kush di te propozoje . . . ! ?

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: kush di te propozoje . . . ! ?

Fillimisht postuar nga li:
[qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Une per vete jom me te vjetren 'O goce, sa eshte ora?' /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te te tregoj nje histori me punen e ores ,
isha nje here me nje shok dhe po ecnim rruges ne kembe me te shpejte , sepse do takonim nje kusheririn tim , dhe rruges donim te dinim per oren dhe pyetem nje grup me femra te perbere nga nje vajze e re dhe tre gra . me falni sa eshte ora pyetem ne , shko e pyet te teme ne shtepi , ec e merre vesh . sa budallaqe , ime eme nuk ka ore ne shtepi . . . [/qb]
hahahhaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif Shyqyr qe nuk paskan thirr vllezerit se kishe per t'hy n'sherr. /pf/images/graemlins/laugh.gif

li

Forumium praecox

po sikur ta propozosh ne kete menyre , ajo sa hypen ne autobuz , ti ia thua te gjitha , eeee si thoni . per te thene te verteten kete metode tregimi te vertetes , eshte me e pershtatshme ta perdorin vajzat , pse do thoni ju . sapo ti hipin mjetit , tju tregojne prinderve per lidhjen . nejse .
moment tjeter romantik eshte kur , e merr vajzen dhe i thua se do ti thuash dicka por te vije tek shkallet ne fillim , dhe vajza mendon se si gjithe te tjeret , djali do rrije nje shkalle me poshte saj , dhe do i hapi zemren , . . . , por jo ,, e dini si mendoj une , eshte nje menyre me praktike qe ndihmon shume vajzen , qe te mos ta veme ne siklet , e hedhim nga shkallet dhe e propozojme embel . dhe ju vajza mos e merrni per ters , ne e bejme per ju qe mos tju veme ne siklet , okey !

li

Forumium praecox

ose ose moment tjeter romantik , eshte , kur vajza , mender jush , ka nja dy dite qe nuk ka shkuar per sherbime personale ( besoj se e kuptoni ) , dhe ne nje moment te jetes se saj i jepet mundesi te sfryhet , me kuptim figurativ , dhe shkon me vrap , kurse ne i shkojme nga pas , dhe nga ana tjeter e deres i themi fjale te embla.
si tho ji ?

li

Forumium praecox

ose ose ( histori e vertete personale )
- o zemra , te te them nje fjale te embel
- ehe
- sheqer

. . .
pastaj filloi grushti . . .

li

Forumium praecox

ose ose
do te doja qe te ishe ketu prane meje , une te shkruaja e ti te lexoje , do te doja qe te te shikoja ne sy , te isha aq i afte te te shikoja ty ne sy , dhe te shkruaja ketu , do thuash ti perse , nuk dua te humbas as edhe nje moment te vogel pa soditur syte e mi ne bukurite qe me ka dhuruar Zoti , ty , koka jote me floke sikur te ishin te porositur , syte e tu qe shtrihen embel , buzet , eh , sheqeri nuk eshte gje ne krahasim , nuk e di , jane te embla , marramendese , aq sa , thashe nuk e di , ndonjeher me duket se i lyen me helm magjepes , apo . . . , nejse , nuk ka shume rendesi , nuk ia vlen qe keto momente te rrish e ti mendosh , te rrish e ti gjykosh , po jo , duhet te rrish . . . e ti shijosh , ah sa do te doja te te kisha prane tani , duke shkruar e duke te te puthur embel ,
etjer etjer

( me nderpreu njeri dhe me humbi frymezimi , une po shkoj ta kerkoj , kur ta gjej do vi perseri , nderkohe ju , please vazhdoni , ka shume rendesi per mua , please )

alinos

Forumium maestatis

hahahahahahhahahahaha

Deshe propozim prej meje ti?

Mir ja:

O drit, o yll
vdeksh ti per mu ishalla!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Hahahahaha Hanini propozim i llahtarshem...

Une skam propozu ndonje mashkull deri me sot, edhe te me vene kastile perpara proves se di se si do reagoja. Nje nga propozimet qe kam marr ka qene goxha interesant. Isha per pushime ne nje qytet detar dhe snjihja shume njerez kur nje mbasdite me afrohet nje cun dhe me pershendet i ktheva pershendjen mbrapc. Dhe pas kesaj me thote komplimente mamit, une i them rrofshe cuni i mamit.Ja plasim gazit qe te dy dhe na pason seanca e kafes. Nuk shkoi shume gjate 1-2 dite por funksionoji disi, mund ta konsideroja propozim spontan dhe te kendshem....

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1....

Diavolessa

Valoris scriptorum

I love you ! Po ti mu? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] hahahahahahhahahahaha

Deshe propozim prej meje ti?

Mir ja:

O drit, o yll
vdeksh ti per mu ishalla!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ha ha ha . very very funy

Artur IDRIZI

Primus registratum

O POPULL,KJO PUNE S'KA RRECETE.SIMAS SITUATES BOHET ENE PROPOZIMI.TU PA E TU BO.APO JO MI GOCA?HAJDENI I HER ANEJ NGA DURRSI,I FUSIM I T'LAME M'DET,I T'LUJTME ME TOP,I......NEJSE! :cool:

alinos

Forumium maestatis

Sa i ngjake Li ti ere, vecse pasket nryshe numrin e kames /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

hey Li you are genious man i mean a genious yeah :thumbsup:

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga AXEL:
[qb] O POPULL,KJO PUNE S'KA RRECETE.SIMAS SITUATES BOHET ENE PROPOZIMI.TU PA E TU BO.APO JO MI GOCA?HAJDENI I HER ANEJ NGA DURRSI,I FUSIM I T'LAME M'DET,I T'LUJTME ME TOP,I......NEJSE! :cool: [/qb]
te ka ecur ndonjehere !

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Sa i ngjake Li ti ere, vecse pasket nryshe numrin e kames /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
uaaaaaaa , uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
edhe ky propozim eshte , nqs po , atehere uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

durrsakja

Primus registratum

Nje gje di te them;
durrsaket s'dine me propozu ne pergjithsi.

psh; dita pare - e mi zogu nda ijer se ngela tu lan msimin per tyve

pastaj me prapa...fillonte harbuteria;
o dhia eger me vrap i the vllait mi?

rriten e nuk gdhenden vallaj

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] hey Li you are genious man i mean a genious yeah :thumbsup: [/qb]
thanx a lot /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

njehere nje cun donte t me thoshte `dicka`
ishim ne autobuz, kur doja te zbisja ai shpejt mu afru, dhe pa filluar te fliste, i thash; sot paska dale dielli, si mendon ti do dali dhe neser? dhe pa kthyer ai pergjigje i thash `tani me fillon mesimi diten e mire`
keshtuqe ai ngeli pa fjale...

he si thoni i kam propozu un atij /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------

li

Forumium praecox

e se mos harroj te pyes , kush prej ju vajzave e ka lexuar librin " don zhuanit " . nqs e ka lexuar ndojera prej jush , a mund te me thoni nese fjalet qe perdor ai , jane funksionale ?

nqs , duhet blere ai liber , se mesa di une , ne liber gjithmone eeeeeee , ua bente mendjen llalle .
( e dini se cfare eshte llalla ? , eshte ajo qe quhet dhalle )

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] njehere nje cun donte t me thoshte `dicka`
ishim ne autobuz, kur doja te zbisja ai shpejt mu afru, dhe pa filluar te fliste, i thash; sot paska dale dielli, si mendon ti do dali dhe neser? dhe pa kthyer ai pergjigje i thash `tani me fillon mesimi diten e mire`
keshtuqe ai ngeli pa fjale...

he si thoni i kam propozu un atij /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------- [/qb]
me fal qe po ta them , por me duket se ka qene fatorinoja i autobuzit

abs

nuk e di...

me fal qe po ta them , por me duket se ka qene fatorinoja i autobuzit

jo ore ishte cun, se e pash diten tjeter me vemendje, biles ja degjova dhe zerin se me tha `sot e kam porosit diellin ekstra per ty` ...