Klubi i pijaneceve

paradise

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

Tedi nuk e kisha degjuar ndonjehere te pihet ne at menyre tequila, po gjithsesi me pelqen...
Kot nuk te ka dal nami per kamarjer fantastik. /pf/images/graemlins/smile.gif

Katja

Primus registratum

o Tedo ku e ke ate lokalin ti iher ta shofim sa te bukra i bon ato shotsat /pf/images/graemlins/tongue.gif
une per vete jam me dhimbje koke qe mbreme (nga e pira normalisht) keshtu qe sjam per te pi tani /pf/images/graemlins/tongue.gif , po do ta shofim edhe zotesine tate zoti Tedi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Amira:
[qb]Eni te vdiqa, rrugace keqe. Se i here te kujtohet qe desh na bone hatane me pije? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca ke ti mi Se eshte ne dore te Sigurt . Pastaj ajo eshte eksperte ne kete fushe . KOt nuk eshte shefja e Ispektoriatit te cilesise te pijeve...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]o Tedo ku e ke ate lokalin ti iher ta shofim sa te bukra i bon ato shotsat /pf/images/graemlins/tongue.gif
une per vete jam me dhimbje koke qe mbreme (nga e pira normalisht) keshtu qe sjam per te pi tani /pf/images/graemlins/tongue.gif , po do ta shofim edhe zotesine tate zoti Tedi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eh Tralala MOmentalisht Lokalin e kam vetem ketu ne Af Zotesine time e kam gjithmone me vete ... Por se shpejti them ti bashkoj te dyja ne nje vend ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Rosi:
[qb]Tedi nuk e kisha degjuar ndonjehere te pihet ne at menyre tequila, po gjithsesi me pelqen...
Kot nuk te ka dal nami per kamarjer fantastik. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Flm Rosi...

skodrinon

Primus registratum

Tedi ti lali je kamarier apo banakier se u koritem me ty s te kemi lene edhe bakshish /pf/images/graemlins/frown.gif

Eni_883

Primus registratum

Amira, mos na nxirr namin tani lal he te keqen. Pastaj atehre isha akoma e re.....tani e kam perfeksionuar artin e te pirit /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif "practice makes perfect" apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb]Amira, mos na nxirr namin tani lal he te keqen. Pastaj atehre isha akoma e re.....tani e kam perfeksionuar artin e te pirit /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif "practice makes perfect" apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ktu e vej dhe un Doren n zjarr qe eshte Perfekte Amira ...

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita Klubi eshte I HApur . KUsh po vjen me pi i caffe ene i Wiskas per qejf sa me hap syte ...

Eni_883

Primus registratum

TEDI erdha une lal ma bej nja rum & coke sic e di vete se kam dhe dirlindjen sot :confused:
help.gif
:confused:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb]TEDI erdha une lal ma bej nja rum & coke sic e di vete se kam dhe dirlindjen sot :confused:
help.gif
:confused: [/qb]
edhe 1000 Rrusho ene Lokali eshte I mbyllur tani futen vetem me rezervime ...

paradise

Primus registratum

Me trego o Tedi kur ta hapesh lokalin, se do vij te pij dicka dhe ksaj here ne doren tende pijen,
sikur ta perzish pijen nuk kishte qene keq, fut ca te dush mren se kam besim te ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

KUsh ka nai menje te keqe sot me u bo tape ... PAgu Banaku... :rockband: :rockband:

Eni_883

Primus registratum

E premte sot edhe nja tre ore dhe le punen pastaj vecse per ca pije me shkon mendja. TEDI hidhe nje ketej lal se kamn beremungesa duhet te shlyej fajet.
Te puth fort
/pf/images/graemlins/smile.gif :cool: /pf/images/graemlins/smile.gif

Admir

Forumium maestatis

Tedi dhe Harapi,

Talleni apo jeni me te vertete myslimane ju?

Nejse---Pyetje per te tjeret: Sa Kg birre mund te pini me te shumten?

Cheers,
Logos

Petroninsja

Primus registratum

Me leje?
Po abonohem dhe une tek ky klubi
me kane bere provimet per harrese realiteti
e vetmja gje qe me ben derman eshte Straight Whiskey no ice at all....
Nese ka ndonje qe eshte i etur bujrum me e nda si partizonet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju pifte gjerba /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: :tipsy:

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1...