Kush e gjen ??

shqipe

Primus registratum
Re: KUSH E GJEN

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Kush e gjen kete...
C'fare ben nje Interist ,pasi ka fituar kampionatin Europian...??? [/qb]
zgjohet nga gjumi dhe deshperohet kur shikon se realiteti eshte ndryshe nga endrra??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos u tall me fukarenjte e gjore ahahahahahhahahahahaahahhahahaha, as kan per ta fitu ndonjehre. :lol: :lol: :lol:

FORZA MILAN!!!!

A

Adami

Guest

Nje shokut tim i kisha dhene nje liber per te lexuar dhe kur isha tek shtepia e tij shikoj qe ai kishte nje librari plot me libra dhe mendova tia marr librin tim mbrashpt pasi e kishte lexuar.Ky shoku del nga dhoma duke me porositur mua qe mos te prek as edhe nje liber pa qene ai aty.Une si hajdut i lezecem mendova qe ta marr librin tim pa me diktuar ai. Duke mos kujtuar se cfare ngjyre kishte libri im une i mora te gjithe librat nga rafti ( dollapi i librave).Por me del nje problem qe une nuk kujtoj shume menyren se si librat ishin te renditur dhe se kujtoj se cilin liber i kam dhene une atij.Degjoj qe ky shoku po vjen dhe me duhej te mendohesha shpejt per ti vene perseri sic ishin me perpara.Nga ajo qe kujtoja une kush me thote renditjen e librave dhe cili liber ishte i imi:

1.Libri me ngjyren blu nuk eshte pas librit me ngjyre jeshile, dhe eshte 2 libra me pas se libri im .

2. Libri me ngjyre te verdhe eshte pas librit me ngjyre blu

3. Libri me ngjyre te kuqe eshte i vetmi liber qe nuk eshte 3 libra me pas se cdo liber tjeter

4. Libri me ngjyre te verdhe eshte diku ne krahun e majte te librit me ngjyre jeshile.

5. Libri me ngjyre jeshile eshte diku ne krahun e majte te librit me ngjyre te zeze

shqipe

Primus registratum

nuk eshte shume e qarte!!!

kur thua ne te majte dmth para?

gjithsesi po tentoj kete pergjigje:

1 kuq (libri jot)
2 blu
3 verdhe
4 jeshil
5 zi

????

Guest

Fillimisht postuar nga Adami:
[qb] 1.Libri me ngjyren blu nuk eshte pas librit me ngjyre jeshile, dhe eshte 2 libra me pas se libri im .

2. Libri me ngjyre te verdhe eshte pas librit me ngjyre blu

3. Libri me ngjyre te kuqe eshte i vetmi liber qe nuk eshte 3 libra me pas se cdo liber tjeter

4. Libri me ngjyre te verdhe eshte diku ne krahun e majte te librit me ngjyre jeshile.

5. Libri me ngjyre jeshile eshte diku ne krahun e majte te librit me ngjyre te zeze [/qb]
Mbase keshtu??

Libri i kuq(I yti)....Libri Jeshil.....Libri i Zi...Libri Blu....Libri i Verdhe.

A

Adami

Guest

fillojeni me piken 3 qe thote:
3. Libri me ngjyre te kuqe eshte i vetmi liber qe nuk eshte 3 libra me pas se cdo liber tjeter.
Pra i bie qe libri i kuq te jete libri ne mes pasi ka 2 libra nga secila ane .Dhe nuk eshte vetem per nje ane , psh nga e majta ne te djathte ose anasjelltas por duke e zberthyer problemin del qe eshte ne te dyja anet. Pak e komplikuar por do ju ndihmoj me shume me vone :smash:

shqipe

Primus registratum

po te jet i vetmi i kuqi, po i pari dhe i dyti jane 3 libra pas ndonje libri tjeter??? hmmmmmmm, nuk eshte e qarte!!! apo pas llogaritet nga te dyja anet?? si nga fillimi si nga fundi??

A

Adami

Guest

po pra po them per te dyja anet ndonese ku them pas dmth ne cdo ane.
ok ja edhe nje ndihme tjeter te pikes 2.

2. Libri me ngjyre te verdhe eshte pas librit me ngjyre blu, por jo pas atij te kuqit

Guest

Adam here tjeter mbaje mend librin tat.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

1.Jeshili
2.I ziu
3.I kuqi
4.Bluja
5.I verdhi

I yti eshte Jeshili..

A

Adami

Guest

ah po tani mu kujtua qe jeshili eshte i imi :thumbsup: dhe ti Fantazia i je afruar shume vetem ke nje gabim te vogel

Cili eshte gabimi? :confused:

A

Adami

Guest

BARDHE?????? :smash: :smash:

e mbarova shishen e vodkes une e je dehur ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

shqipe

Primus registratum

verdh
blu
kuq
jeshil
zi
???

ose renditja e kundert zi jeshil kuq blu verdh se u bera lemsh me te majten un, spo marr vesh nga cila ane llogaritet!!!

A

Adami

Guest

pse si kujton ti se do ta pranoj pergjigjen pa me dhene shpjegimin? :wub:

besim231071

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Adami:
[qb] BARDHE?????? :smash: :smash:

e mbarova shishen e vodkes une e je dehur ti /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol: :lol:
BLU MA
KY ESHTE DETAJ .E DI PERSE,?
SEPSE I KISHA SHKRUAR VETEM SHKRONJAT E PARA,PERKATESISHT B V K Y Z PER ME LEHTE DHE KUR I SHKRUAJTA PER PERGJIGJEN HARROVA QE ISHTE BLU.
Duke perjashtuar kete gabim,te tjerat ishin ne rregull?

une vetem dy gota vere kam pire.

shqipe

Primus registratum

prej kananit do shpjegim??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

A

Adami

Guest

Shqipe: pergjigja jote ishte shume e sakte dhe e dua shpjegimin nga ty, pls

shqipe

Primus registratum

ho mo mo tani, vetem shpjegime do ti, kenaqu me kaq se boll u bona lomsh!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

atehere un llogarita te majten time keshtu qe meqe ti the se e kuqja ishte ne mes (hmmm po te besoj se ne fakt kam akoma dyshime per te kuqen meqe the ti :goofy: ) i bie qe e verdha dhe bluja ne njerin krah i te kuqes keshtu qe jeshilja dhe e zeza nga krahu tjeter. atehere i bie qe me ndihmen tate te jet i verdhi afer bluse por jo afer te kuqes dhe ne te majte te jeshilit keshtu qe fillim eshte verdh blu kuq masnej vjen jeshili qe eshte ne te majte te te ziut keshtu qe i ziu ne fund. bluja ka vetem jehsilin 2 libra para keshtu qe i bie jeshili ai i joti, ne rregull??? vetem un jap shpjegime ketu pfffffffff

A

Adami

Guest

:thumbsup:

PS: nuk eshte faji im qe ti gjen pergjigjen, dhe mos harro qe nuk i pranoj pergjigjet pa shpjegim, se njehere qe njeri pa sy qelloi me nje karabine italiane ne shenje qe e kishte larg 3 km ne nje kohe qe karabina italiane e ka rrezen me te mire 800 metra ( per nje qites behet fjale dhe mundesisht me dylbi pushke ne te) :goofy: :wave: