KUR MUND TE JESH I LUMTUR?

abs

nuk e di...
Re: KUR MUND TE JESH I LUMTUR?

ka mundesi petra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

vecse mos u ndje e atakuar nga pyetjet moj burrnesh, por me ndrico atje ku un nuk kuptoj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif prandaj dhe po pyes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ps: natyrisht qe s'po flasim mbi temen kur mund te jesh i lumtur, ktu ke plotsisht te drejt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

Hellena

Primus registratum

...sepse nuk del ashtu si do asnjehere ...e lumtur je atehere kur kerkon te kunderten e asaj qe deshiron /ne menyre qe te realizohet !!!

truth_hurts

Primus registratum

celjanifr e lezetshme prgj jote por kam pershtypjen qe femijet pavarsisht se duken si qenie qe jeojnpa stres edeh merzitje jan krijesa qe nuk kan logjike te zhvilluar edeh i perjetojen me keq sesa te rriturit qofte edhe problemin me te vogel..bie fjala kur nuk ju ble mami nej cokollat te dyqani duke kaluar!!!!nuk e di a em kuptove ku doja te dilja se edeh vet e shof qe e bona lemsh muabetin:)

truth_hurts

Primus registratum

hahahahahaa rrofsh per mirkuptimin..tani po lexoja ate qe kam shkruar edhe vertetova qe njeriu mund te jet tap edhe pa pire:)
sa per lumturine po ndroj mendim...asnjeher njeriu nuk eshte 100%i lumtur sepse edhe kur i ka 100%te gjitha cfar do prap merzitet...mu kujtu cuni berluskonit(rahmet paste:)qe vrau veten vetem sepse kishte arritur te provonte cdo gje qe kishte dashur edhe asgje nuk i jepte me sadisfaksion....shkurt muabeti robi asiher nuk ngopet!!!!

policia

Forumium maestatis

tani te gjithe drejt lumturise vrapojne, disa mendojne se do ta gjejne te puna dhe punojne si kali deri sa vdesin, disa mendojne ta gjejne te droga, disa te qejfi, qe te gjithe duke bo vrap i sheh...
une nuk njoh ndonjerin ta kete gjetur deri sot, se sapo i gezohen dickaje i del nje gje tjeter dhe ia nisin serish vrapit...
le qe ne fund te fundit edhe po ta gjesh lumturine, per pak kohe do te kete ardhur ne maje te hundes duke qene i lumtur...

LUANESHA

Primus registratum

sa pessimiste policia... po lumturia nuk te vjen ne der ti asaj dhe te thote ja erdha un ,kjo asht lumturia???

kur je mire me shnet,gezoju asaj qe ke me te rendesishmes,te tjerat vijne vet.un per vete jam e lumtur,kam kalu dhe shum momente te veshtira qe ty dhe mendja sta merr,por shpresa vdes e fundit,edhe po ta kesh lumturine per pak koh,gezoju ne maxsimum,mendo per ata njerez qe se kan fare

Adile

Primus registratum

Njeriu eshte i lumtur vetem kur dashuron por dhe ketu kur eshte ke gishti i mjaltit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif se me vone.../ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

policia

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Luanesha</div><div class="ubbcode-body">sa pessimiste policia... po lumturia nuk te vjen ne der ti asaj dhe te thote ja erdha un ,kjo asht lumturia???

kur je mire me shnet,gezoju asaj qe ke me te rendesishmes,te tjerat vijne vet.un per vete jam e lumtur,kam kalu dhe shum momente te veshtira qe ty dhe mendja sta merr,por shpresa vdes e fundit,edhe po ta kesh lumturine per pak koh,gezoju ne maxsimum,mendo per ata njerez qe se kan fare </div></div>
une nuk jam pesimiste, jam realiste...
une ne jeten time deri tani kam arritur shume nga objektivat qe i kam vene vetes dhe nuk kam arsye pse te them jam e trishtuar apo e humbur, por ne konceptin e kesaj pyetje qe shtrohet per diskutim une nuk mund te them qe tani jam e lumtur nuk kam halle nuk kam probleme nuk kam strese etj...
une mund te them qe puna me jep kenaqesi, familja eshte gjeja me e shenjte qe kam krijuar, por jeta ne rutinen e saj na ben te stresohemi, te lodhemi, te mos kenaqemi me gjerat qe kemi arritur...

truth_hurts

Primus registratum

pse nuke dije?cuni berluskonit vrau veten ne mes te nje dite normale si gjith te tjerat ne nje dite ku te gjith e mendonin te lindur em kemishe mqs kishte mundsi te plotsonte cdo deshire te tij!!!kishte provuar cdo gje ne jete sepse kishte mundsine ta provonte..cdo gje i ishte bere monotone nuk i jepte me sadisfaksion..si puna e cdo gjeje qe te bwhet boze kur e arrin lehte edhe e ke ems humic..erdhi nje pike ku vendosi te vetvritej mqs vdekja ishte e vetmja gje qe skishte provuar:(...arsyet e merzitjes edhe ketij depresioni te papritur i ka shkruar ne leter pak caste para vetvrasjes!dmth njeriu kurre nuk mund te jete 100%i lumtur!!!!kurre nuk ngopet!!!!

bebi

Primus registratum

Mund te jesh e qi c'ke me te bile. Ouuuuu c'pytje!
Ca asht kjo pune mor, tan kto njerz pesimista kshtu.

Vals

Primus registratum

Me pyet neser ne jam e lumtur sot. Shpesh te qenit te lumtur eshte nje percepsion qe nuk e kuptojme deri sa te kete kalaur pak kohe. sa here i thua vetes, nuk e dija por kur isha ne filan vend isha shume e lumtur.

truth_hurts

Primus registratum

lumturia??????e perkohshme..jo e perjetshme
relative jo e pergjithshme
e pjesshme ...jo e plote100%
te gjith mund ta arrijme por per distanca edhe shtrirje kohore te ndryshme edhe sigurisht jo ne masen 100%

juxhoxhjaj

Primus registratum

kur te jesh ne boten tende ose ate qe disa e quajne boten e ideve mbase te cmendurit dhe njerezit pa llogjike ose me shume llogjike dy polet e kunderta them une