Ca ke ti mi Se eshte ne dore te Sigurt . Pastaj ajo eshte eksperte ne kete fushe . KOt nuk eshte shefja e Ispektoriatit te cilesise te pijeve...Fillimisht postuar nga Amira:
[qb]Eni te vdiqa, rrugace keqe. Se i here te kujtohet qe desh na bone hatane me pije? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eh Tralala MOmentalisht Lokalin e kam vetem ketu ne Af Zotesine time e kam gjithmone me vete ... Por se shpejti them ti bashkoj te dyja ne nje vend ...Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]o Tedo ku e ke ate lokalin ti iher ta shofim sa te bukra i bon ato shotsat /pf/images/graemlins/tongue.gif
une per vete jam me dhimbje koke qe mbreme (nga e pira normalisht) keshtu qe sjam per te pi tani /pf/images/graemlins/tongue.gif , po do ta shofim edhe zotesine tate zoti Tedi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Flm Rosi...Fillimisht postuar nga Rosi:
[qb]Tedi nuk e kisha degjuar ndonjehere te pihet ne at menyre tequila, po gjithsesi me pelqen...
Kot nuk te ka dal nami per kamarjer fantastik. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ktu e vej dhe un Doren n zjarr qe eshte Perfekte Amira ...Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb]Amira, mos na nxirr namin tani lal he te keqen. Pastaj atehre isha akoma e re.....tani e kam perfeksionuar artin e te pirit /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif "practice makes perfect" apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
edhe 1000 Rrusho ene Lokali eshte I mbyllur tani futen vetem me rezervime ...Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb]TEDI erdha une lal ma bej nja rum & coke sic e di vete se kam dhe dirlindjen sot![]()
![]()
[/qb]