kafshuar... /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga kiti the best:
eshte pak e koplikuar so@mi, nuk pershkruhet dot me fjale, duhet ta provosh si puna kitit qe ta shijosh "puthjen si kafshim"... /pf/images/graemlins/smile.gif )Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] S kam degjuar ndonjehere puthje me dhembe e as kafshim me buze (+ gjuhe).Me sa di une kur puth perdor buzet (gjuha eshte nje optional,po deshe e perdor po nuk deshe se perdor) ndersa kur kafshon perdor dhembet....dmth ose eshte puthje ose eshte kafshim....puthje si kafshim????Kafshim si puthje!! Mahhhh!
Na e shpjego nje cike si na qenka kjo!!! [/qb]
1. sorry per pseudon!Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] 1.Pseudonimi im eshte Su@mi,jo So@mi...kam inat kur ma ngaterrojne
2.Sikur te me sugjeroje qe per informacione te metejshme mbi ate "puthjen si kafshim " qe paske shpike ti te drejtohesha tek ti edhe mund ta kisha marre parasysh;po te drejtohem tek kiti the best(kam pershtypjen se eshte vajze) as qe me shkon nder mend.Te tilla kureshtje preferoj ti shuaj me djem ,jo me vajza ,si thua ti???? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me vjen mire qe ke deshiren e mire per te shkruar sa me shume e per te shpalosur njohurit e tua rreth puthjes (a rreth asaj qe din)Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] S kam degjuar ndonjehere puthje me dhembe e as kafshim me buze (+ gjuhe).Me sa di une kur puth perdor buzet (gjuha eshte nje optional,po deshe e perdor po nuk deshe se perdor) ndersa kur kafshon perdor dhembet....dmth ose eshte puthje ose eshte kafshim....puthje si kafshim????Kafshim si puthje!! Mahhhh!
zemra njohese e thelle e sheshtesis se kokrres se grurit qe ke pas kokes te vendosur ne nje pozicjon jo shume te pershtatshem i gisht mbi qafe nje here ben si injorante ne per puthjen si kafshim pastaj del si njohse e thelle e sajFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] 1.Pseudonimi im eshte Su@mi,jo So@mi...kam inat kur ma ngaterrojne
2.Sikur te me sugjeroje qe per informacione te metejshme mbi ate "puthjen si kafshim " qe paske shpike ti te drejtohesha tek ti edhe mund ta kisha marre parasysh;po te drejtohem tek kiti the best(kam pershtypjen se eshte vajze) as qe me shkon nder mend.Te tilla kureshtje preferoj ti shuaj me djem ,jo me vajza ,si thua ti???? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o flobo e di te vlon kokra e grurit ty po hajt mo sasht faji jot po i partisFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ej kiti ne rradhe te pare dua te te pergezoj per shpjegimin e hollesishem (pak te zgjeruar po hajt mo) dhe duhet te them se me ne fund e meriton titullin A$$. e Prof Dr FloBo.
Megjithate lavderimi mbetet i limituar vetem per teorine sepse per sa i perket praktikes ke nevoje per permiresime te metejshme... /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. ne fund te fundit une mbetem me teorine time qe puthja si kafshim mesohet vetem nqs vihet ne praktike dhe ne keto raste duhet te behet shuuuume kujdes qe kenaqesia mos te kthehet gjakderdhje... :smash: [/qb]
Lorena^^ une po pertoj ti lexoj te tera keto po te them a do ta provosh me mau mi meqe ste duekt shum si tradheti se dhe une me milaninFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] S kam degjuar ndonjehere puthje me dhembe e as kafshim me buze (+ gjuhe).Me sa di une kur puth perdor buzet (gjuha eshte nje optional,po deshe e perdor po nuk deshe se perdor) ndersa kur kafshon perdor dhembet....dmth ose eshte puthje ose eshte kafshim....puthje si kafshim????Kafshim si puthje!! Mahhhh!
?????????????????????????????????Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb]kur nuk je i zoti te japesh shpjegime mos e hap pastaj per kritika se je i vogel [/qb]Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] [/qb]
Kiti!Eshte e fundit here qe i kthej pergjigje replikave te tua...boll humba kohe kot me ty.E shof qe nder te tjera vuan edhe nga deliri i madheshtise dhe nuk e fsheh aspak duke patur parasysh edhe pseudonimin qe perdor...The best???Mahhhhzemra njohese e thelle e sheshtesis se kokrres se grurit qe ke pas kokes te vendosur ne nje pozicjon jo shume te pershtatshem i gisht mbi qafe nje here ben si injorante ne per puthjen si kafshim pastaj del si njohse e thelle e saj
nejse te pergezoj
sa per fakin e pubertitetit te pakten sa e kam kaluar ndersa ti e vjetra ne forum me duket se e jetoke akoma pubertitetin tend ne nje trup te vjeter tashme
truri te paska mbetur ne vend me vjen keq per rinine tende te humbur
te pershendes kiti