KU JENI ORE BURRELSA

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: KU JENI ORE BURRELSA

Sa kurrnaz paske qene ere!

Ene Don gjasme...Jazek te qofte /pf/images/graemlins/laugh.gif

GuLi

Primus registratum

Një punë e bukur është më e dobishme se njëmijë fjalë të bukura.

Kush do e Inaguroj i/e pari/para Foton!!??
Për Mondi'n e di që do Grricet i pari, se ai osh qefli /pf/images/graemlins/wink.gif

Mendimi im është sikur ajo fjala e urtë: Ladies 1'st. :smash:

Lenci

Primus registratum

Papi, ta paguj un po ec ti, mos harro te me maresh dhe nusen me vete /pf/images/graemlins/smile.gif

Domo se ma men kte ti mer se ke qen i vogel ti, ske nga ta mash men, un dhe e maj men me zor /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S Ha gulo jepi vije ti i pari foton, se ne kemi icik si turp.

Don_Mondi

Primus registratum

hahhahahaah une kurrnac

eee o paperin ta dish ti sa bujar jam une ti hajde edhe perzotin te boj be qe do te te jap gjon mo te shtrejt timen ate gjo qe nuk e shes per milion nuk ka cmin nejse udhtim te mar

ene ju te lenc e gul ca keni mor se jeni bo si gra te kqija ker ver

kush e ka foton e ksaj paerines te ma tregoj pak mu se vej bast qe e njoh

foton time kush te doj me e pa te pysi .

gh

Primus registratum

o Mond Domi ku je ti o mafje si po te shkojne punet.

Don_Mondi

Primus registratum

o gent lol

pune mir mor mire

ej emer mbiemer miplase po tme falesh sjam tu te njoft???

Diavolessa

Valoris scriptorum

Une me mbiemer Domi ..maj mend vec Mine Domin /pf/images/graemlins/laugh.gif por ajo ka pas vec nje goce /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kurse si popullor ne Burrel ka qene Xhavit Shara.

Terror vallai...ja fuste vrapit mas kalamajve qe vidhshin lulet ke lulishtja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Don_Mondi

Primus registratum

hahhahahahahahahahahahhahahahahahahhaha

lene ket minen kam me e vra burrash duhet me e hek

SweetAngel

Primus registratum

Don_Mondi!

E paske lene me sa shoh Forumin shqiptar.
Po edhe ketu me te njejtin nik paske hyre.

Ema.

gh

Primus registratum

o Mondi Gent Hoti jam kam pas qene me nje klase me Fatjon Saline, Lorenc Lamin, Bledar Pepen, Arber Gjiken, Astrit Kolecin ne qoftese i mban mend ,Alban Kadiun qe kishte ngelur vetem ne burrel kur e takova para nja dy muajsh, ne kemi qene tek klasa e Nafie Stafasanit nusja e drejtorit te shkolles.

paperina sa per Minen, ajo dhe Rukja tashti per tashti po bejne ligjin ne burrel, kur shkova para ca muajsh ne burrel Rukja ishte bere si king na ishte veshur me rroba marinari dhe i binte pazarit siper e poshte, kurse minja i kishte terrorizuar femite dhe grate e pallatit me gure me keq se xhaviti ne kohen e vete.

hej historite e lashta te burrelit nuk mbarojne prandaj gjithe te mirat.
Genti

Don_Mondi

Primus registratum

gent si mor me dokumenta ti e te qoft hallat

ej po ke qane kalsa me shembullore ti si mos me e majt men une te c-ja /pf/images/graemlins/tongue.gif

mor po naj shoqe te kalses a takovetrego naj gjo per to se kam ngju jan feju e martu krejta

gh

Primus registratum

shumica jane feju dhe martu kur shkova andej takova disa goca por shumica jane larguar nga burreli sa ne itali sa ne angli, per gocat qe te bjen mendja dhe don ti dishe se ku jane me jep emrat dhe te tregoj por jo ketu me dergo mesazh privat ok mondo.
te fala

Don_Mondi

Primus registratum

hahahhahh gent

vallai ti e di se sna e ka pas var kush ca me pyt kot per to !!!!!!!!

gh

Primus registratum

o mondo po keto gocat qe po chatin kush jane na prezanto me keto vajzat se ndoshta njeh ndonjeren.
te fala Genti.

Don_Mondi

Primus registratum

njera e ka emrin guli nja 21 vjeqe loooool
beqare seks bomb fare lol ate e kam zan vete

tjetra osht lenciola lo ate merre se sme hyn ne pune oshty kot fare olool

te tjerat ne bote si njoh ncccc

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Don_Mondi:
[qb] njera e ka emrin guli nja 21 vjeqe loooool
beqare seks bomb fare lol ate e kam zan vete

tjetra osht lenciola lo ate merre se sme hyn ne pune oshty kot fare olool

te tjerat ne bote si njoh ncccc [/qb]
Aman ky Katunari ketu , po na flitka per sekse bombe /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ku dreqin i paske gjet re..ke Ura e Matit /pf/images/graemlins/laugh.gif

toniweb

Primus registratum

Ueeeeeeeee qonka hap teme per Burrelsat e une spaskam ardh ketu.
Puuuuuuuuuuuuuuuuuu mraft pika mu mpraft /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani do lindi pyetja kush jam une?
Une Jam Elton Domi
Shkollen 8-vjeçare e kam maru tek 31 Korriku
Pastaj erdha knej nga Turqia.
E kam pas shpine aferk Esmeralda Mibemrin spo ja them se sdo ajo me ja thon tek lagja Drita,pastaj u transferova tek lagjia partizani.
Nje burrels,kusho i Don_Mondit /pf/images/graemlins/laugh.gif Shok i Gul Milanisit,Gent Doden e njoh me koh,Lencin e njoh po ashtu edhe kjo paperina m'qofte se osht ajo qe menoj une Esmeralda e njoh edhe kam fol me te megjithe se pastaj u zhduk fare kjo!!!
Nejse mrradhe te pare mu bo qefi qe qonkeni mledh te gjithe kshu koke me koke se m'paska mor malli me ja u ngju zonin i her /pf/images/graemlins/laugh.gif
O kusho pershendetje lale,
Gento hallo man,
Gulo ku te kam mer:)
Lenco pershendetje vella,
Amelsina per ne fund,(nqs je ti Esmeralda)Te pershendes edhe bohu e gjale moj se na ka mor malli me bo i dor muhanbet,adresen e di vete ti ok!
Ok shfni i her keto foto per ato qe i ka mor malli per burrelin se pas disa ditesh do publikoj ca foto qe sa po i kan bo edhe mi kan derguar:)
Klikoni Ketu!!!
Ju uroj tja kaloni sa me kendeshem Patrijotet e mi :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Amelsina per ne fund,(nqs je ti Esmeralda)Te pershendes edhe bohu e gjale moj se na ka mor malli me bo i dor muhanbet,adresen e di vete ti ok!

M'bohet qefi qe me bone amalsine /pf/images/graemlins/laugh.gif E dij ene vet se jam e amel /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk jam ajo qe mendon ti /pf/images/graemlins/wink.gif e s'besoj se me njeh /pf/images/graemlins/wink.gif

pS: ato fotot e Burrelit i kena pa re..i ka ba Tan Ethemi..a s'keni te tjera /pf/images/graemlins/frown.gif