KUR MUND TE JESH I LUMTUR?

joetisti_

Locus omnem
Edhe castet qe shpreson se do te jesh i lumtur pasi te kesh arritur dicka, te sjellin lumturi. Lumturia eshte trasparente dhe nuk shihet vecse me zemer. Edhe kur mendon se nuk e ke, ajo eshte prane teje dhe te buzeqesh. Ti vetem dije se ajo aty eshte dhe kjo do te beje te ndihesh mire... pra te lumtur.
 

lady antebellum

Forumium maestatis
Kur realizon ate qe i kishe vene vetes si synim per te arritur ne nje periudhe te caktuar..lumturia ne rastet e tjera nuk eshte se kuptohet .Duhet te ndodhi dicka e keqe per te kuptuar se sa e lumtur ke qene.
 

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Edhe castet qe shpreson se do te jesh i lumtur pasi te kesh arritur dicka, te sjellin lumturi. Lumturia eshte trasparente dhe nuk shihet vecse me zemer. Edhe kur mendon se nuk e ke, ajo eshte prane teje dhe te buzeqesh. Ti vetem dije se ajo aty eshte dhe kjo do te beje te ndihesh mire... pra te lumtur.
Kur realizon ate qe i kishe vene vetes si synim per te arritur ne nje periudhe te caktuar..lumturia ne rastet e tjera nuk eshte se kuptohet .Duhet te ndodhi dicka e keqe per te kuptuar se sa e lumtur ke qene.
shume bukur te dy mendimet tuaja.
 

mirdita

Papirus rex
Edhe castet qe shpreson se do te jesh i lumtur pasi te kesh arritur dicka, te sjellin lumturi. Lumturia eshte trasparente dhe nuk shihet vecse me zemer. Edhe kur mendon se nuk e ke, ajo eshte prane teje dhe te buzeqesh. Ti vetem dije se ajo aty eshte dhe kjo do te beje te ndihesh mire... pra te lumtur.
Uaua shum shkrimi i bukur ky dhe i vertet
 

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Veten e ndi të lumtur kur ikam pranë vete familjen time të gjere dhe familjen e zemrës,Gruan dhe Fëmijët e mi.
dhe kur dal në rrugë të gjithë më përshëndesin dhe më rrespektojn dhe anasjelltas.kjo është lumturia ime.
 

joetisti_

Locus omnem
Edhe nje e qeshur kot, qe rekomandohet per nje shendet te mire ndjenjash, te ben te lumtur. Mund te qeshim kot kur te duam. Pra te lumtur kur te na doje qejfi.
 
Top