Guest
Re: Klubi i pijaneceve
Nje tequila muve se jam lodhur shume :sleep:
Nje tequila muve se jam lodhur shume :sleep:
Normale . MOs ki dert Rrusho se i kom pregatit cere na duhen per ke Saleti . Per Inessin i japim cere te doje ajo dhe avash avash ja bojm zili me ato qe konsumojm ne dhe ajo do bashkohet n grupin tone ... Ja nje Shishe Myers ktu per qejf tone se te tjerat i kena ka lokali...Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Erdha erdha lal /pf/images/graemlins/smile.gif Iness dil ketej Tedi kjo do ashtu Bacardi Breezer (lol) se nuk e mban pijen shume. Po s'kagje se do e mesojme dhe ate. Mue e di ti nje ashtu cuba... :thumbsup: :rockband: :rockband: :rockband: [/qb]
ORE KE FTYR TI TE ME KUNDERSHTOSH SHITIN, E KAM TE MIRE BILES 100°/° NGA KOLUMBIJAFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]shitin skena cere ta dum kom un Long Molle qe te hudh n ajer . L&M me ta heq menjen ... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga EMINEM_D12:
[qb] tequila, vodka, shit (shkurt i themi hashishit) ti furnizoj un lal! [/qb]
Nigjo robo Anej ka Kolumbia neve morim MIell . Jo Hime Per Kuajt ... Pranej Ta Refuzova...Fillimisht postuar nga EMINEM_D12:
[qb]ORE KE FTYR TI TE ME KUNDERSHTOSH SHITIN, E KAM TE MIRE BILES 100°/° NGA KOLUMBIJA [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]shitin skena cere ta dum kom un Long Molle qe te hudh n ajer . L&M me ta heq menjen ... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga EMINEM_D12:
[qb] tequila, vodka, shit (shkurt i themi hashishit) ti furnizoj un lal! [/qb]
N ven mi cere marke e do . T forte Te Lehte te bute pak te hidhet Dupie Malto a si ... Po e boj Vet Zgjedhjen per birren e Pare . Nje Korona me i cop Limon dhe me buzen e shishes te lyer Pak me Kripe . PAstaj sepse fyti eshte pregatitur nje Heineken te fuqishem dhe nje shot tequila ne mes ... Ec atyyyyyyyyyyyyyyyyy. Po sot eshte Pushim bari sepse eshte Barjam dhe PIje Alkolike skemi fare ne sherbim sot...Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] I birr ktu usta....Ashtu tu bofsha /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E ke gabim Robo se ishte dje Pija e Beqarve ... :thumbsup:Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Po pija per beqaret ca o Doriana eeeeee [/qb]
Per singlet pije Banaku ka me shumice dhe eshte e drejta e tyre te zgjedhin cfare te duan ... Ata kane te drejte te marrin cfare te duan sepse nuk eshte dite e detyrueshme te marrin PIjen e Vendosur dhe te caktuar... :thumbsup: :thumbsup:Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] O tedi po per singlet ske noj koktej????Une sonte e kisha vendos me u dej po ti eheeeee ....sna ofrove gje.[/qb]