Klejdi, Anbeta e Ilir.

Florus

Forumium maestatis
Re: Klejdi, Anbeta e Ilir.

Je afru shum peshko!
pse ere problem eshte me lag pantallonat /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj efektin e pakrehur ja jap kollaj flokeve :cool:
problemi eshte te pesha :mad: por ata si puna kledit po dalin jashte mode mduket :rolleyes: ja pyt ndonjeren qe merr vesh /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s. kur fantazia perdor epitetin "i keq" (inat i keq, parandjenje e keqe) dije se sdel pa gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Filluve me u dorezu me duket...si ore Klejdi jashte mode???? :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Ku e shef dorzimin ti mi :confused:
le tja leme fakteve fjalen :cool:
coming soon!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Je afru shum peshko!
pse ere problem eshte me lag pantallonat /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj efektin e pakrehur ja jap kollaj flokeve :cool:
problemi eshte te pesha :mad: por ata si puna kledit po dalin jashte mode mduket :rolleyes: ja pyt ndonjeren qe merr vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. kur fantazia perdor epitetin "i keq" (inat i keq, parandjenje e keqe) dije se sdel pa gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pale te kishte thone parandjenje e mire se si do ishe hudh perpjete ti,rrezik do ishe duke prenotu restorantin ...Hajt mo,mos u dorzo se edhe komunistat kan pas thone qe s'ka kala qe se morim neve(dmth ata)

AnilaM

Primus registratum

ku mund ti shoh klejdin ilirin e ambeten ,ne cilin kanal ,akoma tek 5,apo kan leviz.

Guest

kledi.jpg

Se shpejti,ne televizionin italian,do te shfaqet filmi i interpretuar,nga Kledi Kadiu.."Passo a due"..nen drejtimin e Andrea Burzinit dhe dhe Teodosio Losito.
Ne kete film,trajtohet historia e Kledit,balerinit shqiptar,ecuria e karrieres se tij,nga fillimi deri ne piken aktuale.
Ne film,(ku Kledi ka emrin Denis)..jepet perpjekja e nje te riu,per te realizuar endren e tij..

Nje tjeter film,me pas eshte dhe "La cura del Gorilla",me Claudio Bisio..

Momentalisht,Kledi (31) eshte me Vera Atyushkina (23)..
v_2004_3_VeraAtyushkina.jpg

@d@

Primus registratum

C_8_photogallery_1109_immagineGrande.jpg

C'qenka gjith ky yll miiiiiiiiiiiiii :eek:
Une kete do e merrja me te dyja duart edhe po mos te dinte te kercente /pf/images/graemlins/wink.gif :shrug:

@d@

Primus registratum

:lol: s'ka gje rozalina ,se te merr ai ,qe ti ruash vicat :tipsy: /pf/images/graemlins/wink.gif

Daniel H

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Begonie:
[qb] :lol: s'ka gje rozalina ,se te merr ai ,qe ti ruash vicat :tipsy: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Keshtu e ruan besnikerine ti? :smash: :smash:
Ta deftej une neser ty sa te gdhij, po s'ta ktheva kusurin /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

jo moj begonie, shko ti ruja vicat se ti marove per të :tipsy:

ah vicaxhi keka ai a? aha kurgja puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Rozaline kur kcete njaj "vicaxhi" balet klasik u bate i bukri i dheut /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

C_8_photogallery_1236_immagine.jpg

C_8_photogallery_960_immagine.jpg

Princesha

Primus registratum

po shqiptar ky ? se mu mu duk si taljan :confused:

nejse mu m'ka pelqy shume Tili :wub:

nga italianet Francesco, ai simpatiku qe doli ne finale nqs nuk ja ngatrroj emrin

Guest

Ne nje Reviste italine "Di Piu" (Gusht 2005), lexova nje interviste, te balerines ANBETA TOROMANI .
Titulli origjinal:
"Sogno di tornare presto a ballare al teatro di Tirana".
Dicka nga Intervista:

Anbeta, balerina shqiptare 26 vjecare, talente e "Amici" te Maria De Filippit, tani jep mesim ne Rome, ne nje shkolle te hapur nga Kledi.
"Jam shume e lumtur, qe tani percjell dashurine per Baletin tek nxenesit e mi."

Si ndiheni ne veshje Balerine?
"Per mua, nuk eshte dicka e re, pasi jam rritur qe femije me kete veshje. Kam filluar qe ne moshen 5 vjecare te impenjohem me Baletin.

Si ka qene ndryshimi, me shkollen e Tiranes?
"Te them te drejten, nuk ka pasur ndonje ndryshim te madh, nga akademkia italiane, per sa i perket disiplines dhe punes se palodhur, qe mesuesit tane kane bere me ne. Jane te tjera gjera pastaj, qe na kane munguar ne shkollat tona."

Cfare dallon ne Baletin klasik ?
"Baleti klasik kerkon me disipline dhe impenjim, por kjo s´do te thote qe mos mundesh te kercesh dhe te gjithe llojet e tjera te kercimit.
Megjithate mua me pelqen me shume, baleti klasik."

Jeni e lidhur shume me familjen tuaj?
"Pa ndihmen e prinderve dhe te tre motrave te mia, nuk do kisha arritur kurre ku kam arritur sot. Jam shume e lidhur me ta dhe ne rastin me te pare, shkoj i takoj ne Tirane."

Personi me i afert per ju ne Itali?
"Kam pasur fatin e madhe, te kem ne shoqerine time, djem e vajza te vendit tim, sidomos Kledin, megjithate me Maria De Filippin, kam raporte qe mund ti krahasoj me dike te familjes sime.
Ajo me dha besim, (pasi jam ne nje vend te huaj), mundesi per pjesmarrje ne emisionet e saj.
Jam shume e lumtur nese do te kem mundesi te bashkepunoj perseri me te."

Endra juaj?
"Nje dite dua te hap nje Akademi Baleti ne Tirane.
Shpresoj te me behet realitet.

Pershendetje...
"Vecanerisht familjen time, sidomos mamin tim, e cila me ka dhuruar nje Unaze, te cilen nuk e heq nga dora per asnje moment.
Gjithashtu dhe te gjithe lexuesit."

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] po shqiptar ky ? se mu mu duk si taljan :confused:

nejse mu m'ka pelqy shume Tili :wub:

nga italianet Francesco, ai simpatiku qe doli ne finale nqs nuk ja ngatrroj emrin [/qb]
Rozalina /pf/images/graemlins/smile.gif Leon Cino ai bjondi qe asht ne foto ka ken i edicionit te trete dhe ka ken absolut,jo vetem ne balet klasik,po ne te gjitha materiet e tjera(ta nigjoshe sa bukur qe kendote).Me ka pas emocionu shume kur fliste per familjen e vet kishte respekt te padimensionum dhe e shprehte ne menyr aq te bukur.
Ne te gjithe pjesmarrsit e te gjithave edicioneve te ktij emisioni ky ka ken talenti e personi me i kualifikuar qe krijote spektakel ne menyre spontane .shume i pregatitur me nje fjale.Gjithashtu dhe n karakter ishte Grande kishte nje respekt ndaj te tjerve dhe vetes, ishte shume i disiplinum,por kur e prekte n tela kush, jepte cfar pergjigjesh ..shume intiligjent :cool:
Edhe Tili ka ken i mire por Francesco aman jo, ai ishte carino po me kercy simas mendimit itm se kishte haberin :shrug:
Anbeta ka ken bote me vete e kam pas pelqy shume shume.Tani ka nje rol tjeter ne emision por eshte gjithmone e perkryer kur kercen.
Kete vit eshte dhe nje djal tjeter shqiptar qe quhet ENDRI Roshi nqs s gaboj,po akoma eshte pak si anonim.

Ps.Fantazia /pf/images/graemlins/smile.gif shum e bukur kjo intervista ,

Princesha

Primus registratum

O'Le :kiss:
flm per spjegimin, po une as qe e njihja kyt djalin (ti e din un vec me lujt e kam menjen /pf/images/graemlins/laugh.gif )
ne fakt kam pa vetem pjesen kur ka marr pjese Tili dhe jo programet e tjera te meparshme.

As tani s'jam duke e ndjek, kur e jep tashi, 5 apo jo?

personazh

Valoris scriptorum

sapo pashe ne reklame ne Tv qe kledi na ka bo i film me vallzim qe quhet "vallzim dysh" e ma boni zemereku bam.

e shef çuni apo jo? jan kan vlejt ato te tallme te shoqnis kur te gjith lozshin futboll ky bote pirueta /pf/images/graemlins/laugh.gif