KUR MUND TE JESH I LUMTUR?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: KUR MUND TE JESH I LUMTUR?

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif patjeter, ja keshtu vjen gezimi dhe hareja...

shefki

Papirus rex

Qenke interesante ti!Te enjten pra te festojme...te Rrapi i Mashkullores,apo di ndonje vend me piktoresk ti(?!)

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

rrapin e Mashkullores nuk e kam pare asnjehere...do me pelqente te shikoja pemen e çerçizit...problemi eshte qe sipas lajmeve te fundit nga interneti...eshte djegur Rrapi...disa femije te vegjel i kane vene zjarrin pa dashje...kane dashur te bejne zgare nen hijen e tij...budallallek jo?

qe te rri ne teme dhe mos me fshijne postimin...a ka rendesi vendi per te qene i lumtur, i gezuar? apo ka rendesi vetem personat qe te shoqerojne?

shefki

Papirus rex

DAHLIA,me vjen keq per Rrapin,por ngaqe jam optimist mendoj se dikush do te mbjelle nje tjeter,pa dyshim!
Per sa i perket lumturise une mendoj se ajo luhatet pjeserisht nga ambienti (gjeografik ose shoqeror),por mbi te gjitha Lumturia
eshte pjese perberese e personalitetit tend.Me kupton apo ia fus kot une?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo jo sinqerisht ti nuk ja fut kot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif (paaaak fare te "dasmat shqiptare" ku ke fol per tradicionet turke)
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

megjithate ti me fut ne mendime me keto qe thua (po mendoj se si jam)...lumturia nuk ben pjese ne personalitet...ate mund ta jetosh nese je tip i gezueshem, optimist, intelingjent etj etj

A eshte vertete lumturia e rendesishme, apo ngaqe e kerkojme gjithe kohen behet e pakapshme dhe kur e kemi nuk e kuptojme qe e kemi...ok po e le me duket se po ja fus une kot...

shefki

Papirus rex

Me te vertete,te pelqej pa mase!Pra, padashur po ngacmon nje element te lumturise sime te cilin e mbaj me vete kudo...Lumturia
s'mund te jete e pakapshme ngaqe s'leviz gjekundi,ajo eshte me ty ne rruge,dyqan,shkolle e sidomos kur djeresitesh duke realizuar nje shkarkim gjigand ne nevojtore.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

bon, kete te nevojtores mund ta evitoje. nese djersitesh kur shkon per tu "shkarku"...ik hidh i sy nga tema e bimeve mjekesore...do ndjehesh me i/e lumtur nese dhjet pa shtrengese...

abs

nuk e di...

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Dahlia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_dance.gif i am sooooo happy /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

shefki

Papirus rex

Me keqkuptove me duket Dahlia. une s'kam probleme me organet e jashteqitjes ;te dhashe shembullin e nevojtores per t'i dhene temes se Lumturise ngjyre humoristike.Megjithate, nese lumturohesh
sikur te me perfytyrosh mua duke u sjelle perqark bulevardit me breke ne duar ne kerkim te nevojtores,atehere per hir te LUMTURISE do te ha sa te zhdepem pastaj...

Kondrapedali

Kondrapedali

Ja u dhi dhe lumturia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif.

Edhe atë pak që mund ta gjejmë në ndonjë cep rruge apo trotuar të prishur na e menderosën.

Unë tani do isha i lumtur sikur mos të isha vetëm.

Korrigjim: Do isha i kënaqur sikur të mos isha vetëm dhe do isha i lumtur sikur të isha me Dalin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .

Singapuras

Primus registratum

Asht provu qe komoditetet materiale e stilet luksoze t'jets nuk jan piktura e plot e lumtunis.
Njashtu si asht provu ma se i her qe mashkulli edhe en situatat ma mizerable ekonomike munet me mijetua e perjetu lumtunin. Ala nuk asht gjet vorr uriet. Askush nuk ka vdek per buk. En fun te funit hjell i grep en bun e zen peshk e nuk dek ujet.

Njiri i lumtun asht ai qe munet me marr e me dhan dashni prej sensit t'vet t'forcs.

I strongly urge you to love yourself first ahaha! Nqs nuk doni vetin ke muneni me dasht? Kush munet me ju dasht? asken e askush.

kiren

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif per kete shpirt them une qe je i vecante elvis

Singapuras

Primus registratum

Asht vetem se te dukem njashtu. un jam djal i zakonshem.
mos meno shum bukuroshe...shihna... diten e mir

kiren

Primus registratum

Hmmmmmmmmmmmmmm , nuk mund te ndaloj se menduari cfare deshiron te mendosh, dhe as ti nuk mund te me ndalosh mua nga ajo qe dua te mendoj, por une jam plotesisht ne mendime te drejta...................... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

kiren

Primus registratum

sweetie...player... ti ke qene ne "pushime" dhe ku te gjen njeriu ty kure je me "pushime". Si e kalove? Je bere me i zi sec je me thane ... hihihihi

kiren

Primus registratum

E lumtur? Kure u ktheva ne 3 pas mesante nga udhetimi dhe gjeta tek dera nje buqete lule...

FALEMINDERIT PER KUJTIMIN! E kisha harruar fare une. Je mit Drago vertete. Te kam xhan!

H

harap

Guest

Kiren kjo qe te paska ndodhur ty shume gje e vecante asnje regjisor sma do mendja qe do gjente gjithe kete fantazi
smile.gif