me rafte pika mu per ty ishalla,pijaneci i vogel :thumbsup: ....nuk eshte kamarier,por bartender,po ku merr vesh ti.se je msu te qoskat e tirones(ene ato jalla)....nejse....kur te te sjell ty nje drink,i'll make sure i don;t spit in it /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: :smash: ....Fillimisht postuar nga dirty_bastard:
[qb] ky eshte klubi i pijanecave EZY jo klubi i kamariereve. ps: tani shko pas barit dhe na jep 1 shishe shampanje. (tab on the house of course) i hate hating myself [/qb]
Rrusho ti e di ate shprehjen e popullit . Qente Le te Lehin Karvani hecen Para ...Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] TEDI na nxirr nai gjo te mire per te pire se andej nga agjensia na merziten. Thone qe jam pijanece sikur nuk ia kemi shpjeguar qe ne jemi pijedashes jo pijanece.[/qb]
shitin skena cere ta dum kom un Long Molle qe te hudh n ajer . L&M me ta heq menjen ... /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga EMINEM_D12:
[qb] tequila, vodka, shit (shkurt i themi hashishit) ti furnizoj un lal! [/qb]
Eno ta ka thon Njeri qe je si YYYYYYYYYYYYYYYYYYLLLLLLLLLLLLLLLLLL Boooooooooooooooooooootteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Nese jo ahere paskam eskluzivitetin e pare te them kete llaf .Me kte shishe m ke kujtu nje periudhe te arte te kohes time te kaluar... Hajt pra kolat dhe akllin ene gastaret e kristalit i kom una po mor ene ca stika per qejf ene le te bohena tape . Lokalin po e myll per sot ... :rockband:Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Erdha une. Ja solla nje shishe Bacardi per qejf tim dhe nje shishe Southern Comfort per qejf te shoqerise. :tipsy: [/qb]
Pupupu mendja te e pira qe ne pike te mengjesit... /pf/images/graemlins/wink.gif Thuaj njehere mgjes.., si u gdhite.. /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Tedi he mo lal e premte sot ca do pijme. Fol ca do se sikur je merzitur pak nga agjencia keshtu qe per te harruar problemet hajde kthejm noi gote bashke. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me gjithe qejf, po kam nje party te fuqishme ne Amsterdam nga 8-ta deri ne mengjes... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] O Iness lal e premte sot une jam gjithmone me ate mendje te premteve. Ti si e ke mendjen do pish memua dhe TEDIN noi gote per hir te koheve te vjetra. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]