kush di te propozoje . . . ! ?

Goca^Babit

Primus registratum
Re: kush di te propozoje . . . ! ?

..oooo aman cun i frikshem qenke? -ik se s'te du..shqipua eshte shqiponj me dy koka, s'ka frik as nga terrorizmi jo me nga polici /pf/images/graemlins/wink.gif
si ja boshim ne kur ishim te vegjel, xhaxhi polici me kapele, jepi nuses karamele..sa na tha njoni njehere qe ishte polic..xhaxhi i jep nuses dhe MELE dhe pjesen tjeter (po ku dijshim ne, ne qeshnim kot) lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

po tashi e ke kuptu kush qendron para fjales amele? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca^Babit

Primus registratum

o as, po ne ngelem duke shkrujt lart e poshte, posht e larte..ma jep ate msn more te flasim liveeee /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Shife mi pm se kom 1 jave qe ta kom nis :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

O Asso, si osht kjo e propozumja me PM se du me e provu iher..?

qershia

Primus registratum

mlidhi forcat ku i ke e ku s`i ke, ene masnej m`co selam me sabaudinin kur t`jesh hazer ....

TEO

Primus registratum

Propozimi per mendimin tim nuk duhet te jete perhere i njejti sepse behet monoton pastaj, psh ja rastis takon shoqen e njeres qe ke propozuar me pare dhe ajo shoqja i ka thene asaj e del pastaj qe ti propozon perhere ne te njejten menyre.
Une zbatoj disa rregulla si te thuash te cilat po i rendit me poshte.

1. Femren duhet ta shohesh ne sy. Jo ta shohesh si buf por thjesht ti japesh nje lloj veshtrimi qe i ben te ditur qe te ato momente egziston vetem ajo gjithcka tjeter rreth e rrotull nuk ka rendesi. E keni pare ne filma pershembull kur behet fokus kamera tek personazhi kryesor cdo gje mbrapa nuk duket e qarte. Kshu dhe puna veshtrimit.
2. Vazhdojme me syte. Syte te trathtojne ose te ndihmojne. Cfare thone syte ti s'mund ta thuash as me njemije fjale. Syte te japin 'clues' nqs personi te cilit ti po i flet eshte i interesuar apo jo. Nqs personi po mendon aman me ler rehat ku e gjete te me flasesh duket qe ne sy.
3. Cdo femer eshte ndryshe, si rrjedhoje duhet te kuptosh tipin e femres para se ti propozosh, te mundohesh me ato pak fjale qe ajo mund te thote te kuptosh c'mund te jene interesat e saj. Njeriu mund te studiohet nga menyra si vishet nga menyra si ecen, nga menyra si flet.

E lejme me kaq per pikat.

Per mua menyra me efikase eshte te ofrosh nje aktivitet qe mund te kryhet se bashku. Psh mund te pime nje kafe bashke, do te shohim nje film bashke gjera te tilla dmth.
Menyra me e keqe qe mund ti afrohesh dikujt ama per mendimin tim eshte ti ndalosh ne rruge. Une e konsideroj bezdisje. Plus qe ka egzistuar per nje kohe te gjate ne Shqiperi ajo gje, s'e di nqs vazhdon akoma qe djemte i kapnin prej dore vajzat ne rruge e i thonin "o goce me fal i sekond". Me kaq e mbyllim leksionin e sotem se doli si hartim kjo. Ciao.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] O Asso, si osht kjo e propozumja me PM se du me e provu iher..? [/qb]
O muno e propozumja ne msn eshte shkence ne vete,duhet privacy dhe marifet.Pastaj ne fund te propozimit dhurohet 1 trendafil...,ne rastin tend 1 banane.Po se mos dhurosh bananen tate ere se do kujtojne gocat se tallesh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb] mlidhi forcat ku i ke e ku s`i ke, ene masnej m`co selam me sabaudinin kur t`jesh hazer .... [/qb]
-----------------
Lol Ndrikulle keshu i treme robt qysh me mjes mi.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Sabaudini ka ndrru jete...ke ngel pa korrier.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

HeavenBesideHellWithin

Primus registratum

si gjithmone duhet me pas nje biciklete
E ndjek nga mrapa sa futet me naji rrugice e kam nga dora
" o goce me fal nje minut" me me biciklete i ze rrugen dhe me njeren dore i ze krahun tjeter kshu qe ska nga te iki hahhah
ocuni o cuni me le rehat se do iki ne shtepi
"prit pra nje minut " dhe i shtrengon me fot krahun hahahaaaaaaa
jo po une kshu jo po ti ashu
dhe ne fund fare embyll me ndonje shprehje te tipit
" PO UNE E KAM SERUIZISHT DHE DU ME TE MOR" hahahaaaaa

ezhderha

Primus registratum

kjo asht ngjarje e vertete:

nji vajze don me e ndal nji karajfil, aty afer ne lagje te vet. nejse, ma ne fund e ban zemren gur (pa harru dy dopio raki shpejt e shpejt), i del para dhe i thote: du me fole me ty nji minute...
kjo vajzukja, e pa se karajfili kete radhe mund te bante ndonji budallallek nqs refuzonte, i thote: ne rregull, ke nji minute kohe, dhe nga ana tjeter i hedh nji sy sahatit...
bobi nga ana tjeter ne ate cast u ndergjegjesu se hartimi qe kishte pergatite nuk mund te shprehej ne nji minute te vetme. e keshtu vendosi me e lane me shku vajzen kete radhe, tu shpresu qe heren tjeter nji minutshi te zmadhohet disesi. kuptohet hera tjeter nuk erdhi ma...

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga nak:
[qb] mire asht me i ra muhabetit larg e larg...

- a ke kene ndonjihere ne kine???
- jo...
- une ushqej ndjenja per ty!!!!

p.s: bane prove, s'ka femen qe i reziston kesaj taktiket /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
po sikur te thote , po kam qene , cfare do besh , per mendimin tim , pyete ne ka qene ne indi . eshte me larg. . .

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Un zakonisht propozoj me leter ne dore ne nje vend publik qe ta morin vesh te gjith.... Osh konveniente sepse mileti qe degjon, behet tifoz me mua dhe ajoja nuk ka si thot JO sepse vihet ne siklet.. Vullneti i popllit duhet respekruar apo jo!? [/qb]
pooooooooooooooooo ide e kenaqshme

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Une per vete jom me te vjetren 'O goce, sa eshte ora?' /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te te tregoj nje histori me punen e ores ,
isha nje here me nje shok dhe po ecnim rruges ne kembe me te shpejte , sepse do takonim nje kusheririn tim , dhe rruges donim te dinim per oren dhe pyetem nje grup me femra te perbere nga nje vajze e re dhe tre gra . me falni sa eshte ora pyetem ne , shko e pyet te teme ne shtepi , ec e merre vesh . sa budallaqe , ime eme nuk ka ore ne shtepi . . .

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] ahhhhh une stilin e propozimit e kam te bukur
1 buzeqeshje dhe 1 shkelje syri /pf/images/graemlins/wink.gif (e marrin me mend vet ata, se jane cuna te zgjut) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a thua . . .
cool

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Fillimisht postuar nga qershia:
[qb] mlidhi forcat ku i ke e ku s`i ke, ene masnej m`co selam me sabaudinin kur t`jesh hazer .... [/qb]
-----------------
Lol Ndrikulle keshu i treme robt qysh me mjes mi.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Sabaudini ka ndrru jete...ke ngel pa korrier.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une nuk kam gisht , te betohem

li

Forumium praecox

[qb] kjo asht ngjarje e vertete:

nji vajze don me e ndal nji karajfil, aty afer ne lagje te vet. nejse, ma ne fund e ban zemren gur (pa harru dy dopio raki shpejt e shpejt), i del para dhe i thote: du me fole me ty nji minute...
kjo vajzukja, e pa se karajfili kete radhe mund te bante ndonji budallallek nqs refuzonte, i thote: ne rregull, ke nji minute kohe, dhe nga ana tjeter i hedh nji sy sahatit...
bobi nga ana tjeter ne ate cast u ndergjegjesu se hartimi qe kishte pergatite nuk mund te shprehej ne nji minute te vetme. e keshtu vendosi me e lane me shku vajzen kete radhe, tu shpresu qe heren tjeter nji minutshi te zmadhohet disesi. kuptohet hera tjeter nuk erdhi ma... [/qb]
:tipsy: me te futur lol

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga MoDeRaToR TEO:
[qb] Propozimi per mendimin tim nuk duhet te jete perhere i njejti sepse behet monoton pastaj, psh ja rastis takon shoqen e njeres qe ke propozuar me pare dhe ajo shoqja i ka thene asaj e del pastaj qe ti propozon perhere ne te njejten menyre.
Une zbatoj disa rregulla si te thuash te cilat po i rendit me poshte.

1. Femren duhet ta shohesh ne sy. Jo ta shohesh si buf por thjesht ti japesh nje lloj veshtrimi qe i ben te ditur qe te ato momente egziston vetem ajo gjithcka tjeter rreth e rrotull nuk ka rendesi. E keni pare ne filma pershembull kur behet fokus kamera tek personazhi kryesor cdo gje mbrapa nuk duket e qarte. Kshu dhe puna veshtrimit.
2. Vazhdojme me syte. Syte te trathtojne ose te ndihmojne. Cfare thone syte ti s'mund ta thuash as me njemije fjale. Syte te japin 'clues' nqs personi te cilit ti po i flet eshte i interesuar apo jo. Nqs personi po mendon aman me ler rehat ku e gjete te me flasesh duket qe ne sy.
3. Cdo femer eshte ndryshe, si rrjedhoje duhet te kuptosh tipin e femres para se ti propozosh, te mundohesh me ato pak fjale qe ajo mund te thote te kuptosh c'mund te jene interesat e saj. Njeriu mund te studiohet nga menyra si vishet nga menyra si ecen, nga menyra si flet.

E lejme me kaq per pikat.

Per mua menyra me efikase eshte te ofrosh nje aktivitet qe mund te kryhet se bashku. Psh mund te pime nje kafe bashke, do te shohim nje film bashke gjera te tilla dmth.
Menyra me e keqe qe mund ti afrohesh dikujt ama per mendimin tim eshte ti ndalosh ne rruge. Une e konsideroj bezdisje. Plus qe ka egzistuar per nje kohe te gjate ne Shqiperi ajo gje, s'e di nqs vazhdon akoma qe djemte i kapnin prej dore vajzat ne rruge e i thonin "o goce me fal i sekond". Me kaq e mbyllim leksionin e sotem se doli si hartim kjo. Ciao. [/qb]
ehe , interesant

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] kjo asht ngjarje e vertete:

bobi nga ana tjeter ne ate cast u ndergjegjesu se hartimi qe kishte pergatite nuk mund te shprehej ne nji minute te vetme. e keshtu vendosi me e lane me shku vajzen kete radhe, tu shpresu qe heren tjeter nji minutshi te zmadhohet disesi. kuptohet hera tjeter nuk erdhi ma... [/qb]
Po tja kishte thone ky kajrafili ate hartimin asaj vajzukes ajo me siguri nga kenaqsia modhe do hapte krahet dhe do e perqafonte duke i thene te dua.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush nga Afistat ketu ka propozuar nje vajze ne rruge dhe eshte ciftezuar me te?

Mu ma do menja asnji. Aty ku mund te heci propozimi, per menimin tim, osht n'disko, n'bar, n'plazh, n'mromje etj, kurse moda tashti si that dhe Assassino osht propozim n'chat.

/pf/images/graemlins/laugh.gif