KUR MUND TE JESH I LUMTUR?

alinos

Forumium maestatis
Re: KUR MUND TE JESH I LUMTUR?

nje sekonde para se ta kuptosh, sepse qe ne ate moment te kap trishtimi (se s'do te jete e perheshme), frika, paniku dhe nje tufe me ndjenja te tjera qe bejne qe te rreshkase lumturia pri shalesh...
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

deshmi

Primus registratum

Jezusi ka dhene ftesen:
"Ejani tek unë të gjithë ju që jeni të lodhur prej barrës së rëndë e unë do t’ju çlodh. Merrni mbi vete zgjedhën time e pranoni t’ju mësoj se unë jam zemërbutë e i përvuajtur. Kështu do të gjeni pushim për shpirtrat tuaj, sepse, vërtet, zgjedha ime është e ëmbël e barra ime e lehtë."
Mateu 11:28-30

abs

nuk e di...

Simbas meje, jeta eshte nje katerstinesh vazhdimisht riperseritese, ne te cilat gjen ne vetvehte kuptimin e jetes e cila brenda vehtes ka dhe lumturin.
...kur njeriu gjat ketyre „herpashere -katerstin- perseritjeve“ nuk gjen kuptimin e saj me lumturin mren, nepermjet te panumertave provime qe i ka afru jeta , athere them qe, per te gjet se kur asht paraqit lumturia, jeta afron perseri provime te tjera, ne te cilat sheh qe e ka ‚kapercyer’lumturine pa e ndjer, qe kur ti vij prap "ta kapi fort" qofte dhe per pak...dhe te besoj se do te vij prap per "vizit" te ai.

ps: abs ne oren e mendimeve te komplikume.
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif

bebi

Primus registratum

une e njof Trishtimisht, fuqimisht, cmendunisht lumtunine.

kush don harten, t'me cojne pm gati me credit card ne dore =D

makuciko

Forumium praecox

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Biscotella</div><div class="ubbcode-body">Mund te jesh e qi c'ke me te bile. Ouuuuu c'pytje!
Ca asht kjo pune mor, tan kto njerz pesimista kshtu. </div></div>

Bluscotella, ke fat që je femër ose që ke njohje të mira në forum dhe s't'i fshijnë shkrimet. Mua do më duhej që fjalinë tënde të parë ta formuloja:

"Mund të mos jesh e virgjër ç'ke me të bile."

Kaq troç sa e ke shkruar ti, as 2 minuta s'kishte qëndruar po të ishte shkrimi im.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

them se Bluja e ka shkruar ne dialekt shkodran ate qe ka dash me thene...ose i ka rreshkit dora..."Mund te jesh, e QE ç'ke me te bile" ...une e vura re ne fakt dhe e lexova dy tre here...se vertete qe ka kuptim edhe ashtu siç eshte postuar...them se eshte keqkuptim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Guest

U be kohe qe na eshte ambjentuar syri me te tille dialekt, pasi dhe mua fillimisht me bente pershtypje, (pasi s´ja kisha haberin "shkodrances). Por duke lexuar Blune, Tushin (dhe ndonjehere dhe Kondren) u ambjentuam (donim s´donim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif)

tushi

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fantazia</div><div class="ubbcode-body">U be kohe qe na eshte ambjentuar syri me te tille dialekt, pasi dhe mua fillimisht me bente pershtypje, (pasi s´ja kisha haberin "shkodrances). Por duke lexuar Blune, Tushin (dhe ndonjehere dhe Kondren) u ambjentuam (donim s´donim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif)

</div></div>

ashtu te marrte mcuci t'keqen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif ndriçoje popullin e varfen

Mek-kiku hallall verejtja pa lidhje, po te pakten nikun lenja ashtu si e ka

Fanta meqi jena te dialekti, ta thote edhe diçka mcuci : atyne qi ishin ne pjate te fotoja ju thona gshteja e jo arra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Guest

Paskam qene dhe une per sqarim o mcuc /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
Shkova i pash me vemendje dhe dolen geshtenja t´qerume.

Per te qene ne teme, po them qe ...
...ndonjehere disa vogelsira te bejne te lumtur per momentin, per shembull... te te qerojne geshtenja dhe ti, t´i shijosh ato /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

LUANESHA

Primus registratum

fanta mos ja ba shum qefin tushit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif,
se nuk na qeron ma geshtenja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.giftush e fanta

manjola

Primus registratum

Kur mund te jesh i/e lumtur? Atehere kur njerzit s'te cajne trapin!

deo

Primus registratum

lumturia eshte si flladi eres, e ndjen vetem kur te perkedhel floket!!!!!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Flete_Dragoi</div><div class="ubbcode-body">ne varr........... </div></div>

ç'rendesi ka vendi...rendesi ka te jesh i/e lumtur... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

shefki

Papirus rex

I lumtur?!Sikur te ekzistonte lumturia absolute mbase do te ishte e padurueshme per natyren njerezore,megjithate mund te spekulojme se secili ka perkufizimin e tij te mireqenies.Personalisht, do te isha i lumtur sikur gezimi te blihej me shumice!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po ore blihet me shumice te tregu dhe shitet ne dyqan, me çmim te dyfishte kuptohet...sa me shume e shet aq me shume lumturi ke...ti s'je ne dijeni te ideve te reja per tu bere i lumtur...demode... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

shefki

Papirus rex

Paskemi te njejten ide Dahlia!Le te fillojme nje revolucion kundra te gjithe atyre qe i ulin syte poshte sapo zgjohen ne mengjes,sepse njerez te tille anjehere s'do t'i vizitojne SUPERMARKETET TONA TE GEZIMIT.S'me pritet derisa ta veme ne jete kete projekt fantastik;te enjten qe vjen kam pushim...si thua Dahlia?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

them se eshte ide e mire..."supermarketet tona te gezimit"...me pelqen si shprehje me duket e gjetur!

edhe une te enjten jam pushim...duhet mendu inagurimi... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

shefki

Papirus rex

A mund te pime nje gote vere franceze para inagurimit sa per te lezetuar ceremonine...te lutem!