Korcaaaaaaaa!

Korcaaaaaaaa!

TE GJITHE KORCAREVE NE GJITH BOTENNNNNNNNN wassupppppppppppppp!
ku jeni the gjith korcaret ne gjith boten i want 2 say 2 u ne vecanti te gjithve nga "RAQI QIRINXHI "DHE MATURES 2002

miri klosit

Primus registratum
Re: Korcaaaaaaaa!

.... pate imazh ti ta them un,se kujtoje se ishe ne sarande!!ha ha ha

po jo moj jo se saranda nuk krahesohet me korcen ....megjithese nuk jetoj ne sarande por jashte dhe une:)
megjithate veshtirsohem te them cilat vajza jane me te bukura /pf/images/graemlins/wink.gif

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga napoleon b:
[qb] .... pate imazh ti ta them un,se kujtoje se ishe ne sarande!!ha ha ha

po jo moj jo se saranda nuk krahesohet me korcen ....megjithese nuk jetoj ne sarande por jashte dhe une:)
megjithate veshtirsohem te them cilat vajza jane me te bukura /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hej ketu nuk ka te beje me vajzat...po edhe qytetet nuk duhet ti krahesosh kush eshte me e mira e kush jo...
po te nxjeresh se cfare et mirash permbajne ato ne vetvete...pse jo dhe te kqijat...
tani ti je nag saranda e eshte normale te mburesh saranden,e un jam nga korc deh gjithashtu eshte normale ta mbur...
kjo intereson patriotizmi..po duhet te tregojme dhe realittin..!!!

miri klosit

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif po une nje nate kalova aty i ardhur nga kastoria, dhe njerezit me ngjajten shume me ne nga anet tona por vetem jete nate pas ores 9 .....nje hic!
klima e korces ama ne vjesht ishte e persosur!
ok rrofte saranda....po bashke me korcen /pf/images/graemlins/smile.gif <u kenaqe tani?>

korcari12

Primus registratum

O Sarandjot nuk te kerkovi njeri ty te na flasesh per qytetin tone,ik shko ande nga Qyteti tend dhe mos u duk me kete nga NE. :smash: :smash:

luljeta hato

Primus registratum

Pershendetje.
Po une qe kam burrin nga Korca,mund te futem?Ku te gjej disa foto te bukura te Korces,me duhen.

Kordelja

Valoris scriptorum

lule54, pa Kliko nje here ketu /pf/images/graemlins/smile.gif ka vene Entoni ca foto tek tema e Korces tek Anetaret e forumit.

Ndqi linkun aty me lart /pf/images/graemlins/smile.gif

:wave:

devolution

Primus registratum

ja nje e "vjeter" nga koha kur ishim te rinj...

(Ish)Qyteti im!!!
Te pagezuam me lengun e purpurt te konjakut, ... derdhnim cdo jave buzeve tona, teksa perbrenda nesh griseshin zerat e cjerre te kraharoreve tane tek lotonin serenata, apo vargje nga me magjiket pa fund, (pas katedrales ne ndertim e siper.)
Dhe ... "klubi i fundjaves", ku uleshim c'do te shtune, ne oren 10.15, te gatshem per te zhgaravitur poetet e djegur me tymin e cigareve tona; xhamat imitonin refleksionet abstrakte te fytyrave, ... kalonin perbri nesh.
...Por ne ishim me te ftohte se akujt, ... varreshin mbi qurramillet e hirta nen petkun e bores, dhe... s'na behej vone fare!!!
... Ishim faraonet e rrugicave me kalldreme, ata kalamanet camarroke, tek zhgarravisnin, "Nirvana" apo "the DOORS",me copra tullash mbi murret e gerqeluar ne te bardhe, dhe ... mallkimet e grave te moshuara tek na ndiqnin nga pas porsi nje gjarper plak.
Korce -
... Ke lindur krijesat me paemer;
Ne ... Te Pabindurit Femije te Fluturimit!!!

P.S.: autori mos na caje shume derrasat se autori jam vete!!!

Woell Artan

Primus registratum

Pershendetje korcareve! Megj. se jam rritur ne elb., e quaj vehten korcar dhe kujtimet me te mira i kam nga Korca. Kisha nje lutje te madhe ndaj korcareve qe jetojne akoma ne Korce: Kam pasur ne kohen e studimeve nje shoqe te mrekullueshme nga Korca me emrin RAJMONDA PAJO. Do te deshiroja shume te dija se si eshte dhe cfare ben tani, por nuk e kam mundesine. Ndoshta mund ta njohe ndonjeri nga ju, krejt rastesisht dhe kjo do me gezonte shume. Sigurisht qe kane kaluar shume vite (Monda duhet te ishte tani 36), po kushedi, Korca e vogel eshte...Nderkohe, rri me shprese. Liebe Grüße!

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga napoleon b:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif po une nje nate kalova aty i ardhur nga kastoria, dhe njerezit me ngjajten shume me ne nga anet tona por vetem jete nate pas ores 9 .....nje hic!
klima e korces ama ne vjesht ishte e persosur!
ok rrofte saranda....po bashke me korcen /pf/images/graemlins/smile.gif <u kenaqe tani?> [/qb]
po un nuk dua te mburesh korcen...tani qe eshte me e mira...kjo dihet..po ta mburim ne korcaret te paret pastaj ju!!!! :goofy:

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga korcari12:
[qb] O Sarandjot nuk te kerkovi njeri ty te na flasesh per qytetin tone,ik shko ande nga Qyteti tend dhe mos u duk me kete nga NE. :smash: :smash: [/qb]
jo perkundrazi sa me shume te flasin aq me shum i shtohet vlera...qytetit tone!!!

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

ore po ku kemi humbur ne..
do degjohet zeri i korces apo jo...!!!he pra gjum po flini!!!

devolution

Primus registratum

Po c'a te themi ne bre?
me te fundit ... di une nga korca eshte se kishin arrestuar Totilen ne Gjermani, me te bardhe, e kishin futur brenda, por ... me thane se nuku ja kishin ngjeshur shume.
ndersa Reqi akoma eshte i lire ne Belgjike, me 2 prostituta, thone se bente leka, derisa i vajten i kerkuan nje perqindje ca elbasanllinj.
Ju kini ndonje te re per te "Fuqishmit" e Korces, se ka pasur shume gango Korca.

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga devolution:
[qb] Po c'a te themi ne bre?
me te fundit ... di une nga korca eshte se kishin arrestuar Totilen ne Gjermani, me te bardhe, e kishin futur brenda, por ... me thane se nuku ja kishin ngjeshur shume.
ndersa Reqi akoma eshte i lire ne Belgjike, me 2 prostituta, thone se bente leka, derisa i vajten i kerkuan nje perqindje ca elbasanllinj.
Ju kini ndonje te re per te "Fuqishmit" e Korces, se ka pasur shume gango Korca. [/qb]
te reja duam posi nga korca...sidomos per ne qe jemi larg....po jo vetem me et fuqishem por lajme te ndryshme....
he re ka njeri nga korca
do zgjoheni apo
po flini ende...

korcari12

Primus registratum

Mua zgjuar me kini gjith kohen, vetem me beni nje ze dhe me kini aty per c'do problem .... :thumbsup: