kush di te propozoje . . . ! ?

abs

nuk e di...
Re: kush di te propozoje . . . ! ?

- li a ka mundsi nje sek?

------------------

THIS IS MY FAVORITE SIGNITURE IN THE FUTURE

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga ^xox^:
[qb] ja p.sh:
-ajo qe une mendoj per ju eshte nje gje aq e madhe sa po te thuhej me ze te larte do permbytej botaq prej saj, por njekohesisht aq e vogel sa mund te fshihet per bukuri brenda zemres time...
Eshte nje gje aq e re sa nuk mund te thuhet dot sepse eshte ende sekret zbulimi i saj, por njekohesisht eshte e vjeter sa vete bota...
TE DASHUROJ...
2valen3.gif
[/qb]
per mu !!!!!!!
me fal por mua me pelqejne femrat .

lollllllllllllllllllllllllllll

ameba

Forumium maestatis

o Li po mir mor daje un te dija cun me namuz kur na dole nga ata te fushes ti????? :confused:

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga ^xox^:
[qb] o Li po mir mor daje un te dija cun me namuz kur na dole nga ata te fushes ti????? :confused: [/qb]
edhe ky propozim eshte !!!!!!!!!!!!!!!

nejse .

li

Forumium praecox

e o popull e shikoni se sa te cuditshem jane keta njerez , une ti , ai , ajo , ne ju aato , aaaata . uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , nejse , shumices nuk i interson apo jo .
lol .
po mire po mire , e dini kush e ka rradhen tani ??????????????????????????????????

tani e ka rradhen LENTI , qe disa e therrasin valentin , dhe shume te tjere ketej nga zona jone e botes , e therrasin SHEN VALENTINI .

ka ndermend njeri te propozoje njeri tjeter ketej perqark ne dimensinonin e albforumit ??????
po ashtu eshte i lirshem te na e tregoje , gjithmone nese deshiron , apo jo .
ku je jeni o popull romantik , ju aronmatik , e ju te tjere perverse , ju lutem , jeni te ftuar te shkruani mendjen tuaj ketu ne faqet elektronike te albforumit , shprehni ndjenjat tuaja , ato qe ndieni dhe ato qe nuk ndieni ( pra qe genjeni ) , ose ose imagjinoni sikur do te prop , nje nga idhujt tuaj , une per veten time j.lo. , si do te arrinit te fitonit zemren e tyre , cfare fjalesh do te perdornit ., cfare dhuratash do te dhuronit .
atehere shfryhuni ketu ( me kuptimin e mire te fjales , jo si ai qe thote : mbushem me gezim kur te shoh ty , dhe kende matane , e dini vete ju .

li

Forumium praecox

- o zemra , te kam thene ndonjehere qe te dua shume
- jo , me vertete
- e mire , do ta bej

li

Forumium praecox

LETER DASHURIE ( me verte )

dola nje nate ne dritaren e shtepise time , dhe po shikoja thjeshte qiellin e mbushur plot e per plot me yje , sikur kishin mbledhje dhe ishin mbledhur te tere aty , ne ate pjese horizonti qe syri im arrinte te shikonte . u magjepsa per pak caste , dhe u cudita . me pas fillova ti numeroj ( e di qe po te numerosh yjet te dalin iriqe ) . nuk kishin te sosur , por me pak durim ia arrita qellimit , dhe e di cfare , me doli nje mangut . ne ate moment u turbullova akoma me shume , dhe , u kujtova , ishe ti qe rrije ketu me mua ne toke .
faleminderit per driten tende o drita ime .

li

Forumium praecox

kur une te pash
ne dashuri rash
nje trendafil te dhash
dhe ndjenjat ti thash .

kur ti me pe
ne dashuri re
trendafil s'me dhe
por ndjenjat mi the .

kur ne te dy u pame
ne dashuri rame
njeritjetrit qe kishim prane
ndjenjat ia thame .

pra nuk duhet filozofi
per te kuptuar se si
qe une dhe ti
kemi rene ne dashuri .

li

Forumium praecox

kurse nje shoqja ime e ka aromantizuar pak me shume , doni ta dini : ju ku eshte :

kur une te pash
ne grope rash
nje te share te thash
dhe ftyres te rash .

li

Forumium praecox

romeo qe i prop zhuljetes nga poshte ballkonit :

o yll i rene nga qielli ( kurse me vete thoshte : sa inat q re me fytyre )

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga li:
[qb]
Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] - li a ka mundsi nje sek?

------------------
[ 07. Shkurt 2003, 14:00: Mesazhi u ndryshua nga PrInCiPiEl ]
THIS IS MY FAVORITE SIGNITURE IN THE FUTURE
[/qb]
uaaaaaaaaaaaaaaa posi [/qb]
danke, deshta me t than wow cfare avatari...

/pf/images/graemlins/smile.gif

---------------

mostro

Putraku

Goce me fal ke me ndez
-Jo nuk e pi duhanin
Mos je gje komshija e drinit
-nuk e njoh
sa eshte ora te lutem
-s'kam
po emrin si e keni
-s'ka c'te duhet
Me falni desha t'ju shkep nji here por me vjen turp dhe nuk di si me ta thone......

Citat i marre nga ditari i nje te forti me edukat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ai qe e ka shkrujtur kete ti thuash qe mua te shkrepur me ka gjithmone keshtu qe mos lodhet shum me ate gocen /pf/images/graemlins/laugh.gif

aldi79

Primus registratum

mua per vete me ka hecur gjithmon keshtu qe menyre time e kam sekret,se mos ma vjellin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :tipsy: :tipsy:

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Goce me fal ke me ndez
-Jo nuk e pi duhanin
-nuk e njoh
sa eshte ora te lutem
-s'kam
po emrin si e keni
-s'ka c'te duhet
Me falni desha t'ju shkep nji here por me vjen turp dhe nuk di si me ta thone......

Citat i marre nga ditari i nje te forti me edukat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ose ose

Goce me fal ke me ndez
- per ty i ve flaken forumit
- jo e shkumbinit
sa eshte ora te lutem
- nuk e shes
po emrin si e keni
- thirr si te duash

keshtu thoni ju ? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga blu:
[qb] mua per vete me ka hecur gjithmon keshtu qe menyre time e kam sekret,se mos ma vjellin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :tipsy: :tipsy: [/qb]
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na e trego dhe neve
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

li

Forumium praecox

hajde sot mu ne leme
hajde vetem pa te t'eme .

etjer etjer .

e , se mos harroj , e festoi njeri valentin apo hic , se nuk u ndie asnje ketu .
apo e festuat sic u be dy vjet me para , me alkool e plot festa te ndryshme te organizuara .

u bete tapeeeeeeeeeeeeeeeeee . nqs po , atehere
hahahahahahahahahahahahahahaha ha.

li

Forumium praecox

nese sonte ndihesh vetem
dhe ke frike te shohesh endrra
ndize driten , mbylle deren
nqs s'do te me gjesh mua brenda .

nga elita 6

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga li:
[qb]
Fillimisht postuar nga blu:
[qb] mua per vete me ka hecur gjithmon keshtu qe menyre time e kam sekret,se mos ma vjellin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :tipsy: :tipsy: [/qb]
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na e trego dhe neve
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [/qb]
meqe e kerkoke me kaq pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee stilin e blu/s do te thote qe ti per vete paske kohe qe i ipke dores!!!