Kush e gjen ??

Re: KUSH E GJEN

Fillimisht postuar nga *Shqipe*:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Kush e gjen kete...
C'fare ben nje Interist ,pasi ka fituar kampionatin Europian...??? [/qb]
zgjohet nga gjumi dhe deshperohet kur shikon se realiteti eshte ndryshe nga endrra??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos u tall me fukarenjte e gjore ahahahahahhahahahahaahahhahahaha, as kan per ta fitu ndonjehre. :lol: :lol: :lol:

FORZA MILAN!!!! [/qb]
Nuk e ke gjetur jo... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Zeqo e di ti qe une per ty ,e them vete ...por /pf/images/graemlins/tongue.gif kete here po kafshoj gjuhen ... Gjejeni :goofy: Eshte shume funny

/pf/images/graemlins/laugh.gif E gjete .....dhe shkon te fleje.. /pf/images/graemlins/wink.gif Kjo mund te jete e vjeter ,po jam une e re :lol:

the_Cont

Primus registratum

as e ve ne dyshim moira! mire pra pergjigju kesaj tjetres. perse zezaku mbante rryp te bardhe???(kjo eshte edhe me e vjeter).

:devil: une s'kam lindur akoma ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps.qe ka te bej me dukshmerine ,kuptohet ,por formulimin e sakte.... :confused: :wave:

the_Cont

Primus registratum

eshte shume me thjeshte nga sa e mendon por me dukshmerine ska te beje fare.qenke e re fare ti mi "dreq" /pf/images/graemlins/smile.gif

besim231071

Primus registratum

Fillimisht postuar nga the_Cont:
[qb] as e ve ne dyshim moira! mire pra pergjigju kesaj tjetres. perse zezaku mbante rryp te bardhe???(kjo eshte edhe me e vjeter). [/qb]
QE TE KOMBINOJE ME DHEMBET.

epiphany

Primus registratum

sepse dhe po ta ve duke qene nudo duket sikur ka pantallona (te zeza dmth) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ne Aeroplan..

Ne nje Aeroplan Privat,kane vend vetem 8 Pasagjere..
Vendet e tyre,jane te rezervuara.
Gjeni ku ulet secili prej pasagjereve,kur keni keto te dhena:
Pozicionet jane te tilla..

1 3 5 7
2 4 6 8

- Frank,eshte i ulur prapa Pilotit..(Ai shikon ne te majten e Aeroplanit).
- Mes Pilotit dhe Helges,ka nje vend..
- Daniela,eshte ulur,prane Helges..
-Emi dhe Caterina,jane ulur prane njera tjetres..
-Emi,eshte e ulur direkt perpara Berndit..
-Dritarja e Danieles,nuk eshte ne krahun e djathte..
-Daniela dhe Gita,jane te ulura ne te njejten ane, por jo direkt pas njera - tjetres..
-Andi dhe Gita,jane te ulur larg nga njeri tjetri,po aq sa dhe Frank dhe Bernd
..

Gjeni vendet, sipas renditjes se mesiperme..

P.s Ndihme:Frank eshte ne Vend 2,(mbrapa Pilotit)

it's me

Primus registratum

Atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif :
E majte E djathte
Code:
        2) Frank             1)Andi
        4) Daniela           3)Helga
        6) Caterina          5)Emi
        8) Gita              7)Berndi

Guest

Fluturim te mbare pra..
Ja gjete, vendet.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

A

Adami

Guest

ehhhh

Sme late te vdes me keto :Kush e gjen

Nje dite nje mashtrus ose nje tel i perdredhur /pf/images/graemlins/tongue.gif iken ne nje dyqan dhe i thote shitesit: Nqs e gjen sa leke kam ne xhep dhe me jep po aq ( dmth aq leke sa kam ne xhep) une do shpenzoj 10 leke tek dyqani yt.Po keshtu iken tek dyqani i dyte me mbetjen e lekeve dhe i thote shitesit te dyte te njejten gje.Dhe perseri iken tek dyqani i trete dhe po e njejta gje.Kur doli nga dyqani i trete ai nuk kishte me asnje leke ne xhep.Kush me thote sa leke kishte ne xhep ai kur filloi lojen tek dyqani i pare????

:smash: :shrug: :confused:

GJYSHI

Gjyshi

Une mendoj qe te dyqani i pare ai kishte 8.75 leke te i dyti 7.5 leke te i treti kishte 5 leke :wave: