kush di te propozoje . . . ! ?

Dua

Primus registratum
Re: kush di te propozoje . . . ! ?

Ca te duhet propozimi perfekt, ose nje goje llafazane?? Mjafton te komunikoje me sy, me gjeste dhe ndonje kompliment te arsyeshem aty-ketu gjate bisedes. Gjithashtu, te jete i vemendshem gjate bisedes. Kaq! Mjafton te ia besh me dije, me pas po te pelqeu goca/cuni te afrohet vete.

Me duket shume me i arsyeshem nje sinjal i vockel sesa mija mija betime e propozime.

....nga Dua

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Dua:
[qb] Ca te duhet propozimi perfekt, ose nje goje llafazane?? Mjafton te komunikoje me sy, me gjeste dhe ndonje kompliment te arsyeshem aty-ketu gjate bisedes. Gjithashtu, te jete i vemendshem gjate bisedes. Kaq! Mjafton te ia besh me dije, me pas po te pelqeu goca/cuni te afrohet vete.

....nga Dua [/qb]
Shka qesh tue thane bre çike se nuk qesh tu e pat menjen besaaaa?
car po thojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua

Primus registratum

Qato qe pe lexon bre njeri, as ma shume e as ma pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

A po dush Kinezce me ta paraqite ?

...nga Dua

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Sa merr ti Lì per nji propozim , se kom nevoje me propozu nji cun forumi, po s'po gjej rrenat qe duhet me i thone, du t'jete origjinal propozimi?! [/qb]
uaaaaaaaaaaaaaaaaaa , eshte nje nder i madh dhe nje kenaqesi e embel per mua . une per nje propozim marr vetem nje buzeqeshje .
atehere :

disa pika shiu ranë mbi qelq

dhe unë për ty , piva mall

e blemë të dy në të njëjtin vend

ti nesër do vdesësh ,unë do jem akoma gjallë

eo te pelqeu ?

li

Forumium praecox

[qb] Ca te duhet propozimi perfekt, ose nje goje llafazane?? Mjafton te komunikoje me sy, me gjeste dhe ndonje kompliment te arsyeshem aty-ketu gjate bisedes. Gjithashtu, te jete i vemendshem gjate bisedes. Kaq! Mjafton te ia besh me dije, me pas po te pelqeu goca/cuni te afrohet vete.

Me duket shume me i arsyeshem nje sinjal i vockel sesa mija mija betime e propozime.

....nga Dua [/qb]
po nje puthje a do bente pune !

si thua ?

Dua

Primus registratum

po nje puthje a do bente pune !

si thua ?

Perfekte! Une per vete keshtu e dua, o beje o mos e bej fare.

Pshtjellimet me fjale i kam inat, po jo edhe ato te gjuhes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

...nga Dua

li

Forumium praecox

[qb] po nje puthje a do bente pune !

si thua ?

Pshtjellimet me fjale i kam inat, po jo edhe ato te gjuhes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

...nga Dua [/qb]
uaaaaaaaaaa . po shikoja vendodhjen tuaj , nga toka , une e kam nga qielli , dy pole te kunderta . cbehet nga toka , dine te propozojne apo hic fare .
po mire thua qe ti keshtu e do , po sikur te te vinte nje x person dhe te bente ate qe do ti , nuk do ta godisje me SHPULLE ?
kot per kuriozitet

li

Forumium praecox

[qb] po nje puthje a do bente pune !

si thua ?

...nga Dua [/qb]
edhe nje kuriozitet tjeter nqs mundem :
ju do gjuanit me shpulle ne vendin qe goditet , apo
do godisnit vendin ku puthet , per arsyen e thjeshte qe puthja te duket e zjarrte !!!!!!!!!!

li

Forumium praecox

- o zemra
- urdho shpirti
- e di ti se sa te dua une
- jo , pa ma thuaj
- me mire lere fare , se mos zihemi kot

li

Forumium praecox

nje mesazh dashurie qe i dergon nje djale nje vajze per te cilen ai kishte simpati , kurse ajo jo .

" vodafone ju uron gezuar festat . me rastin e festave , vodafone do beje falas qe celulari juaj te dridhet pas dy minutash per rreth 30 sekondash , mos humbisni rastin , futeni ne b....

Anasykaltra

Primus registratum

Si do ti propozoja une nonjonit qe ma heq petllen!!!
:rolleyes: Se keshtu eshte moda tani gocat i prop cunave tema duhet nderruar se eshte demode.

Vajza: O cun une ty t'kom fiksim...ma heq petllen,kur te shof ty me hik truni...
Du me t'martu ene mos me bo mu numra se te rjep ik tani dhe me prit ke shpia...

Djali: ua mami!

ezhderha

Primus registratum

[qb] Sa merr ti Lì per nji propozim , se kom nevoje me propozu nji cun forumi, po s'po gjej rrenat qe duhet me i thone, du t'jete origjinal propozimi?! [/qb]
penelate moj...

qe nji variant...ban demek se asht tu te dhimbte qafa, kerkoi me ta ba me pushu pak. zotnija ne fjale ka me dale prej mbrapa me te ferku qafen e me te heke dhimbjen. nji dekolte e lezetshme, nji gjoks i mire, e da frymemarrje te shpejtueme kane me e ba efektin, s'ke me u lodhe me mendu me nxjerre ndonji fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Mire me Helios, meqe te pelqejne te vertetat, ja me lal, po boj icik praktike me ty une, me kaq sa te njof.

Propozim zyrtar pa rrena:

O cuno, per ke e ke ate unazen tina? Ngjo, une po kerkoj naj nji, meqe ene ti po kerkoke nji si veten, si thu? A mpleksemi bashke? Per interes vetem eeee, mos kujto se per naj gjo tjeter... jo, jo... me ndjenjat s'ngaterrohem una...

Kaq, he , si osht si propozim?! [/qb]
o penela me kaq sinqeritet qe propozonke ti mi un smund te ri pa ngateruar edhe ndjenjat prandaj mo sm emer mua me qaf ngateroi edh eti ndjenjat shum i mir si propozim. /pf/images/graemlins/wink.gif

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Mistrece:
[qb] Si do ti propozoja une nonjonit qe ma heq petllen!!!
:rolleyes: Se keshtu eshte moda tani gocat i prop cunave tema duhet nderruar se eshte demode.
[/qb]
a thua !!!!

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Mistrece:
[qb] Si do ti propozoja une nonjonit qe ma heq petllen!!!

Vajza: O cun une ty t'kom fiksim...ma heq petllen,kur te shof ty me hik truni...
Du me t'martu ene mos me bo mu numra se te rjep ik tani dhe me prit ke shpia...

Djali: ua mami! [/qb]
shih sa e forte , kur djemte prop vajzat mendonin , thonin ... , qe , shiko keta djemte , si lafarake na vine nga prapa , ose ose , goca me shoqet e tyre tallin ndonje djale qe vdes per ndonjeren prej tyre , e plot e plot te tjera qe te iken truri dhe koha po ti permendesh .
kurse tani thua qe ka ndryshuar .
si mendon , i bejme ne te njejtat gjera ?

Ps. po bisedojme per qejf , okey .

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] qe te besh dike nje propozim ne fillim duhet te vishesh shuem bukur te behesh yll dhe ta provokosh rencem ....
kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithmone me ka bere pune :tipsy: [/qb]
po ne plazh si ia beni !!!!!
jo kot per kuriozitet , se pak a shume , ne shqiperi ndonjehere , them ndonjehere , vajzat jane me cool me rroba shume se sa me uniforme plazhi .

mund te me pergj !

albana

Lara Croft

Une nuk kam hic ide si propozohet :rolleyes: Nuk me eshte dashur ndonjehere.Une propozimet i kam te heshtura,i them gjithmone me sy. /pf/images/graemlins/smile.gif

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] [Na me ce ta thom une me goje: "Po dale me mooooj ce te duaaaaaa me! Gjon meeeee! Po ndalo me njere c´me iken kshu sikur do te a une. Mooooooooooj po na me ce e kam seriozisht moooooooooj.
Vaaaaa kjo zdooooo. Po ike me ce me tyne do merrem une tere diten me. Po deshe meeeeeeee. Aj te fala sateme." [/qb]
Hahahaha Sailor :thumbsup:

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Une nuk kam hic ide si propozohet :rolleyes: Nuk me eshte dashur ndonjehere.Une propozimet i kam te heshtura,i them gjithmone me sy. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Per shembull?

ameba

Forumium maestatis

ja p.sh:
-ajo qe une mendoj per ju eshte nje gje aq e madhe sa po te thuhej me ze te larte do permbytej botaq prej saj, por njekohesisht aq e vogel sa mund te fshihet per bukuri brenda zemres time...
Eshte nje gje aq e re sa nuk mund te thuhet dot sepse eshte ende sekret zbulimi i saj, por njekohesisht eshte e vjeter sa vete bota...
TE DASHUROJ...
2valen3.gif