Ku jane Anti-Amerikanet!!

Ku jane Anti-Amerikanet!!

Me duket se te gjithe anti-amerikanet jane ne koma.Do kisha pas deshire te dija se:cfar po bente Kondra/Antares/Amar/e te tjere anti-amerikane ne momentin kur Bush fitoi zgjedhjet.Do kisha pas deshire gjithashtu te dija se:si e priten fitoren e Bushit keta zoterinj,a hengren buke ate dite(dhe ditet qe pasojne),a shkuan per konsulte tek ndonje psikiater etj etj etj :Mbasi tema tjeter m'u mbyll nga Hajduti i pulave,pasi mendimi i tij ishte qe ajo tema ishte njelloj me temen per /pf/images/graemlins/tongue.gifro amerikanet,-gjepura,thjeshte inat/fanatizem/injorance/burokratizem/dhe preshin ne dore :tipsy: :tipsy: :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Ku jane Anti-Amerikanet!!

Antares, kam një sistem tjetër unë. Është pak më i lagësht por shumë efikas /pf/images/graemlins/laugh.gif .

antares

Primus registratum

Nuk e imagjinoj se cfare do kesh parasysh, po bej kabull dhe per nje nga hapesira virtuale, se kur do shpetojme nje, c'beri nje cbene 2.

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga antares:
[qb] Nuk e imagjinoj se cfare do kesh parasysh, po bej kabull dhe per nje nga hapesira virtuale, se kur do shpetojme nje, c'beri nje cbene 2. [/qb]
Hec e thuj po deshe që shqiptarët s'kanë tela të përbashkët me arabët, kabull-Kabul. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Antares është e thjeshtë ajo që kam parsysh unë. Me t'pshurrme është muhabeti :tipsy: dhe jam gati të shpëtoj të gjithë ata që duan të jetojnë të lirë sipas dëshirave të tyre (të ftoftit s'kemi ç'i bëjmë :shrug: ).

109UV

Primus registratum

ne kanada shkojne ata qe nuk gjejne dot pune ne amerike. lol...intelektualet aahahahaa..viktima qe nuk ju do njeri.

109UV

Primus registratum

prandaj na cane trapin keta morrat, se ndihen superiore sepse jane ne kanada??? ahahaha..po mos i tregoni babait arat o sumskica se kur keni hyre ju ne kanada, mjaft te kishe gjimnaz dhe i beje piket. i vetmi kusht realist per ju ne shqiperi ishte qe ju duheshin 4 vjet aplikime dhe sigurisht, te diturit se 4 vjet me vone do ishit aq te pashprese sa ishit ne fillim. Dmth, te bindur qe nuk vlenit asnje lek as atje ku ishit dhe kishit per borxh te prisnit 4 vjet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga antares:
[qb] Nejse Great, ne forum jane te zakonshme keto qe 4-5 postimet e para jane me gjemba e pastaj gjendet nje fare gjuhe e perbashket.
Turqia pati probleme dhe deme te jashtezakonshme pas Luftes se Pare te Gjirit si dhe humbje te nivelit 10-20 miljard$ nga sanksionet. Sic dihet Turqia ka kufij te perbashket me Irakun prandaj cfare ndodh ne Irak prek direkt dhe indirekt edhe Turqine. Ceshtja kurde eshte nje plage e gangrenizuar ne shume shtete, se keta jane ne Irak, Turqi, Siri, Iran bile edhe ne Rusi (Republikat e Jugut). Kurdet per arsye historike dhe taktike po bashkepunojne me nje force te huaj dhe si pasoje nuk jane edhe aq popullore tek asnje nga keta shtete! shto ketu dhe infiltrimet e Mosadit (te zbuluara pak me apre nga gazetari i madh amerikan Hirch) dhe ata po i bbejne varrin vetes. Ne Mosul ka lajme se ka pasur qerim te hesapeve me Kurdet!
Turqia ti Orosh ka dhene prova se di te lugftoje dhe shume mire bile qe ne Luften e Pare Boterore! ti besoj e ke degjuar ate shprehjen "Kur ishim nga Dardanelet" Ushtria turke bllokoi dhe beri elaq nje ekspedite me 200-300 000 angleze, franceze dhe australiane ne Galipoli (ishte nje Gjeneral Gjerman (Fon Goltz)qe u dha ndihme po merita kryesore ishte e Mustafa Qemalit dhe ushtrise turke!). Pas lufte greket budallenj (1920-1921)qe nuk kishin pare se si vajten ne te semes anglezet dhe francezet (lane gati 200 000 te vdekur) u dynden ne Turqi qe te merrnin tokat e premtuara dhe Kostandinopojen! Dhe ndodhi ajo qe ndodhi (edhe ne paguam indirekt per katastrofen e turpshme greke).
E zgjata ketu per Oroshin per ti kujtuar se turqit nuk jane brume Janki qe per te marre nje shkolle ku eshte nje snajper ne cati therresin bomabrduesat tanket dhe aroplanmbajteset!
Turqia eshte shume e ndjeshme ndaj kurdeve prandaj them qe punet mund te marrin nje drejtim te paparashikuar!
Pace Great! [/qb]
Antares mor bir ... gjynaf qe s'ke lind ne Turqi !

Duke pas parasysh historite shqiptareve te shekullit te XV ne lufte kunder turqve dhe duke pare shqiptaret e shekullit te XXI tashme me gjuhe,fe dhe kulture te ndryshuar nga turqit e qe qurraviten nga nostalgjia per Sulltanin .

Me vjen keq qe nuk do jem ketu pari pas 100 vjetesh dhe te shoh IRAKIENET te gjithe Evangjelista , duke folur ne vend te persishtes nje "broken english" dhe qe qurraviten nga nostalgjia per Bushin . /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per OROSHIN : jo te gjithe kanadezet jane antiamerikane , biles shumica jane aleatet me te ngushte te Amerikes , nje prej tyre jam edhe une shqiptaro - kanadez .

bob

Primus registratum

mirmengjes!!!me duhet te rifilloj te lexoj ato cka debatuam dje.nga anti amerikanet kemi kaluar ne nje ofendim fetar.pse?ej une ne radhe te pare do pershendes Fitoren e G.W.BUSH kjo jo per te fyer njeri te kuptohemi.
sot eshte e domosdoshme qe nje fuqi te kontrolloje kete bote.eshte e nevojshme te dime nga fryn era,perndryshe do jete nje fund i shpejte e tragjik.nuk dua qe ne te cenohemi nga njerez barbar,te cilet per arsye te kobshme kane marre sa e sa jete tona.e pame me kullat,e shohim ne lindjen e mesme perdite.prandaj dikush duhet te mbikqyr veprimet tona,sepse mbron interesat tona.qe te vihemi kunder USA do te thote te perqafojme nje ideologji tjeter,CILEN???ato kane qene e do jene gjithmone ne krah te europes,nuk mund ta pergenjeshtrojme.pace perhere!!!

Rambla

Primus registratum

nuk me ndodh shpesh te jem e sigurte reth politikes , siç isha per fitoren e bushit

vetem per faktin qe ishte folur, dhe propaganduar aq shume kunder bushit, dhe ne favor te kerrit

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

antares

Primus registratum

Ca njerez nuk rrine dot pa folur, po kur flasin ama nxjerrin margaritare si keta:
Amerikani i thjeshte Xho (simbol i asaj qe disa e dine):
=================
Antares mor bir ... gjynaf qe s'ke lind ne Turqi !

Duke pas parasysh historite shqiptareve te shekullit te XV ne lufte kunder turqve dhe duke pare shqiptaret e shekullit te XXI tashme me gjuhe,fe dhe kulture te ndryshuar nga turqit e qe qurraviten nga nostalgjia per Sulltanin .
=========================
Une nuk shpreha ketu ndonje nostalgji per Turqine po thjesht i tregova ca fakte Oroshit per Luften e Pare Boterore! Mos merr fantazite e deshirat e tua per realitet se postimet e mia aty jane dhe njerzit i lexojne per fatin tend te keq, or Tunxh!
Mustafa Qemal Ataturku nuk ka qene sulltan, or Tunxh! Bile i'a ofruan po nuk e pranoi!

===============
Me vjen keq qe nuk do jem ketu pari pas 100 vjetesh dhe te shoh IRAKIENET te gjithe Evangjelista , duke folur ne vend te persishtes nje "broken english" dhe qe qurraviten nga nostalgjia per Bushin .
======================
Tunzh bir! Po te lexosh edhe ndonje liber ashtu si rastesisht, dhe te mos e formosh te gjithe "kulturen" tende historiko-linguistike nga CNN, Foxi etj do mesosh se Iraku nuk ka persishten gjuhe, or Tunxh!
Persishtja flitet ne Iran (pasardhes te perseve dhe jo arabe) dhe bile ne nje pjese te mire te Afganistanit.

===================
Per OROSHIN : jo te gjithe kanadezet jane antiamerikane , biles shumica jane aleatet me te ngushte te Amerikes , nje prej tyre jam edhe une shqiptaro - kanadez .
==============================
Kjo nuk eshte arsye per tu mburrur se me kete une e Kondra turperohemi qe tutkeller te tille jetojne ne mes tone!
Une bile do te te shpall person ne kerkim qe pasi te te kapim te te ndrrojme ne Niagara me nja 10 amerikane qe duan te ngjiten lart!

Kondrapedali

Kondrapedali

Fatkeqësisht në Kanada vijnë edhe refugjatë të cilët Kanadaja nuk i zgjedh por megjithatë i pranon. Ti duhet të jesh një nga këto raste! :shrug: Ose ke ardhur me familjen dhe s'kanë pas ça me t'bo.
Megjithate e mira është që të mos ekspozohesh shumë se do hysh në lstat e terroristëve të Kanadasë :tipsy: .

antares

Primus registratum

Nje pjese te mire te ketyre "te paftuarve" po u vijne letrat e percjelljes ne Shqiperi. Keshtu qe levizja tjeter do te jete arreatisje ne USA dhe rekrutim ne ushtri per te shkuar ne Irak! Ashtu bile merr "Green Card" (pas vdekjes)!

Kondre! Po pse RCMP kete tutkall kerkoka! Ata bile kane vene dhe nje shperblim (3 arinj polare) per ate qe ndihmon ne kapjen e nje Xho Xhoi!

109UV

Primus registratum

hajde se do vije bushi ne kanada dhe do e bleje gjithe kanadane, pervec kuebekun, qe do e bombardojme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga lingling:
[qb] hajde se do vije bushi ne kanada dhe do e bleje gjithe kanadane, pervec kuebekun, qe do e bombardojme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hallin aty e kan gjith kanadezt or mik se Bushi po vje me pa a ja leverdis me PUSHTU, më fal me sjell demokracin edhe n'Kanada! Kebekun nuk e bombardo dot se thellohet sherri me Francën kurse për pjesën tjetër e jep aprovimin Bleri.

Antares, pranej s'e paska gjet RCMP Xho Xhoin se ka ofru tre arinj polar kur këtu të vijnë vetë në shtëpi. Po të kishin ofruar tre amerikanë për t'i edukuar do ndryshonte puna /pf/images/graemlins/wink.gif .

antares

Primus registratum

Prokurori i Pergjithshem po kruan koken ketu more "xergling", se sipas ligjeve tona ne duhat ta arrestojme gamorin Bush dhe ta denojme per krime kunder njerezimit!
Ne do presim dhe 4 vjet dhe ne 2009 kur te vije gamori per peshkim do ti hedhim hekurat dhe do ta shetisim ne kafaz hekuri qytet me qytet perpara se ta cojme ne Zoo me gomarin, mushken dhe cakallin!

Kah Naladah! (Tha Arkoni i gezuar pasi shqeu nja 15 zerglinge budallenj!)

109UV

Primus registratum

prokurori i pergjithshem pastaj e gjen veten ne guantanamo /pf/images/graemlins/laugh.gif