klubi "mistreceve"

blendiys

Primus registratum
Re: klubi "mistreceve"

Ja ku u bene dy parti opozitare!!o burra o popull se iku posti :tipsy: :rockband:

jonida haka

Primus registratum

sa mire, kjo ishte e keqja sa te beheshin dy parti se tani shtohen vete ato....po cpaskeni qene mo mendjen te gjithe ke partite....... :smash: :smash:

hot

Hotgirl

atmosfere zgjedhjesh..na zene edhe neve ethet /pf/images/graemlins/laugh.gif

jonida haka

Primus registratum

me duket se falimentoi hoti si kandidatur per kryetare se nuk eshte dukur kendej nga mistrecat.... :tipsy: :lol:

bimba81

Primus registratum

aty mahu ti jona.Hoti kushedi nga eshte duke bere fushate dhe duke mbledh votat /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] aty mahu ti jona.Hoti kushedi nga eshte duke bere fushate dhe duke vjedh votat /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
Mire thua Trendo!!
Si puna e Rames :smash:

Seriozi

Primus registratum

E Mistreca a keni bo nonji pisllik ne mungesen time.Mos harroni moton tone:transparece dhe ndershmeri........po dhe pak dashuri kuptohet.

hot

Hotgirl

e knej kam qen knej :devil:
ju kam sjelle trendyn per zedhenese se une kam patur ca probleme shendetesore..ama deri per zgjedhje behet top un :thumbsup:

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] aty mahu ti jona.Hoti kushedi nga eshte duke bere fushate dhe duke vjedh votat /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
Mire thua Trendo!!
Si puna e Rames :smash: [/qb]
qe ky politikani tjeter ngeli duke bo pislliqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] e knej kam qen knej :devil:
ju kam sjelle trendyn per zedhenese se une kam patur ca probleme shendetesore..ama deri per zgjedhje behet top un :thumbsup: [/qb]
te kane vene per rehabilim mi??? :eek: hajt u sherofsh sa me shpejt /pf/images/graemlins/wink.gif

jonida haka

Primus registratum

hajt te shkume hoto po shiko ai zedhendesi jot nuk na lajmeroi mire tha qe je duke mbledhur vota.........e pra si ka mundesi.... :angel:

sweet eda

Primus registratum

nderkohe qe juve akoma s'keni perfundu me fushaten une po merrem me rregullat e klubit, apappapa sa me shkon kjo pamja e shefes :tipsy: :tipsy:

hot

Hotgirl

jona,esht taktik ajo mi,pse te gjitha do i zbuloj una e /pf/images/graemlins/laugh.gif