E LOkalit . Helene ka po vje i fusim nai birre per qejf tone sot se dite e shtune Helbete dhe do kete popull me vone tani jena mo rehat... :kiss: :thumbsup: :rockband:Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] eeeeeeeeeeeeee s'e shef
persmari fare, hapje totale /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hec ene boju si rrush mo . QE kete here te Terbojme gjysmen e BOtes jo vetem te Greqise si njehere e nje kohe ...Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] hallall plako
erdha
ja po zbres poshte
see ta soon /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]

Ec atyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... :rockband: :kiss: :tipsy:Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] o lalo po une si rrush jam gjithmone o bir, apo e kishe llafin qe te vesh ate minifundin e kuq te lekures dhe ato getat si rrjete edhe at bluzen e zeze me kurriz perjashtaaaaaaaaaaaaaaa
oh ok pra ja i vesha dhe jam per jete birrash te ftohta akull auuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:[/qb]
kush i jep limuzines moFillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] ehe,limuzine ketej!!
Pyteni pak Helenen kush i jep limuzines!!! :smash: :smash: [/qb]
shoferi im personal qe e kam marr me qira per javen i jep. kush tjeter, mos njef ti naj shofer limuzine ketej nga NY a si????Tedo jam 100% dakort me ty. edhe une them e bojme pushim nga pija sot se mbreme lere lere thuaj.Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ja miredita iher ... SI ja kalut Juve Sot . Helene sot dalim po sdo pime se ala sme ka dale pIja e mromshme ... LLapo ku je mer ti se hume fare . M boj i Frutello per Trashje Gunge t mor veten se nordha si iher e i kohe ke lagja jone e vjeter Rrasi cere frutash t dush ti vetem sa me shpejt qe te qetesohem ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem mos i fut nai dupje wiski mrena se piva icik raki per qetsim stomaku ... [/qb]
TI merr nje arke birre dhe je rehat ...Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Une dua dicka te lehte si per fillim ,se sot nuk kam pune dhe me duhet ta festoj,si thoni per nje Tequila!!
lisho!!!!!!!!! :lol: [/qb]