Klubi i pijaneceve

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Klubi i pijaneceve

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] tedo hec kur do zihena? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kur t dush me po jo sot se nuk jam vetem kom ene ca horra me vete . Kshu horre qe ato vetem sherr t fuqishem me buke me vete duan ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt pime kai birre me mire ...

I love new york

Primus registratum

ta them une qe isha aty se kush e kishte perplas.
njoni me emrin Blendi se e kishte zene inati me njonen me emrin Helen, qe as vete nuk e di pse, ajo goc si yll /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

blendiys

Primus registratum

Ashtu eshte,vetem meqe ishte si yll,kur kishte rene ne toke kishte rene me turi :goofy:
lol

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Ej ca degjova une,kush kishte perplas shishen te banaku ketu!!???? [/qb]
Jo mer robo jo . Po Helena kur erdhi ishte vesh ne Nje Menyre Perrallore sa mu duk sikur erdhen Engjejt E Parajses me pi nai gjo ke Klubi im dhe u mahnita nga madheshtia qe pashe ... Se Dija qe bari jone eshte bo Famoz dhe ke Shen Pjetri se Bene Nje Prenotim Per Te Shtunen ... :cool:

blendiys

Primus registratum

Pashe qe dera qenka hapur,por nuk do rri shume!!
Nje Corona Tedo,jepi edhe kesaj vashes dicka nga une!!

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Ej ca degjova une,kush kishte perplas shishen te banaku ketu!!???? [/qb]
Jo mer robo jo . Po Helena kur erdhi ishte vesh ne Nje Menyre Perrallore sa mu duk sikur erdhen Engjejt E Parajses me pi nai gjo ke Klubi im dhe u mahnita nga madheshtia qe pashe ... Se Dija qe bari jone eshte bo Famoz dhe ke Shen Pjetri se Bene Nje Prenotim Per Te Shtunen ... :cool: [/qb]
:kiss: :kiss: :kiss: sometimes nuk ka nevoje per fjale.

I love new york

Primus registratum

hey baristo!
a mund te kem nje Bloody Mary me nje celery stick inside.................
thank you /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ca te doni juve ka per juve ktu . LLapo vetem nji ere se ke pune sot pranej . Hec boji i GJak Marie Per Helenen ti ene mos u merr me Hotgirlin se aty e ke Para banakut e ke ... Meqe je mrena n banak ma boj ne muve i Beton t mledh icik kockat ... By the Way Plako t Fala Ke nga Toni dhe Genti ... :cool:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sec me ka shku menja per i pije po as vete se di se ca :shrug: [/qb]
Ca te dush ti hap gojen Fol ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] vapik vapik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ehe Enderroje ate gje se ska mo Ushqimore dhe rradhe te gjate me prit ...

I love new york

Primus registratum

wowwwwwwwwwwwwww c'na kujtioi vapikun ky, e kisha harruar qe egzistonte. ka qene pluhur ngjyre roze me arome luleshtrydheje. :lol: :lol: ku i shko menja ktit..... putro te ky bari nuk serviren pije per kalamaj nen moshe rrusho, vetem alkolike ka.
te rekomandoj nje Pernod ose pastis me akull
hmmmmmmmmmmm very refreshing :wave:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] vapik vapik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ha ha,vapik,me verte qe edhe mua po me shkon goja leng,nejse,para ca ditesh mu kujtua aranxhata Shqipetare.
Dikur e pinim shpejt e shpej nga etja dhe na dilnin syte poca!!!
Hhahahaha,Te ish Progresi ishte njeri qe kishte nje karroce plot me akull dhe shiste te tilla...