Guest
Re: Klubi i pijaneceve
tedo bo i pune ti ne mbush nje teke konjak skender be! :angel:
tedo bo i pune ti ne mbush nje teke konjak skender be! :angel:
N vend me ta prish un ty e ... Kapterro NUk jena n Amerike ktu qe nuk ka mush moshen apo jo . Ska limit moshe ktu qy ka mosha 15 e siper lejohet me pi alkol e ca te dun ...Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] tedo bo i pune ti ne mbush nje teke konjak skender be! :angel: [/qb]
ua una kisha ditlindjen me 28 mars kshu qee...!!!Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] hotgirl dil jashte se je nen moshe /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ca tape mor llosh,por te kam thene une ty,punohet ketej nuk jana parazita si ju,edhe na rrofshin pashket se edhe te henen qe jom pushim me duhet te punoj,jo me se do iki ne Arabi Saudite!!Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Jo me se ka qen tape per vete ai pranej ska thon gjo . HIka ene erdha une sa te me dale pija ...PIni ca te doni se leket mi jepni masnej ... [/qb]
Tamom e ke,se me kapi nje lemze para ca ditesh qe ma hoqi trunin,po nejse,une po dukem ketej po i zoti i lokalit spo na bo nai ulje.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] blendi spo ndihet..sic duket e ka zone lemza me verte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Amon mer kush flet . Po ta kom lon pra pi sa te dush leket mi jep kur te dush ... Cere ke . 2 pijet e para i ke falas ca do mo te ti jap une ti pish n goje tate e...Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]Tamom e ke,se me kapi nje lemze para ca ditesh qe ma hoqi trunin,po nejse,une po dukem ketej po i zoti i lokalit spo na bo nai ulje. [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] blendi spo ndihet..sic duket e ka zone lemza me verte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
rri se ta solla nej kallup tritol me DHL /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] shi shi,fillun sulmet ketej,si dikur ne Baghdad!!
lol [/qb]
Tedo sa do me pagush,dhe me cfare?Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] PIni ere sa te doni se keni me shumice knej ka klubi jone ... ITs Me vertet ska banakiere andej e . PO une sikur e kom nis njonin me porosi ene me lavorare anej qe te marre specializim t mire dhe ta mor ke klubi im kur te vije ne tirone ... [/qb]