Klubi i pijaneceve

Guest
Re: Klubi i pijaneceve

tedo bo i pune ti ne mbush nje teke konjak skender be! :angel:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] tedo bo i pune ti ne mbush nje teke konjak skender be! :angel: [/qb]
N vend me ta prish un ty e ... Kapterro NUk jena n Amerike ktu qe nuk ka mush moshen apo jo . Ska limit moshe ktu qy ka mosha 15 e siper lejohet me pi alkol e ca te dun ...

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] hotgirl dil jashte se je nen moshe /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ua una kisha ditlindjen me 28 mars kshu qee...!!!
:thumbsup: P.S:isha 17 me perpara /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Jo me se ka qen tape per vete ai pranej ska thon gjo . HIka ene erdha une sa te me dale pija ...PIni ca te doni se leket mi jepni masnej ... [/qb]
Ca tape mor llosh,por te kam thene une ty,punohet ketej nuk jana parazita si ju,edhe na rrofshin pashket se edhe te henen qe jom pushim me duhet te punoj,jo me se do iki ne Arabi Saudite!!

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] blendi spo ndihet..sic duket e ka zone lemza me verte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tamom e ke,se me kapi nje lemze para ca ditesh qe ma hoqi trunin,po nejse,une po dukem ketej po i zoti i lokalit spo na bo nai ulje.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] blendi spo ndihet..sic duket e ka zone lemza me verte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tamom e ke,se me kapi nje lemze para ca ditesh qe ma hoqi trunin,po nejse,une po dukem ketej po i zoti i lokalit spo na bo nai ulje. [/qb]
Amon mer kush flet . Po ta kom lon pra pi sa te dush leket mi jep kur te dush ... Cere ke . 2 pijet e para i ke falas ca do mo te ti jap une ti pish n goje tate e...

blendiys

Primus registratum

Jo jo se sec ke ca tendenca ti!
Po ato dy pijet e para car jane kafe+uje me gaz
lol

mostro

Putraku

nje got konjak ose ponç,provoni te hidhni vetem pak hi duhani brenda :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

o Tedo na bej nje"orgasma" ose nje "cervello" ketej. Ej jane koktej ore se mos i merr per gjo tjeter.
Ketej sja thone per gje keta banakieret smarrin vesh fare nga kokteilet.

blendiys

Primus registratum

Ho me pijaneca!
do keni pire shume kto dite qe nuk po dukeni,po e kam thene une *nuk eshte pija per kalamoj*
lol

blendiys

Primus registratum

te solla It's me aty dhe te te beje per uje te ftohte,apo seshte nje ajo!!!!!!!!

hot

Hotgirl

ate e kom na ana ime..te te beje ty ajo per ty la ne govate bebesh ta shofesh ti!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

PIni ere sa te doni se keni me shumice knej ka klubi jone ... ITs Me vertet ska banakiere andej e . PO une sikur e kom nis njonin me porosi ene me lavorare anej qe te marre specializim t mire dhe ta mor ke klubi im kur te vije ne tirone ...

hot

Hotgirl

mjepni i pije te forte urgjent mu se neser kam provim ne suedishte..really really important!!!! :shrug:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] PIni ere sa te doni se keni me shumice knej ka klubi jone ... ITs Me vertet ska banakiere andej e . PO une sikur e kom nis njonin me porosi ene me lavorare anej qe te marre specializim t mire dhe ta mor ke klubi im kur te vije ne tirone ... [/qb]
Tedo sa do me pagush,dhe me cfare?
Preferoj € ose $
po birrat mas pune jan te pagume sigurisht!!!