Korcaaaaaaaa!

Korcaaaaaaaa!

TE GJITHE KORCAREVE NE GJITH BOTENNNNNNNNN wassupppppppppppppp!
ku jeni the gjith korcaret ne gjith boten i want 2 say 2 u ne vecanti te gjithve nga "RAQI QIRINXHI "DHE MATURES 2002

tola77

Primus registratum
Re: Korcaaaaaaaa!

Fillimisht postuar nga Klocari:
[qb] Pershendetje Patriota.

Me ka marre malli per nje birre tek panda :thumbsup: dhe te shikoj syte e nje bukuroshe korcare se kot nuk i thone << o Korcare o hic fare>>

Jam krenar qe jam SHQIPTAR :wave: [/qb]
o klocar mos i ngaterove lamashkat me korcaretse ndryshojne si nata me diten

klocari1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tola:
[qb]
[qb] Pershendetje Patriota.

Me ka marre malli per nje birre tek panda :thumbsup: dhe te shikoj syte e nje bukuroshe korcare se kot nuk i thone << o Korcare o hic fare>>

Jam krenar qe jam SHQIPTAR :wave: [/qb]
o klocar mos i ngaterove lamashkat me korcaretse ndryshojne si nata me diten [/qb]
TOLA, jemi grup por mos i thuaj njeriu ok...!! vec une ti dhe BBC. :lol: :lol:

gavros

Primus registratum

Hej KORÇA si ju kam? Si shumë mungesa po shikoj këtu. Qënkan zhdukur të gjithë, i kanë mbytur punët.
Thoni si të doni o byrazerë, po të bukura i kemi çupat, eh sa më ka marrë malli të shkoj njëherë, megjithë po më ngrihet mëndja për të vajtur këtë behar .

klocari1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KORCARIA:
[qb] Birra ne panda haha ka mare fund sja vlen me sa per vajzat aha kan ikur kete behar kishte shume pak vetem djem kishte si skuadra futbolli ne per tavolina. [/qb]
O patriote me vjen keq per faktin qe e them por vajzat po vriten per djem ne Korce, dhe jo djemte per vajzat........ :shrug:

korcari12

Primus registratum

Pershendetje miqte e mi, dhe ne vec'anti faraoh, se kete po shikoj nga me te vjetrit, kisha nja dy muaj qe skisha hyre kete nga AF, po spaskam munguar vetem une,
Po ikin dite
po ikin muaje
dhe vitet dale nga dale
dhe ne po na vjen mendja verdalle
se po na shkon jeta pa ber palle,
pall i them kur ke leka shum
dhe se di c'eshte emeri pune,
Mirupafshim dhe naten e mire
o KORCAR/E zemer mire..

tola77

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga KORCARIA:
[qb] Birra ne panda haha ka mare fund sja vlen me sa per vajzat aha kan ikur kete behar kishte shume pak vetem djem kishte si skuadra futbolli ne per tavolina. [/qb]
O patriote me vjen keq per faktin qe e them por vajzat po vriten per djem ne Korce, dhe jo djemte per vajzat........ :shrug: [/qb]
NGJARJA VERTET ZHVILLOHEJ NE KORCE POR DJALI ISH NGA POGRADECI DHE CUPA NJERA NGA POGRADEZI DHE TJETRA NGA LIBRAZHDI
/pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy: :lol: :tipsy: SA KEQ KUR JE LAMASH NUK I LEXON ASNJEHERE MIRE TE REJAT :book:

klocari1

Primus registratum

O Tola mos dil nga tema :smash: se ne e kishim fjalen se c'ndodh ne Korce dhe jo nga jane ata, po te marr ty per shembull, ti nuk je Korcare e vajtur ne Korce, thuaje nga je nuk eshte turp :lol: :lol:

Pershendetje per te gjithe patriotet :wave:

tola77

Primus registratum

o lamash pe kloce une nuk jam as ne shqiperi jo me ne korce qe sjam e sjam.TI ME PA TJETER DUHET TE JESH NGA ATA QE TE PYESIN QE NGA JE RXUAR TI KTU E.... DHE BETOHEN QE JANE KORCARE.
NJEHERE ME KA RASTSUR KUR VAJTA NE SHQIPERI QE TE ME PYESE SHITESI I BUKES NGA JAM DHE UNE E PYETA NGA JE TI PREJ KETU ME THA AI BO????KU E KE SHTEPINE, ME TREGON SE E KISHTE NGJITUR ME MUA,I THEM PO TA KESH SHTEPINE TI ATJE ATEHERE KEMI LOJTUR ME CINGLA E SYMBYLLKA BASHKE,ATEHERE ME THOTE PO UNE JAM RXUAR NGA MOGLICA.KESHTU DHE TI. :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:

klocari1

Primus registratum

:lol: :lol: Tola pershendetje, ne radhe te pare une nuk jam lamash, dhe po te isha nuk e mohonja, lamashe u thone atyre qe jane nga Vashtemia, je ngaterruar pak por te falet, dhe une nuk banoj me ne Korce, perfat te keq kam vite qe nuk kam qene, me sa shoh tani po me kujtohesh kemi qene komshinj bashke, te kujtohet kur luanim me cingla dhe symbyllka? :lol: :wave:

gavros

Primus registratum

KORÇAAAAA IMEEE :wave:

Si është e mundur asnjë korçar nuk shkruan më?
Kaq të zënë jini me punë ? Edhe kam munguar, nuk them jo, por dukem nganjëherë. Po mblidhuni njëherë si qëmoti, të llafosemi ca, se siç e kemi nisur edhe shqip do harrojmë /pf/images/graemlins/smile.gif

Korçarë e korçarka filloni shkruani edhe këtu, është më e rëndësishme se temat e tjera. Të kujtojmë kalldrëmet e rrugicat ku u rritëm. Sado i vogël, i pisët, i shëmtuar, i prapambetur mund të duket Korça në krahasim me vëndet e perëndimit ku jemi e jetojmë, prapë për ne është qyteti më i bukur në botë, se është qyteti ynë. Eh sa më ka marrë malli.
RROFTË KORÇA

butterfly

Primus registratum

Nejse, ky mesazh eshte vetem per ta nxjerre temen tone nga faqet e para. Hajde he na thoni ndonje gje.

C'eshte bere andej nga Korca. Kam tre vjet qe nuk kam shkuar. Ndonje thashethem?... He de c'thuhet.

Shkruani te degjohemi.

Juir

Forumium maestatis

Nuk ka drita,e buka eshte 800 lek te vjetra....ne tel me thane kshu se une per vete jam ne Rome....

butterfly

Primus registratum

S'i ka mundesi qe vetem ne Shqiperi nuk bie mjaft shi per te gjeneruar elktricited?

Po Korca sikur do bente nje lidhje direkte te merrte energji nga Greqia, c'u be me te?

Apo si c'do gje tjeter, nisur pa mbaruar...

tola77

Primus registratum

juir dhe ti korcar? Mua me thane qe ne ju shesim greqise korent.Tani do ta bleme prap tek ata? boooooooooo

Juir

Forumium maestatis

Po kshu eshte po ti marrin leket politikanet e poshter qe po na ................. e nuk e vrasin mendjen per me vone,perse ta vrasin ata ne fund te fundit drita e buka nuk ju mungon ,ca tju besh duro shqiptar duro,korcar jam e une kukull,ciao

maxper

Primus registratum

Sa keq qe nuk ka nje menyre qe korcaret te kursenin energjine e nates per ta perdorur diten. Thone qe gjirokastritet jane kurnecer po vetem namin kane se ata korcaret jane o nene. Pervec kesaj jane edhe fodulle te pandreqshem