Krimineli: lind apo e ben jeta te tille, si mendoni?!

picasso

Forumium maestatis
Re: Krimineli, lind apo e ben jeta te tille, si mendoni?!

Fillimisht postuar nga Transient:
[qb] Kjo qe kam shkruar aty ne shkrimin e pare ne kete teme ka qene vetem nje fantazi e castit me qellim per te pare se si do te reagojne te tjeret.

Moira, si thua ti qe po te kisha lindur ne gen kriminel nuk do te kisha kisha kerkuar mendim ketu apo te kisha shtjelluar menyren e vrasjes, por te gjithe (ne kete pike mund te pergjithesohet) ata qe aktivizohen ne ushtri me deshire, dhe marrin pjese neper luftra jane te lindur ne gen kriminele. Dhe kur je i fshehur pas nje nick-u qe nuk te njef njeri edhe ndonje kriminel i vertet mund te shkruaj keshtu pa problem, ne baze te IP nuk te gjen njeri se kush je.

Shume njerez mund te lindin kriminela ne gen, por po paten nje femijeri te lumtur nuk do te behen kriminele. Para disa kohesh nje kanal televiziv dha nje emision per nje kriminel qe kishte vrare rreth 200 njerez. Ai kishte lindur ne gen kriminel, dhe kur kishte qene femi prinderit e kishin keqtrajtuar shume, dhe e ema i kishte therur te atin edhe kjo e kishte shtyre me shume drejte rruges se krimit. Ky tregonte se vriste dhe nuk ndjenjte asgje per ate cfare bente, dhe te gjithe qe e njihnin nuk e besonin qe ky mund te ishte kriminel dhe kishin pershtypje te mira per te, ky madje kryente dhe krimet me monstruose, disa i dergonte ne nje shpelle dhe i lidhte, vendoste dhe video kamer per ti filmuar dhe i linte aty per ti ngrene mijte per se gjalli. Te tjere i kishte vrare,copetuar copa-copa dhe futur ne frigorifer dhe ngrire, nga kjo kishte marre dhe nofken ice-man. Kur psikologu qe po e intervistonte i tha se ai kishte lindur kriminel ne gen dhe mos dashuria e prinderve e kishte formuar ashtu, ai e pyeti per femijet e tij se cfare mund te beheshin. Aty ai u shpreh se nuk do i pelqente qe femijet e tij ti beheshin kriminele. Dhe kur psikologu i tha se femijet e tij nuk do te behen krimele ngaqe kishin pasur nje femijeri te lumtur, ai u gezua jashte mase nga ajo gje. Pra kriminela ne gen mund te lindin shume, dhe si e kane thene shume ketu,vetem rrethanat e jetes mund te bejne kriminel. [/qb]
faleminderit per informacionin e bollshem qe na dhe.
por ti i ngaterron nje cike gjerart(jo se ne te veretet nuk jane te ngaterruara)por te ngaterrosh genin me femirine e hidhur,me duket ca si teper.ato mund te quhen kombinacione.por nuk mund te thuash qe e ka ne gen.ne gen mund te thuash per nje kategori njerezish.sic mund te thuash qe e ka ne gen muziken.dhe ketu behet fjal per njerez verte te vecante.si psh bejthoven,per muziken.ashtu dhe hitleri per kriminel kunder njerezimit.pra keta persona mund te thuash qe e kane ne gen nje gje.te tjeret eshte me shume ceshtje formimi(sic eshte puna e femirise se )lumtur,apo te trishtuar)

/pf/images/graemlins/laugh.gif po ngaqe jane kaq te ngaterruara ,nuk ka shume kriminele,se mjere ne pastaj... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une akoma mendoj se krimineli eshte ne gen i lindur /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif po ngaqe jane kaq te ngaterruara ,nuk ka shume kriminele,se mjere ne pastaj... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une akoma mendoj se krimineli eshte ne gen i lindur /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
shshhshshsshttttt ndaluni pak dhe mendoni...dikush ju ka zene rrugen.dikush jua ka ber me borxh...dikush ju ka vjell...te dashurin,te dashuren,apo dicka te shtrejte.dikush ju eshte atipatik.ndaluni...mendoni pak ne qetesi...dhe jini te sinqerte me veten!mendoni ,mendoni mendoni...prejhje qetesi.kujtoni pak te ashtuquaturit armiq tuaj.shikoni brenda vetes dhe...(une e di qe nuk do jeni te sinqerte me mua.edhe sepse nuk keni pse te jeni)por jini te sinqerte me veten dhe shihne sa te keqinj qe jeni.provoni te shihni veten brenda dhe do shifni...hahahhahahahahahahahah me siguri dikush do thote "jo te gjith jemi si ty picasso"dhe une me kete jam dakort jo te gjith jane si une.por une nuk urrej.dhe ketu ka sa te duash qe urrejne.llogoritni keta se ca mund te bejne ne nje moment rrembimi.deshperi,krize.ku njeriu nuk e di me as kush eshte(nese nuk mundet nuk do beje asgje)por momenti e ben njeriun kriminel.dhe koha dhe rrethanat mund ta regjin ate si kriminel te skalitur.

he shikoni mo brenda vetes.ne qetesi.me sinqeritet.dhe jepjani vetes kete pergjigje.mos keni frike nga e verteta(pak kush nuk e ka ne gen te keqen)dhe ata quhen "shejtor"

/pf/images/graemlins/laugh.gif po pra po ,te menduar e kam ,por nuk kam vrare akoma... :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Tashti une mendoj se ka ndryshim midis kriminelit dhe vrasesit... dua te them qe ka qe bejn krime per pasjon, jan te lindur, e ka qe kryejn nje krim sepse humbasin kontrollin....

Ndryshimi eshte se nqs krimineli eshte pema ,vrasesi eshte vetem nje dege e tij... /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] Ndryshimi eshte se nqs krimineli eshte pema ,vrasesi eshte vetem nje dege e tij... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hahahahahahahahahahahaha po e dini ju qe nje njeri mund te jeshte shuem me krininel se nje vrases!qe mund te urdheroje shume vrasje dhe te mos jete i zoti ta beje asnje,me doren e tija.ehhh sa e madhe eshte boata e krimit.por asnje nuk duhet paragjykuar.ndaj jane dhe gjykatat ,per ti gjykuar apo jo.

Po ,nje kriminel mund te jete dhe nje perdhunues
Mendoj se dhe nje ndryshim tjeter eshte se krimineli e paramendon ngjarjen /pf/images/graemlins/wink.gif
:shrug: po grenza eshte kriminele...??Te vjen tek dora ,ti e shtyn dhe ajo ta ngul thumbin... :confused:

soni2

Primus registratum

kordelja sa per fshtatin ne rusi qe prodhonte kriminela se kam pare emisionin por nuk kemi nevoje te ikim aq larg kemi krahinen e mirdites ne shqiperi dhe me e theksuar eshte ne fan te kesajt krahine aty me i lenuri (si themi ne ) eshte hajduti me i mire dhe kjo krahine ka nxjerre perhere cuba grabitsa dhe hajdute te mos harrojme se nje nder to eshte Gjon markagjoni qe ishte cubi me i madh ne te gjitha koherat stil pirata toke ne ate krahine ka arritur te hyje vetem Mehmet Shehu dhe vetem me anen e tradhtise

atehere pyetja eshte a lindin kriminela ndoshta por rrethanat bejne qe te behen edhe me shume nga çjane apo te behen kriminela edhe kur sjane
nje dukuri tjeter me e perhapur ne veri te vendit tone te dashur eshte gjakmarrja (po vrave do te te vrasin) dhe ne keto raste kur njeri nuk hakmerret nuk mund te dali ne shesh sepse do ta shikojne njerezit apo atij do ti duket se njerezit po e shikojne dhe te gjth me ndojne se nuk eshte i afte te hakmerret kjo gje nuk eshte e lehte te behet vrasja mbetet krimi me i rende dhe me i perhapur tek ne mbetet te themi se kemi lindur kriminela

ka shume lloje krimesh dhe kriminelash ta trajtosh ne pergjithsi eshte e pamundur sidomos per shqiptaret sepse prekin thuajse te gjitha sferat e krimit ........

Presidenti

Forumium maestatis

Mirditoret s'jane aspak kriminela e as me shume ato te fanit!

Nese sot ti shikon qe shumica e mirditoreve vjedhin e shumica e laçjaneve jetojne me kriminalitetin nuk duhet ngut per te marre pozita gjykatesi. i tere problemi qendron sesi ti dhe ai e perceptoni krimin.

Une njoh mirditore e i njoh mire qe perpara se te dilnin ne pune (vidhnin e kishin kurva ne rruge) shkonin kishe, benin kryqin e jepnin lemoshe duke kerkuar fat per vjedhjen e rradhes.

Nuk eshte habi aspak qe te Laç eshte killeri me i rendomte te te kap per fyti e te te mbyse nese te degjon te shash ndonje te shenjte, apo Kishen.

çfare konsiderojne ata krim e çfare jo. Eshte niveli teper i ulet i edukimit ne ata njerez qe i kthen luanet ne hijena! Kane karakteristika malesoret shqiptare qe te bejne te ndihesh me turp perballe tyre, po sot....ne pergjithsi si gjith shqiptaret, nuk dime te dallojme mire te miren nga e keqja.

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Nahar*:
[qb] Mirditoret s'jane aspak kriminela e as me shume ato te fanit!

Nese sot ti shikon qe shumica e mirditoreve vjedhin e shumica e laçjaneve jetojne me kriminalitetin nuk duhet ngut per te marre pozita gjykatesi. i tere problemi qendron sesi ti dhe ai e perceptoni krimin.

Une njoh mirditore e i njoh mire qe perpara se te dilnin ne pune (vidhnin e kishin kurva ne rruge) shkonin kishe, benin kryqin e jepnin lemoshe duke kerkuar fat per vjedhjen e rradhes.

Nuk eshte habi aspak qe te Laç eshte killeri me i rendomte te te kap per fyti e te te mbyse nese te degjon te shash ndonje te shenjte, apo Kishen.

çfare konsiderojne ata krim e çfare jo. Eshte niveli teper i ulet i edukimit ne ata njerez qe i kthen luanet ne hijena! Kane karakteristika malesoret shqiptare qe te bejne te ndihesh me turp perballe tyre, po sot....ne pergjithsi si gjith shqiptaret, nuk dime te dallojme mire te miren nga e keqja. [/qb]
nuk po i beja heroj po vetem historine po tregonja sa per kriminelat jka kaq shume lojje krimesh sa ta shtrosh pyetjen ne pergjithsi eshte pamundur

picasso

Forumium maestatis

ja sa bukur!tani filluan te hapin dosje per krahina dhe per persona te vecante.ca beni mo?doni te diskutoni si njerez?apo se lokalista ,qe u gjejne te kqiat te gjitha krahinave(vec te vetes kuptohet.krahina dhe lagja e tyre eshte me e mira)nuk mund te beni nje bisede pa dal ne pah rracizmi.a nuk mund te flisni per krimin ne pergjithsi?por doni ti jepni tituj e emra...????

soni2

Primus registratum

kush dha tituj dhe emra o picasso je duke ngaterruar shishe lexo mire dhe pastaj fol
unhe thjesht i thashe mendimin tim kordelkes
persa i perket atij fshtatit ne rusi qe prodhonte kriminela saper krahina ke nga ato qe bejne gjoksin grope duke e rrahur ne beme ne beme

racist nuk jam me krahina fe apo ngjyre lekure
jam vetem me trapat

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Ndryshimi eshte se nqs krimineli eshte pema ,vrasesi eshte vetem nje dege e tij... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une mendoj qe shoqeria eshte pema, krimineli kercelli ne vrasesi gjethja.

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga to57:
[qb] kush dha tituj dhe emra o picasso je duke ngaterruar shishe lexo mire dhe pastaj fol
unhe thjesht i thashe mendimin tim kordelkes
persa i perket atij fshtatit ne rusi qe prodhonte kriminela saper krahina ke nga ato qe bejne gjoksin grope duke e rrahur ne beme ne beme

racist nuk jam me krahina fe apo ngjyre lekure
jam vetem me trapat [/qb]
e rilexova dhe nje here.dhe prap po them,se nuk duhen permendur fare emra per te mos patur replika te ketij lloi.

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga to57:
[QB] kordelja sa per fshtatin ne rusi qe prodhonte kriminela se kam pare emisionin por nuk kemi nevoje te ikim aq larg kemi krahinen e mirdites ne shqiperi dhe me e theksuar eshte ne fan te kesajt krahine aty me i lenuri (si themi ne ) eshte hajduti me i mire dhe kjo krahine ka nxjerre perhere cuba grabitsa dhe hajdute te mos harrojme se nje nder to eshte Gjon markagjoni qe ishte cubi me i madh ne te gjitha koherat stil pirata toke ne ate krahine ka arritur te hyje vetem Mehmet Shehu dhe vetem me anen e tradhtise

---To 57,nuk e di se sa kopetente je qe te flasesh per Fanin e Mirdites,di vetem qe i gjith postimi yt eshte nje injorance e pafalshme,eshte nje sulm i pacipe nga ana jote,kunder njerezve qe ti nuk i njeh aspak!!!!Ndoshta ndonje nga Fani te ka zhdukur te gjith robt e shpise ty(ne kete rast i jap te drejte inatit tend prej laluci),Fani asht njoft gjithmone si vendi ma mikprites ne gjith Mirditen,ndersa Gjon Marka Gjoni ka qene Kapidani i Mirdites,ti o je ndonje pasardhes i atyre komandanteve partizane qe masakruan Mirditen,ose je thjeshte nje injorant!!!Nese qendron rasti i dyte,ik plako e bej shurren!!!

Mr. Big

Primus registratum

Fillimisht postuar nga picasso: faleminderit per informacionin e bollshem qe na dhe.
por ti i ngaterron nje cike gjerart(jo se ne te veretet nuk jane te ngaterruara)por te ngaterrosh genin me femirine e hidhur,me duket ca si teper.ato mund te quhen kombinacione.por nuk mund te thuash qe e ka ne gen.ne gen mund te thuash per nje kategori njerezish.sic mund te thuash qe e ka ne gen muziken.dhe ketu behet fjal per njerez verte te vecante.si psh bejthoven,per muziken.ashtu dhe hitleri per kriminel kunder njerezimit.pra keta persona mund te thuash qe e kane ne gen nje gje.te tjeret eshte me shume ceshtje formimi(sic eshte puna e femirise se )lumtur,apo te trishtuar) [/QB]

Picasso, nuk e kam ditur se je psikolog! Ti qenke shume i zoti, me zoti nga te gjithe madje. Mos rri ketu ne forum por shko edhe jepu leksione atyre qe e mbajne veten per psikologe dhe qe dalin ne keshtu konkluzionesh qe dola une. Une nuk jam psikolog, por e kam degjuar nga ata qe mbahen per psikologet me te afte. Mesa po kuptoj ti e paske semundje per te kundershtuar te tjeter per cdo gje. Po Hitleri qe ishte kriminel kundra njerezimit pse e kishte ne gen, dhe kriminelet e tjere nuk e kishin ne gen? Ti je ngaterruar me veten ketu, dhe si ishte shprehur dhe ne anetar tjeter ketu ti nuk arrin te ndash kriminelin nga vrasesi. Hajt shendet.

/pf/images/graemlins/laugh.gif mos u ngaterroni hic .Krimineli zhvillohet tek gjinia mashkullore ,kurse prostituta tek (fatkeqesisht)femerore /pf/images/graemlins/tongue.gif Po te ishte se i ben jeta ,pse nuk ka raste kriminelesh dhe prostitut :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif si i thuhet...??
Tani mos mu kapni kot me raste te rradha se pastaj dalim tek mutantet... :tipsy:

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Fillimisht postuar nga to57:
[QB] kordelja sa per fshtatin ne rusi qe prodhonte kriminela se kam pare emisionin por nuk kemi nevoje te ikim aq larg kemi krahinen e mirdites ne shqiperi dhe me e theksuar eshte ne fan te kesajt krahine aty me i lenuri (si themi ne ) eshte hajduti me i mire dhe kjo krahine ka nxjerre perhere cuba grabitsa dhe hajdute te mos harrojme se nje nder to eshte Gjon markagjoni qe ishte cubi me i madh ne te gjitha koherat stil pirata toke ne ate krahine ka arritur te hyje vetem Mehmet Shehu dhe vetem me anen e tradhtise

---To 57,nuk e di se sa kopetente je qe te flasesh per Fanin e Mirdites,di vetem qe i gjith postimi yt eshte nje injorance e pafalshme,eshte nje sulm i pacipe nga ana jote,kunder njerezve qe ti nuk i njeh aspak!!!!Ndoshta ndonje nga Fani te ka zhdukur te gjith robt e shpise ty(ne kete rast i jap te drejte inatit tend prej laluci),Fani asht njoft gjithmone si vendi ma mikprites ne gjith Mirditen,ndersa Gjon Marka Gjoni ka qene Kapidani i Mirdites,ti o je ndonje pasardhes i atyre komandanteve partizane qe masakruan Mirditen,ose je thjeshte nje injorant!!!Nese qendron rasti i dyte,ik plako e bej shurren!!! [/qb]
nuk e di pse e more kshu o orosh postimin nqs ti tyhu qe gjon markagjoni ka qene kapedani i mirdites eshte shquar per hajni grabitje dhe banda e udhehequr nga ai eshte shquar deri ne kosove per grabitjet e tyre pastaj kush tha qe ne fan nuk jane mireprites jane dhe shume biles por kjo nuk nderhun fare ne ato qe mund te bejne thjesht i referohem historise qe e njoh persa i perket veriut sepse jam nga veriu dhe cubat e mirdites kush e din çfare do te thote e din nga vjen kjo fjale dhe per me teper jane shquar per te qene te pabese sepse nje mirditor nuk ka dhen kurr bese praktike shume e perdorur ne krahinat tjera te shqiperise se veriut nuk e di ku ke jetuar o orosh por nqs je nga veriu duhet ti dish ca gjera po te flas ne gjuhen letrare por flas edhe dialektin e mirdites shkodres dhe malsorçen e malsorve te rena nga malsia e shkodres qe jane ne lezhe dhe laç pa marre krahin e askujt thashe vetem te verteten sepse si krahine fani ka nxjerre trima por jane kthyer sistematikisht ne kriminela dhe krimi eshte bere nje mynyre jetese per shume nga ne
nja fakt te them grabitjet qe u bene ne veri puke mirdite pershkopi laç lezhe edhe noshta ne shkoder te pakten ato qe u kapen dhe qe u dishin se kush grabite ishin me 80% me preardhje apo nga miridta ironi e hidhur kjo per ato qe sduan ta dine te verteten por te rrime shtremte e te flasim drejt se orosh nuk kam as hakmarrje ndaj asnjanit nga veriu as nga jugu
e vertete eshte qe jam ne gjak
por me nje njeri qe sa here ha buke e di se ka per te vdek dhe se gjet koken jasht

laluc nuk jam dhe as nuk bahem
vetem per informatiobn jam 7 bajraksh e fis i pare

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Transient:
Picasso, nuk e kam ditur se je psikolog! Ti qenke shume i zoti, me zoti nga te gjithe madje. Mos rri ketu ne forum por shko edhe jepu leksione atyre qe e mbajne veten per psikologe dhe qe dalin ne keshtu konkluzionesh qe dola une. Une nuk jam psikolog, por e kam degjuar nga ata qe mbahen per psikologet me te afte. Mesa po kuptoj ti e paske semundje per te kundershtuar te tjeter per cdo gje. Po Hitleri qe ishte kriminel kundra njerezimit pse e kishte ne gen, dhe kriminelet e tjere nuk e kishin ne gen? Ti je ngaterruar me veten ketu, dhe si ishte shprehur dhe ne anetar tjeter ketu ti nuk arrin te ndash kriminelin nga vrasesi. Hajt shendet. [/QB]
hahahhahahahahhahahahah.ne rradhe te pare ,secili psikolog ka te tijat metoda dh ide.ne psikologji nuk ka gje fikse.mos e ngaterro me matematiken(psikologjia hyn ten shkencat shoqerore)pra qe variojne sipas shoqerise.se ca jam une,nuk ka shume rendesi.por ti nese ngaterron nje gjeni te krimit ,apo nje gjeni te muzikes me nje kriminel banal apo me nje muzikant te zakonshem...me vjen keq per ty, por je bere per psikolog.
hitleri eshte hitleri.dhe nuk mund ta ngaterrosh me nje hajdut pulash.nuk shkon.ofendohet hitleri.dhe besoj as hajduti i pulave nuk rri pa kundershtuar.(mos harro,edhe te vjellesh pula eshte krim.)sa per ata psikologet e tu,ehh,ata kane mendimin e tyre ne kemi mendimin tone.prandaj jemine forum apo jo,qe te themi mendimin tone.ti japim vlere ketij forumi me mendimet tona(edhe pse shpesh te gabuara)