Kur t dush me po jo sot se nuk jam vetem kom ene ca horra me vete . Kshu horre qe ato vetem sherr t fuqishem me buke me vete duan ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt pime kai birre me mire ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] tedo hec kur do zihena? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]ah si ke fillu ti me m'kuptu mu keto kohet e funditFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]Cere te dush ti me Kerku ktu je ke Bari qe PLotesohet cdo gje ... [/qb]Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] : [/qb]/pf/images/graemlins/tongue.gif
qekam ne mood per nje Blue Lagoon tashti...............
Jo mer robo jo . Po Helena kur erdhi ishte vesh ne Nje Menyre Perrallore sa mu duk sikur erdhen Engjejt E Parajses me pi nai gjo ke Klubi im dhe u mahnita nga madheshtia qe pashe ... Se Dija qe bari jone eshte bo Famoz dhe ke Shen Pjetri se Bene Nje Prenotim Per Te Shtunen ...Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Ej ca degjova une,kush kishte perplas shishen te banaku ketu!!???? [/qb]

A don me Pi ????Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] hi [/qb]

:kiss: :kiss: :kiss: sometimes nuk ka nevoje per fjale.Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Jo mer robo jo . Po Helena kur erdhi ishte vesh ne Nje Menyre Perrallore sa mu duk sikur erdhen Engjejt E Parajses me pi nai gjo ke Klubi im dhe u mahnita nga madheshtia qe pashe ... Se Dija qe bari jone eshte bo Famoz dhe ke Shen Pjetri se Bene Nje Prenotim Per Te Shtunen ...Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Ej ca degjova une,kush kishte perplas shishen te banaku ketu!!???? [/qb][/qb]

Ca te dush ti hap gojen Fol ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sec me ka shku menja per i pije po as vete se di se ca :shrug: [/qb]
Ehe Enderroje ate gje se ska mo Ushqimore dhe rradhe te gjate me prit ...Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] vapik vapik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ha ha,vapik,me verte qe edhe mua po me shkon goja leng,nejse,para ca ditesh mu kujtua aranxhata Shqipetare.Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] vapik vapik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]