klubi "mistreceve"

mostro

Putraku
Re: klubi "mistreceve"

vallai 3 faqe kjo tema ene pik mistreci nuk osht qe nuk osht tu dal...cer mistrecash jeni juve mre!!!pri letre ehhhh?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
une menoj qe mistreci bashke me lepurushin e vet qe i ngjan aq fort asht ma mistreci..kurse ju te tjeret para marsh..c'do kush ne sektor te vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Hoto e para punes gjyshja ime (ndjese paste, i ndritë shpirti atje ku eshte) me ka lën nji amenet dhe ti ke per ta marr vesh shume shpejt d.m.th. do e provosh m'kurriz tat mo.
E dyta pupupu çu boka ktej jane mbledh nji tufe me mistrece dhe po tallin byçen me postin e kryetarit.
Dhe ti Hoto s'ploteson kushtin e kompjuterit se e ke t'prish.
Blendo per ty m'vjen keq se edhe e bën,por ty ta morren buken nga goja d.m.th. "temen".Te shpronëzuan me dhune vllajo,dhe i ndrruan emrin prones (temes) qe gjoja ti mos ta njohesh me mallin tat.Nga "Rruga Kavajës" ja kan von :"Disa grimca ....".Thjesht te ben puçin,me ty ndodhi 97-ta u mblodhen gjithe dallaverexhiet e chit-chatit dhe vendosen.....,ehh thuaj mos rafsh ne dore te tyre :shrug: .Shiko shiko sa shume rremuje bojne,kane fillu dhe fushaten para kohe,biles me fonde te dyshimta.Hoto dashke me e ble elektoratin hë.
Nejse duhet te krijohet komisioni per verifikimin e figurave(si puna jone pra mo) dhe pastaj do votohet.
Hajde figure hajde.
MISTRECI

blendiys

Primus registratum

:lol: :lol: sa kom qesh Mistreco,shif pak me poshte tek temat shif!!
U mblodh komisjoni per kthimin e pronave dhe me kete rast fitoi edhe Blendi!!

blendiys

Primus registratum

Edhe si i behet muhabetit tani,ja po te mbeshtes kandidaturen une ty si te djathte qe jemi,po mbas votimeve marr ndonje post une!! :shrug:

Seriozi

Primus registratum

Tani une mendoj ndryshe, bojme nji shkrirje partish dhe dalim ne votime me programe te njejta /pf/images/graemlins/wink.gif se hasell hasell nuk me pelqen dhe mua me u bo kryetar ketu,se o pune tapije ajo gjo.Pastaj ç'kryetar ziu,kryetar i pulave qe kakarisin tere diten ka-ka-ka.Te lene çafkat?-Jo s'te lene them une prandaj e mendojme dhe njihere kete pune. /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

well..un po qis programin tim elektoral pra!!!
do mledh tgjitha dallaveret ne do dalim tgjitha me 1 parti!!
me ne fitojn te gjithe!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Erdh çafka e pare. /pf/images/graemlins/laugh.gif .Une thote d.m.th. fakt i kryer mo,qe ajo do jete kryetarja :mad:

bimba81

Primus registratum

:idea: ne gjak e kemi ne shqiptaret me formu parti. /pf/images/graemlins/laugh.gif ej une kandidohem per te partia e dallavereve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Ti shko rregullo kompjuterin andej nga programet ate bej oj,dhe boll na bere ka ka ka si ato pulat kur bojne veze qe ti çajne veshet qe n'pik mjesit mo

Seriozi

Primus registratum

U erdh dhe çafka tjeter Trenduqka.Ika une se u shtun pulat k'tu.Dhe kur nxefen k'to fillojn e t'gjujn n'kok. :mad: :smash:

blendiys

Primus registratum

Ja dhe nje problem tjeter,emrin e partise!!
e di une qe pa sherr nuk ka per tu mbyll ky muhabet!

roald

Primus registratum

kui duhet me bo kerkesen qe te futem ne un ketu te klubi mistrecve!si do qofte ju analizoheni iher ate biografine time me pa ne se i plocoj kushtet me qene antar mistrec?

bimba81

Primus registratum

mu si mistrec me dukesh qe nga firma jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

partia dallavereve,partia e se ardhmes..
partia jone ofron nje program elektoral bashkekohor me qellim integrimin e kesaj teme ne shoqerine e stome europiane!!
premtojme se do bejme te pamunduren(pune nate e dite!!) per tju siguruar juve nje atmosfere sa me komode,e kushte moderne!!
eksperienca jone disavjecare ne kete fushe (kujdes: te tjeret jane fillestare!!),deshmon me se miri per seriozitetin tone per tju ofruar juve sa me shume dallavere te cilesise me te mire! /pf/images/graemlins/laugh.gif
VOTONI PER NE! Partia e Dallavereve ---> zgjidhja juaj!! :wave:
***ja ne rreklama ke tv albforumi*** /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Belinea

Primus registratum

Du me qene keshilltare e pare e Krietarit /pf/images/graemlins/laugh.gif
perndryshe me shikon me dylbi partia juaj mua /pf/images/graemlins/wink.gif