KU JENI ORE BURRELSA

toniweb

Primus registratum
Re: KU JENI ORE BURRELSA

O Paperina vallahi lal me aq sa kishe fol ti mua me vjen sikur te njoh,por me qe thua ti s'me njeh fiton ti pra /pf/images/graemlins/laugh.gif
Persa i perket fotove,ato jane fotot e krijuara nga une edhe dhene me pas tanit,por tani si gjithmone i bon çdo gje te veten per fatin e keq :smash:
Nejse brenda disa ditesh do me vine foto qe jane sapo ncjerre edhe do tjua ncjerr mallin sa do pak me ato foto ok!
Shnet Burrelsa :thumbsup:

gh

Primus registratum

o eton pershendetje o mafjoz tek 31 korriku cfar klase ke pas qene me cilen mesuese keshtu emri i degjuar dhe jam i sigurte qe te kam pas njohur.
te fala genti

Don_Mondi

Primus registratum

ahhaahah ku je mor kusho /pf/images/graemlins/smile.gif

si ma bon jeten

o figjur do ni kehsille prej meje mos u merr me ket paperinen se osht plake sinqerisht ehuuuuuuu shume vjeter lol dhe katunare nuke njohim lol

o pap moj po ti a ke mbiemer moj se nuk e tregon ????

toniweb

Primus registratum

O Gento duhet te njihemi patjeter lal sepse une e kam pas klasen siper teje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kam qon Portjeri i shkolles 31 Korriku!
İ njoh te gjithe ato te klases tende me Lenc Lami e me te gjithe.
O Kusho ça bo ti mer lal,si te kom i her mire,si ma bo jeten anej nga Uk?
Une spo merem me Paperinen ore jo por me duket se e ngatrrova me Nje Esmeralda tjeter.(Sorry paperina)
O çuna e goca,qesh vjen ne burrel,çte te shohi syri more amoni,nuk njifja njeri,ishte mush plot me nara mer amoni,edhe e forta ishin se te bonin edhe si heksa pale /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kan lon gomart e lopet e i kan shit e kan ardh e kan ble noi makine ato edhe boshin sikur te ishin te paret e atij veni!Pssssssssss
O Mondo kur te shkosh bir none çkan per te pa syte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajde shnet i her se me duhet me hik mua te krijoj diçka.
Rrespekte!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ncuq jam pa mbiemer..kushedi ku me kane gjet anej ka ferrat ..per me shku ke lumi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Toni /pf/images/graemlins/wink.gif pa merak, sepse ate Esmeralden tjeter e njoh..e sinqerisht me ka marre malli per te /pf/images/graemlins/frown.gif

pS: Ne se keni mundesi na coni ca foto te tjera te Burrelit.

:kiss: per te gjithe maloket /pf/images/graemlins/laugh.gif

toniweb

Primus registratum

Po pra edhe me ate te ngaterrova une,u humb goca e huaj pa nam e nishan /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pa merak Paperina se brenda disa ditesh do te publikoj nje galeri fotosh te sapo nxjerra nga Burreli per ter patrijotet e mi.Vetem pak Durim.
Persa i perket atij muhabetit te te Xhemal Sharres,une e kam pas ne pallat,edhe bir none kur kaloje katin e 3-e se une e kam pasur ne te 4-in,desh e boja ne breke prej frikes si femi qe ishim atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ka i here menoj..kur s'me ka ra noi infrakt atehere...them se s'ka me me ra kurre ne jete /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: .........Ne pritje te fototve te tjera :wave:

toniweb

Primus registratum

Ja vella beni ca durim sa te krijoj ate galerine pastaj mos u merzisni se do te publikoj fotot!
Por te them te drejten spo me del koha te merrem fare:( Por mos u merakosni se sa ta publikoj edhe do tju lameroj me nje here:)
Vetem pak pacienca kur i thone anglezet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Paperina lal vallahi mos me pyet se ai ka qon hallau narujt :smash: :thumbsup:

Don_Mondi

Primus registratum

o ton mor a je gjall mer a ste kan kap ato bombat se sje bo i gjall hic ?????????????

migena

Primus registratum

Ec atyyyyyyyy , Pershendetje te gjithe Burrelsave por si nuk e paskam pare une kete faqe Burrelsash megjithate ju uroj gjthe te mirat dhe ja kalofshim sa me mire ne kete teme.Dhe nje here ju pershendes te gjitheve! :wave:
O Paperina po nga je ti mor lal se ndoshta te njoh?

Don_Mondi

Primus registratum

uuuu megi

he moj shyqyqr qe erdhe /pf/images/graemlins/tongue.gif

edhe nje gjo mos u muno me e njoht ket paperinen se osht plake skemi moshe /pf/images/graemlins/tongue.gif

toniweb

Primus registratum

Gjalle jena Mondo gjalle,
Shpetum paster /pf/images/graemlins/laugh.gif

gh

Primus registratum

po ti Megi nga cila lagje je dhe ku e ke mbaruar shkollen.

GuLi

Primus registratum

Njatjeta ! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ç'kina knej, mirë e ?!

Elton, ku je hum re ????
Mondo, o Hunderr, ty do ti pres veshët!

Kurse ju gocave tjera, ju puth "Shuuuuuum" /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Meqë paskeni kap, Xhavit Sharrën n'muhabet. - Un kom nejt iher te lulishtja 5 Or e ca n'maj t'pemës, se dosh mem rraf Xhaviti /pf/images/graemlins/tongue.gif
(Ishim tu vjedh Lule Blini)

Bofshi qef & kalofshi mirë!

Don_Mondi

Primus registratum

gul ta dish se me bo me te zan kun bah cke me hek ti
o gul ke pas pre lek tu vjedh lule blini te maj men ke pas dal tu men gjith pazarit

o gent se njof paperinen ...

Diavolessa

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/blush.gif Asnjeri s'me njihka muve /pf/images/graemlins/frown.gif :eek:

toniweb

Primus registratum

E po ti spo na fol fare per veten moj Paperine,si te te njohim neve?
O gulo,ku ke hum mer ti?