Klubi i pijaneceve

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Klubi i pijaneceve

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] jo po se thashe...!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ah mos me ronc n dore po ste kom bo Tape ene te gdhihesh rrugve pa ta shofesh ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Tedo faleminderit per postimin e zjarrte tek tema e Rr Kavajes,by the way,cfere eshte menuja per sot,megjithese po gdhin!!!
Si dikur mbas pune.........
hahahahahahahaah

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Tedo faleminderit per postimin e zjarrte tek tema e Rr Kavajes,by the way,cfere eshte menuja per sot,megjithese po gdhin!!!
Si dikur mbas pune.........
hahahahahahahaah [/qb]
Eh Amon se dje i rikujtova ato kohe te shkuara dhe te Arta . e bojm me Sufllaqe ene birra ene Vlashin e bojm nga Kapterr deri ne Gjeneral Me Tapat e shisheve te birrave ne gjoks... Masnej i thona Marios te na boj Ca Patate t Skuqme per Omelsine n Fund...

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] jo po se thashe...!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ah mos me ronc n dore po ste kom bo Tape ene te gdhihesh rrugve pa ta shofesh ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tedooooo mjep i gjo te forte me me hap hunet se na ka blloku gripi keq fare... :shrug:

blendiys

Primus registratum

Ah Hoto!,une te keshilloj nje Punch sic e benim tek .. ...... e di Tedi,eshte dore me nje.

TEDI

Valoris scriptorum

O ULerime fare Hoto ... /pf/images/graemlins/laugh.gif T sjell n terezi direkt...

Le_Routard

Forumium maestatis

Me ka njel hala i cerek shishe ven e kuqe nga dreka, kush do i gllenjk te nrej doren!

D:

TEDI

Valoris scriptorum

O Llapo Ishte Vlashi qe tha Ja ...... Llapit N Goshap T Fyrit Qe smerr Iher n Tel se isha me Vlashin dhe Sapo i kisha thene qe i bona t fala LLapit Prej teje ... Pranej mos na caj menderen ene na qit nja 2 birra ene veji m llogari teme se Vajta 52 vjec me kto birra... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

mir mjepni i shishe birre mua se mas atij ''punch''-it qe sja kam idene ca osht mhiku gripi /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

[qb] mir mjepni i shishe birre mua se mas atij ''punch''-it qe sja kam idene ca osht mhiku gripi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Amon se birra mbas punch'it eshte dore me nje ftofje
Ki kujdes

hot

Hotgirl

weeeeeeeee cna boni lomsh ai puchi...una po haj akullore tashti ...kush do icik?

blendiys

Primus registratum

Leni o Ted ato birrat se eshte dreke akoma,dhe ti e di qe une nuk fus alkol ne goje pa ardhur darka;
Ups ja futa kot!!!!

TEDI

Valoris scriptorum

Hec mo se e di sa nuk pi ti edhe une pa ardh darka . PO ahere ke LA Voglia qe erdhi Juna ate note dmth ne mjes ene ca pim ne e ma men qe vuni duart n koke Juna ... /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool: :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] ca pite ca pite???? :confused: [/qb]
Si thu ti ... MBas Nje Lumi birrash 3 shishe tequila 1 shishe e gjys Xhin nja 2 redbull ene nja 2 kokteje t fuqishem gjithe e gjithe ishim 5 veta dhe ne mengjes ne ora 7 40 t mjesit ca pihet ...

it's me

Primus registratum

:eek: tedo pa emra ketu ndryshe ti nxorra edhe une te gjitha me te lara e te palara. :smash: