nuk eshte as i imi.Fillimisht postuar nga Adami:
[qb] :thumbsup:
PS: nuk eshte faji im qe ti gjen pergjigjen, dhe mos harro qe nuk i pranoj pergjigjet pa shpjegim, se njehere qe njeri pa sy qelloi me nje karabine italiane ne shenje qe e kishte larg 3 km ne nje kohe qe karabina italiane e ka rrezen me te mire 800 metra ( per nje qites behet fjale dhe mundesisht me dylbi pushke ne te) :goofy: :wave: [/qb]
merr dhine dhe e con nga ana tjeterFillimisht postuar nga kanani20204:
[qb] Gjeni menyren se si mund ti kaloj ne anen tjeter te lumit,me varke,nje laker,nje dhi dhe nje ujk duke pasur si kushte:1.Varka nuk mund te transportoje me shume se njerin nga te tre me siper dhe mua.2.Nuk mund te le bashke ne breg çiftet:lakar-dhi dhe ujk-dhi per arsye qe dihen. [/qb]
Mendoj kete stil transportimi..Fillimisht postuar nga kanani20204:
[qb] Gjeni menyren se si mund ti kaloj ne anen tjeter te lumit,me varke,nje laker,nje dhi dhe nje ujk duke pasur si kushte:1.Varka nuk mund te transportoje me shume se njerin nga te tre me siper dhe mua.2.Nuk mund te le bashke ne breg çiftet:lakar-dhi dhe ujk-dhi per arsye qe dihen. [/qb]
kanani, kete problem ma ka ber babi ne moshen 6 - 8 vjece besoj!! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga kanani20204:
[qb] Sakte dhe shpejt,sikur ta dije para se ta shkruaja.Ishte shume kasike. [/qb]
Po Shqipe.. :thumbsup:Fillimisht postuar nga *Shqipe*:
[qb]Fantazia :thumbsup: :thumbsup: e mendove njesoj si une /pf/images/graemlins/smile.gif vetem se ta hodha ne shpjetesi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une per vete, mendova Gjunjet.. :idea:Fillimisht postuar nga FUNLOVINCRIMINAL:
[qb]Car ka femra ne mes te kembeve??????
nuk eshte ajo qe mendoni /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]