klubi "mistreceve"

hot

Hotgirl
Re: klubi "mistreceve"

vota juaj-nje hap drejt nje pune te sigurte! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

hajt pra dhe nje vote prej meje. Po cfare posti do kem una njehere :confused: se mua sme rri dot b***a pa kolltuk /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

pa merak se ne kome sdo rrish /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Tani une mendoj ndryshe, bojme nji shkrirje partish dhe dalim ne votime me programe te njejta /pf/images/graemlins/wink.gif se hasell hasell nuk me pelqen dhe mua me u bo kryetar ketu,se o pune tapije ajo gjo.Pastaj ç'kryetar ziu,kryetar i pulave qe kakarisin tere diten ka-ka-ka.Te lene çafkat?-Jo s'te lene them une prandaj e mendojme dhe njihere kete pune. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
dashke me u bo kryetar he!!!!
harroje

Seriozi

Primus registratum

Shikojini shikojini si kakarisin,pu pu mos t'dhon zoti me pas pune me to(përveçëse në krevat kuptohet) se ta morin erzin.Dhe nuk ju rrika by*tha pa kolltuk ju gjoja,hëë,po ku ka kolltuk per ato by*thet tuaja t'mdhoja.

Belinea

Primus registratum

Kqyreni dhe njehere ate postin tim mor shok te partise se... lere spo e them fare me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] vota juaj-nje hap drejt nje pune te sigurte! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po mu mi se te kam bere fushate te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

jonida haka

Primus registratum

une spo te pyes fare se ca posti do me japesh mi hoto se e di qe me ke mare inat... :lol: :rolleyes: :rolleyes:

blendiys

Primus registratum

Partia e Unionit Te Mistreceve!!
Ju garanton sherre,shamate dhe dallavere pa censure ,partia jone zeri i se Vertetes perbehet nga populli i thjeshte!
smilies-31040.png
!!
Bashkohuni me ne
smilies-31041.png
!!
Unioni Mistreceve e ardhme pa moderim :rockband: