ca do te thuash me kete ti qe je e zonja te besh cdo gje?????? :idea: pastaj mos shiko nr e postimeve ti se jam tip i shkathet une dhe i njoh shpejt njerezit si ti..... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]ee..duket qe sme njef..mjafton vetem nr i postimeve.. [/qb]Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] o hoto qenke bere dhe dallaveraxhie nuk ma merrte mendja...![]()
![]()
a do i mbyllni keto votime ju se keshtu si e kemi nisur te gjithe te fituar jemi po hajt mo.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Ja dhe emri kryetarit
mistrec mistrec mistrec!!
plasni po te doni.! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PO dhe une doja me te thone n.q.s ke qene dallaverexhije lene per pak kohe sa te bohen zgjedhjet...se ti ke hedh dhe kandidaturen..apo jo?????? :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ca me te thon..ti mthe mua je bere edhe dallavere.. ,un harrova me te thon,pyt shoqnine se ata e din mire /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:kiss:Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Ja dhe emri kryetarit
mistrec mistrec mistrec!!
plasni po te doni.! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Thanks kojshie. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e vetmja gjo qe se lej dot.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga jona84:
[qb]PO dhe une doja me te thone n.q.s ke qene dallaverexhije lene per pak kohe sa te bohen zgjedhjet...se ti ke hedh dhe kandidaturen..apo jo?????? :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ca me te thon..ti mthe mua je bere edhe dallavere.. ,un harrova me te thon,pyt shoqnine se ata e din mire /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]