Ku jane Anti-Amerikanet!!

Ku jane Anti-Amerikanet!!

Me duket se te gjithe anti-amerikanet jane ne koma.Do kisha pas deshire te dija se:cfar po bente Kondra/Antares/Amar/e te tjere anti-amerikane ne momentin kur Bush fitoi zgjedhjet.Do kisha pas deshire gjithashtu te dija se:si e priten fitoren e Bushit keta zoterinj,a hengren buke ate dite(dhe ditet qe pasojne),a shkuan per konsulte tek ndonje psikiater etj etj etj :Mbasi tema tjeter m'u mbyll nga Hajduti i pulave,pasi mendimi i tij ishte qe ajo tema ishte njelloj me temen per /pf/images/graemlins/tongue.gifro amerikanet,-gjepura,thjeshte inat/fanatizem/injorance/burokratizem/dhe preshin ne dore :tipsy: :tipsy: :smash:

ados

Primus registratum
Re: Ku jane Anti-Amerikanet!!

antarja ka eksperiencen 69....upside down..Pozicioni i vetem ku antarja ndihet e lumtur..huaahaha!!

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga antares:
[qb]
Une bile do te te shpall person ne kerkim qe pasi te te kapim te te ndrrojme ne Niagara me nja 10 amerikane qe duan te ngjiten lart! [/qb]
Mos mor burr se me fike ....dashke te me "internosh" ne Amerike :tipsy:

antares

Primus registratum

109 paska ndrruar lekuren!
LingLing! ne Sing Sing do perfundosh po nuk i thirre zerit te arsyes!

109UV

Primus registratum

po ti nga e di sing sing-un? ngaqe nuk ke ca ben gjithe diten dhe meson emrat e burgjeve te amerikes (ny ne kete rast specifik) apo apo apo, ashtu sic dyshoj une, te kane perzene nga amerika dhe ke vajtur ne kanada???? Hej, po te kishe qene i sinqerte qe ne fillim, do ta ndjenim dhe ne dhimbjen tende.

Le_Routard

Forumium maestatis

...pervec kuebekun, qe do e bombardojme

Ti ki kujdes se mos ja japin gabim adresen ndonje rrakete dhe vjen e te bombardon ty masnej! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

E mbani mend korcarin qe i dukej vehtja gazetar i shquar me nick Atman?

Ke naji gjo kondra korcareve ti?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo se ne pergjithsi jan rob te rrespektushem /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani mu kujtua filmi 'Zonja nga qyteti' /pf/images/graemlins/laugh.gif

une_une

Primus registratum

[qb] Shko mblidh ca gelqere ti se ne kemi eksperiencen e 1812! [/qb]
Ku dreqin e gjete ti eksperiencen ne token amerikane? Leximi i ndonje historie eshte tjeter gje nga berja ne te vertete.

E di ate fjalen "Ty nuk te pranojne ne fshat, kerkon te martohesh ne fshat."

antares

Primus registratum

I nderuar Zoti Lugati!

Mos kam thene qe "Une e Dulja morrem gunat dhe i perzume Jankite nga Kanadaja ne 1812" gje?
Ajo eshte menyre te shprehuri (sic do thoshte nje kanadez)! Kjo nuk e ndrron aspak thelbin e ceshtjes se historia mbetet po ajo, dhe sa per dijeni merita eshte e Anglise se po te ishte per Kanadane........
Sa per punen e "dhenderrit ne fshat" une aktualisht ne fshat jam po nuk kam bere ndonje lutje/propozim per t'u bere dhender atje, preferoj te mbetem shqiptar she te kthehem ne Shqiperi shume shpejt!
Lajm i keq per ty se sapo te vi ne Tirane do te te marr me shqelma e te te coj ne vend tim ne Kanada!

Kondrapedali

Kondrapedali

Antares, po çoje me nai ven tjetër se ka shqiptarë të tjerë që duan të jetojnë të qetë në Kanada (s'e kam për vete /pf/images/graemlins/wink.gif ). Ai është bela për t'gjith kështu që më mirë them un nise për Haiti jo për gjë po edhe internetin e ka vështirë ta gjejë atje /pf/images/graemlins/laugh.gif .

antares

Primus registratum

Ashtu e! Qe te merret me woodo ne Haiti dhe te na gjeje ndonjee keqe, kaq ta besh dhembin, une do e coj andej nga Guinea Ekuatoriale tek antropofaget, qe tu tregoje gje a gjeza per te mos perfunduar ne kazan! Me ate rast kemi zgjidhur dhe hallin e AF njekohesisht me zgjidhjen e urise neper bote!

une_une

Primus registratum

[qb] I nderuar Zoti Lugati!

Mos kam thene qe "Une e Dulja morrem gunat dhe i perzume Jankite nga Kanadaja ne 1812" gje?
Ajo eshte menyre te shprehuri (sic do thoshte nje kanadez)! Kjo nuk e ndrron aspak thelbin e ceshtjes se historia mbetet po ajo, dhe sa per dijeni merita eshte e Anglise se po te ishte per Kanadane........
Sa per punen e "dhenderrit ne fshat" une aktualisht ne fshat jam po nuk kam bere ndonje lutje/propozim per t'u bere dhender atje, preferoj te mbetem shqiptar she te kthehem ne Shqiperi shume shpejt!
Lajm i keq per ty se sapo te vi ne Tirane do te te marr me shqelma e te te coj ne vend tim ne Kanada! [/qb]
Une jam ne SHBA jo ne Tirane, une studioj edhe punoj ne SHBA edhe adresen e shtepise e kam ne Kanada. Im ate ka nder mend te bleje nje ferme ne Kanada. Ke nevoje per letra ne fshat?

Ti nuk the "Une e Dulja morrem gunat dhe i perzume Jankite nga Kanadaja ne 1812" por the "Shko mblidh ca gelqere ti se ne kemi eksperiencen e 1812!". Ti po flisje ne emer te kanadezeve (banore te Amerikes se Veriut). Prandaj jam keqkuptuar une. Me vjen keq per keqkuptimin.

antares

Primus registratum

Fakti qe studion dhe punon ne ShBA, nuk do te te shpetoje nga "drafti" i ardhshem, prandaj nisu ne cifligun kanadez te tit eti sa nuk eshte vone se Kanadaja nen presionin e USA do mbylle dyert per Jankite qe do te duan ti shpetojne demokracise Amerikane per tja mbathur ne Ferrin Kanadez!
Kanadaja nuk te nis ne Bagdad apo Teheran po ama do te te dergojne ne Veri fare tu japesh leksione multikulturalizmi arinjve!

une_une

Primus registratum

antares drafti nuk me ze. I kam bere llogarite me kohe. Une isha 6 muaj ne Irak. 6 muajt e fundit te kontrates time 5 vjecare ishin ne Irak. 3 vjet ne Albforum te stervisin te kuptosh irakenet.
Me siguroi nenshtetesine Amerikane. Jam premtuar ne 2012 mund te jem nominee per Democratic Party Nominee per House of Representative for state of New York e dhente Zoti. Zoti e dhente per US Congress nominee me vone.

Kondrapedali

Kondrapedali

Do Zoti e nuk bohesh deputet se mjer shqiptarët me ty atje. Po jo vetëm shqiptarët por gjith bota se si puna jote kush e di sa janë në Kongresin amerikan!
Ti shyqyr që u ktheve shnosh lum "nona" po kushedi sa qenie njerëzore ke marrë më qafë (për të qenë delikat e "politically correct" se duhet të them sa të pafajshëm ke vra) në emër të idealeve të tua çifute.
Zoti do t'ju vijë hakut më keq se 2000 vjetët e shkuar.

Amen

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali
Do Zoti e nuk bohesh deputet se mjer shqiptarët me ty atje.
Disa dhjetra avione me ndihma per kosovaret jane derguar nga Izraeli. Avioni i pare qe mbriti ne Ballkan (ne Shkup) me ushqime per kosovaret e rraskapitur ishte avion nga i nisur nga Haifa, Izrael. Udhezimet shqip i shkruam ne studentet shqiptare ne Haifa.

Ne kohen kur ne ndihmonim njerezit ti Kondrapedali i shikoje ne tv keta njerez bashke me fatkeqesite e tyre. E vetmja gje te kishte ngelur ty Kondrapedali ishte te filloje humorin me fatkeqesine e tyre.

kosref.jpg

Kosovaret duke zbritur nga avioni me flamujt e izraelite.

Jafi organizate gjysem qeveritare ne Izrael morri morri 200 veta. 14 familje prej tyre jane sistemuar plotesisht ne Izrael. Gjithsej Izraeli morri rreth 1200 kosovare.

Fatkeqesine e tyre ti Kondrapedali e shikoje ne televizor. b]E vetmja gje te kishte ngelur ty Kondrapedali ishte te filloje humor me fatkeqesine e tyre.[/b]

http://www.jafi.org.il/aliyah/dept/bog/june1999/bog99june5.html

OROSHI

Primus registratum

Antares dhe Kondra,besoj qe pergjigje me te mire nuk e kishit menduar as ju qe do merrni!! :thumbsup: ,e di e di qe nuk ka nevoje Shadow per avokat por ishte teper e goditur. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju, dhe bashke me ju te dy edhe une, merremi me fjale ndersa te tjeret punojne plako /pf/images/graemlins/wink.gif .Prandaj lerini fjalet dhe historinat e Kanadase "trime" dhe kthejuni punes /pf/images/graemlins/laugh.gif .Gjithsesi kur vje puna per politiken nderkombetare Kanadezet jane pro-Amerikane!!

Kondrapedali

Kondrapedali

O paç hijen tate, Izraeli gjithsej mori 1200 ndërsa Kanadaja 5300 dhe nga këta 1250 varnin shpresat përditë gjatë 3 muajve tek unë (dhe tek shumë të tjerë) për tu rehatuar në Kanada apo për të pasur një ndihmë sa më të mirë për veten e për familjet e tyre. Kam punuar edhe 48 orë pa pushim për t,i ndihmuar ato qenie të mjera që kishin humb gjithçka, shpesh edhe mendjen. Mos hajde ti or mik të më thuash mu se kanë qenë studentët e Haifa që kanë shkruar udhëzimet në shqip duke i rënë gjoksit me të madhe. Mos dil ti si ifortë të më thuash se ç'bëri Izraeli për Kosovën ndërkohë që aq sa ka bërë Izraeli si shtet e kanë bërë shqiptarët e Kanadasë me ndihmën e qeverisë kanadeze. Tek e fundit Izraelit i takonte të bënte më shumë për një komb që e ka mbështetur gjithmonë dhe e ka ndihmuar sa herë që i është dhënë rasti. Megjithatë, faleminderit Izrael!
Por paç hijen tate, fakti se Izraeli ka ndihmu Kosovën e kosovarët nuk i bën më të mirë në sytë e mi ashtu siç nuk i bën edhe SH.B.A. Ndryshe nga ti unë di të bëj matematikë dhe di ta shpërndaj pluhurin që hedhin vemjet antinjerëzore.
Ti ç'je? Shqiptar? Si e identifikon ti veten?
Në vende të tjera çifutët kanë ruajtur identitetin e tyre se kanë qenë të persekutuar, po në Shqipëri përse?
Ju vuani nga besimi se jeni populli i zgjedhur i Zotit por nga ai Zot do e gjeni shpërblimin për të këqiat që po bëni!

Amen

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Antares dhe Kondra,besoj qe pergjigje me te mire nuk e kishit menduar as ju qe do merrni!! :thumbsup: ,e di e di qe nuk ka nevoje Shadow per avokat por ishte teper e goditur. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju, dhe bashke me ju te dy edhe une, merremi me fjale ndersa te tjeret punojne plako /pf/images/graemlins/wink.gif .Prandaj lerini fjalet dhe historinat e Kanadase "trime" dhe kthejuni punes /pf/images/graemlins/laugh.gif .Gjithsesi kur vje puna per politiken nderkombetare Kanadezet jane pro-Amerikane!! [/qb]
Orosho, siç mund ta lexosh edhe më lart nuk merremi vetëm me llafe /pf/images/graemlins/wink.gif . Dhe jo, e ke gabim, në Irak nuk u fut Kanadaja, as SH.B.A nuk e mbështeti politikisht. Për mbrojtësin anti-misil përsëri Kanadaja është kundër SH.B.A, etj që i bie gjatë plako me ti shtjellu ktu!
Ajo që ti don të thuash është që Kanadaja duhet të jetë 1 me SH.B.A dhe ashtu është. Por ti imagjino kur Kanadaja, me mbretëreshë Elisabetën e Mbretërisë së Bashkuar, aleaten nr 1 të SH.B.A, dhe fqinja më e afërt e SH.B.A del kundër politikës së SH.B.A për mua plako do të thotë që diçka nuk shkon në SH.B.A.

AnaBlue

Forumium maestatis

Hebrenjte kane luajtur nje rol shume pozitiv ne luften e Kosoves, duke filluar nga hebrenjte e USA qe kane qene nga mbeshtetesit e pare per kete lufte. Jane shkruar shume artikuj ne kohe ne luftes se Kosoves nga gazetare hebrenj dhe atje kam mesuar gjera qe nuk i dija. P.sh. a e dini se Shqiperia ka qene i vetmi vend ne Europe qe ne luften e II boterore nuk ka dorezuar asnje hebre tek gjermanet? Jo vetem ka mbrojtur hebrejte shqipetare por dhe shume te tjere qe kane ardhur nga vendet e tjera te Ballkanit per tu strehuar ne Shqiperi. Nje artikull i tille ka qene botuar ne Washington Post (nuk mbaj mend diten).

Desha te rikujtoj anetaret qe sharjet dhe mallkimet nuk lejohen ne forum. Faleminderit!