Klubi i pijaneceve

Eni_883

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

Edhe une jam dakort me ate qe the lal tek tema e martesave. Une ate them perhere 'qe nuk jam pijanece, por pijetare' po ajo fjala qe the ti 'pijedashes' po me pelqeka. E premte pra na nxirr nai birre per ato ngjalat dhe gezuar me rastin e weekendit se ne sebep duam.

Niku-Sh

Primus registratum

Pershendetje
Ne rradh te par falenderoj te gjith pijanecat,e pastaj doja qe ta dija si ja bejn ata kur shkruajn mare?
A jan te zotet apo kan ndonje sekretare mo
se une pijanec jam por kur pi e bahen b.. thrras komshin (sekretaren) e ajo shkruan c'far ti them une.
pini a bahuni B... :sleep:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Niku-Sh:
[qb] Pershendetje
Ne rradh te par falenderoj te gjith pijanecat,e pastaj doja qe ta dija si ja bejn ata kur shkruajn mare?
se une pijanec jam por kur pi e bahen b.. thrras komshin (sekretaren) e ajo shkruan c'far ti them une.
pini a bahuni B... :sleep: [/qb]
Ahere ti nuk je per ke Klubi i PIjanecve lale.. /pf/images/graemlins/wink.gif Eni kalo ktu ke Saleti se aty e kena tavolinen ton te rezervume... :thumbsup: :cool:

Niku-Sh

Primus registratum

Postuar nga tedi pijaneci me i madh, :sleep:
Fillimisht postuar nga Niku-Sh:
Pershendetje
pini a bahuni B...
--------------------------------------------------------------------------------

Ahere ti nuk je per ke Klubi i PIjanecve lale.. Eni kalo ktu ke Saleti se aty e kena tavolinen ton te rezervume...

--------------------
" NOTHING ELSE MATTERS "

kuki

Primus registratum

ju pershendes ne emer ne pijaneceve shqiptare
.
kur te vdes shtimeni ne dhe te zi le te behem pluhur le te behem hi.
pastaj kapni gotat dhe ngrini dolli
do shihni po nuk u cova perseri

ezy

Primus registratum

pershendetje......a pranoni femra ne clubin e pijaneceve???? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Te gjithe Jane te Pranuar ketu Mjafton te Jene PIjedashes... Hajt nga Nje B52 per nxefje te gjithve Ofro banaku . Eni hec lal bojm icik pushim ne ... :thumbsup:

Eni_883

Primus registratum

Oh lal erdha jam cope cope sot. Piva shume shots mbreme dhe e kam koken daulle. Na nxirr i birre se ashtu sikur behet me mire :tipsy:

Guest

Tedi tani dua nje vodka me limon nga dora tate :rockband: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ezy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pepper_EL:
[qb] Ej e dini ate shprehjen ju
"Buke hane minjte, Raki pijne zotnijte" :tipsy: [/qb][/QUOT

ahahahahahahahahhahah......o pipero,ti qeke tamam pijanec.... :thumbsup: ....deri ktu te vje era,o zoteri....

vete jam bartender,ne nje nga NIGHT CLUBS me te mire ne new york city....hajt shneti jot... :thumbsup:

tedi....a je burre apo joooooooo!?ca B52 mor plak!!!!1....B52,eshte pussy drink...nejse,se ti po mendon te kenaqesh femrat para....nice move..j/k

B52-Pony-----1/3 oz kahlua...baileys(creamwhiskey)--grand marnier...

tani,po ju ofroj une nje drink,...hajt shneti jone....dhe ju bofte mire /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cunat VAJZAT
LONG ISLAND ICED TEA---- ORGASM
vodka(house)............ kamora
rum(house) ............ Amaretto
Gin(house) ............ triple sec
tequila(durango)........ Vodka
sour mix,a splash....... Cream
Triple sec,coke.........
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ........ENJOY......... /pf/images/graemlins/wink.gif

GaP

Primus registratum

:tipsy: :tipsy: :tipsy: une sonte mbi tavoline dua nje shishe me bayleis dhe nje kove me akull :tipsy: :tipsy: :tipsy:

GaP

Primus registratum

ah harrova... edhe napolonin ne repeat se dua te kercej mbi tavoline se dua te kercej me gote mbi koke :rockband: :rockband:

Eni_883

Primus registratum

TEDI e premte lal ca do pijme sot. Na nxirr i gote iher per qejf tone. kete ezyn e paskena kolege /pf/images/graemlins/smile.gif

ezy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] TEDI e premte lal ca do pijme sot. Na nxirr i gote iher per qejf tone. kete ezyn e paskena kolege /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
hey ENI... /pf/images/graemlins/smile.gif ....fol dhe me tedin dhe po ju pregatis nje pitcher of RED-DEATH...vetem per qejfin tat...

Vodka,sloe gin,amaretto,southern comfort,
splash triple sec,splash a lime juice,fill orange juice....ju bofte mire.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Me qe je bere vullnetare per pije sot na bej edhe nja tre shots of "Four Horsemen"

:tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

ezy

Primus registratum

sureeeeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif n/p....coming right up... /pf/images/graemlins/laugh.gif
.....The four horsemen......
1..jack daniels
2..sambuca
3..jagermeister
4..rumplemints......mix in a shaker over ice....mm..mm....good /pf/images/graemlins/wink.gif
just a little advise though....
ONLY FOR THE BRAVE and STRONG AT HEART!!!!
ju bofte mire.... :tipsy: :tipsy: :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Me falni pak Per Mungesat po kom qen n pun me i party jashte klubit tim dhe nuk e mbaj mend u sherbeja te Ftuarve apo i pija vete. Ezy B52 eshte vetem Per nxefje masnej un kaloj n raki tequila ene me shpla gojen mor icik wiskas pastaj birra n fund . Eni kom mor ca Du Demon per qejf mi solli njoni ka Belgjika . hec me lalin ia fusim ca shishe per qejf ...

Guest

nje tequila mua lali se jam shume ne stratosfere sot :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] nje tequila mua lali se jam shume ne stratosfere sot :tipsy: [/qb]
Merr Mo Mire shishen se ajo t boka dermon ty . Qe te vish n Toke ...

Eno I fusim kai Cuba Libre per qejf Ton se kom mor icik Rum Myers ulerime fare ... :tipsy: