Klubi i pijaneceve

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Klubi i pijaneceve

Fillimisht postuar nga Logos:
[qb]Tedi dhe Harapi,

Talleni apo jeni me te vertete myslimane ju?

Nejse---Pyetje per te tjeret: Sa Kg birre mund te pini me te shumten?

Cheers,
Logos[/qb]
Logos Sa e Ke Normalen ti ., Une Per veten time KOhe Me pare e kam Patur Minimalen 3 Litra ne dite . Tani kam nje Periudhe Kohe qe nuk pij per nje gje te vogel . Por Mire jam Mund te bej nje njeri tape dhe ta bej serish Esell Nese ai njeri nuk eshte i brumit Tim ... :thumbsup:

Eni_883

Primus registratum

ca behet ketej paska rene qetesia. Tedi ke mbyll gje klubin me rasting e festave lal?? Neise une kalova te thoja "c'kemi si jeni" se kisha bere ca mungesa. Ika tani...se jam ne orar te punes. ia kalofshi mire te gjithe. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] ca behet ketej paska rene qetesia. Tedi ke mbyll gje klubin me rasting e festave lal?? Neise une kalova te thoja "c'kemi si jeni" se kisha bere ca mungesa. Ika tani...se jam ne orar te punes. ia kalofshi mire te gjithe. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Amon re ti ti Celsat i ke n dore hajde kur te duash per ty o Lokali hap gjithmone . LLaf o ky ...Hajt nga Nje Kuba Libera Insieme tani shpejt e shpejt ... :cool:

Eni_883

Primus registratum

E di une qe je cun flori ti o lal po nuk futem ne klub vetem une e di ti se nu kshtyet vetem. Po si te kam njehere ti ia ka kaluar. Te merziten pak keta pilivesat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ? ?

Diavolessa

Valoris scriptorum

Vec per sot, i bashkohem itij grupi /pf/images/graemlins/smile.gif

Gezuar e pini sa te doni /pf/images/graemlins/smile.gif

mostro

Putraku

PERJASHTAAAAAA!!!kush po te don tya ktu mi vetem per nji dite!!!!na te dum per shumee!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

akoma tape juve mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

une vetem icik vere piva u ber goce e mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] PERJASHTAAAAAA!!!kush po te don tya ktu mi vetem per nji dite!!!!na te dum per shumee!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ncuq ca duhet perdite /pf/images/graemlins/smile.gif Mja sot syte kuq /pf/images/graemlins/frown.gif
M'rafte pika cmu ka dashte :smash:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Nani ore pijaneca /pf/images/graemlins/smile.gif Nje birre Tirane sa me njom gurrmazin /pf/images/graemlins/smile.gif

birramedaljet.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Birra Tirana eshte e mire po ka pak Alkol nuk eshte shume e Fuqishme ne Perqindje Alkoli . Per shije eshte Fantastike por Alkol pak nuk para e preferoj shume megjithate rrofsh . B 52 Per te gjithe Qeras Lokali ... :cool:

Diavolessa

Valoris scriptorum

E rendesishmja me pi mo Ted /pf/images/graemlins/smile.gif Jo me u de /pf/images/graemlins/smile.gif
Une thashe mos te ishte boshatis lokali ty, me qe ishin festat /pf/images/graemlins/smile.gif Por si gjithmone ke dicka nen banak /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] E rendesishmja me pi mo Ted /pf/images/graemlins/smile.gif Jo me u de /pf/images/graemlins/smile.gif
Une thashe mos te ishte boshatis lokali ty, me qe ishin festat /pf/images/graemlins/smile.gif Por si gjithmone ke dicka nen banak /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po e Sakte NUk themi te Behemi Tape Por Nese ti behesh Tape Ahere do Detyrohem te te Bej serish Esell te likuidosh LLogarine dhe te te mor i taksi ene me t nis n shpi . :rockband: :rockband: :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ktu e make vrapin ti mer pijaniku i dreqit, ku je, pse ke hum kshu, apo hala se ke morr vesh se ku je as vete :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ktu e make vrapin ti mer pijaniku i dreqit, ku je, pse ke hum kshu, apo hala se ke morr vesh se ku je as vete :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti re Ka e di kshu ?? Apo ishe me Mu Tu Pi .. :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Po ti re Ka e di kshu ?? Apo ishe me Mu Tu Pi .. ---->Shshshshshtttttttt se plas dynjoja ka inoti masnej....... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

fallen angel

Primus registratum

kom pru si here epare nja dy domixhona 5-kilsh me raki rrushi balle kazani e mledhme m'gjithe prefekturen e elbasanit.26 gradshe asht.nja dy tre vete desha per shoqni me hang ene me pi.
jo per gjo po ket lloj rakia masi ta hapesh duhet me e maru,per te nesmen nuk ban ma kjo.kush ash gati per nja dy tre litra.ene tedo leji b-52 se nuk ka me rakine tone.hajt gzu me eks i tripje!

mostro

Putraku

Pijetara home ckina!?a jeni tu pi nonji cik apo llafe kot ma si koti!?vallai para nji jave u bona tap fare saqe e lashe kokrren e nomit.gjeja me e keqe ishte ajo dita e mepasme,me dhimbje koke,dhimbje stomahu,zemra srrihte hic,gjaku i bom uje(alkol dmth),dhe keshtu i hoqa qafe nja tre dite te mira.qe sot e tutje nuk pi mo rondshem sepse dhihet muhabeti......
fallen ckemi lale?ke hum fare!?si ja ke kalu per vit te ri na llafos i cik! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

TEDI na nxirr i birre lal se e premte mbarova pune. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] TEDI na nxirr i birre lal se e premte mbarova pune. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
N ven MI lal . Qe 2 Du Demon Per qejf Tone . Rakin plako ka po e pi masnej kur t shkoj n shpi te mor ene ca turshi qe kom atje se ashtu shtyhet mo mire . Hajt Gezuar iher Eni :cool: