Klejdi, Anbeta e Ilir.

bebi

Primus registratum
Re: Klejdi, Anbeta e Ilir.

kush din me m'kalxu ça bahet me stefano bindirillon (prej seconda edizione), balerin jo fort i mir, por vocalist i mir, e kshtu vet i mir' si simit /pf/images/graemlins/laugh.gif (ça e ka kndu e kcy at prova al buio kolona zanore e FLASHDANCE kur ishte n'sfide me marten) me e kap per faqesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

2.daniele (prej seconda edizione) ai prej trevisos, a kndon ma se kangt e baglionit i sakatote mmmmm.

3.sabrina prej terza edizione (bri bri), daniela napoletanja, ajo liliputja ça e ka pas emnin (giorgia m'duket, ajo kangtarja xhuxhe /pf/images/graemlins/laugh.gif) a ndihet ndonjena prej ktyne???

po samy i leonit?

po sara jane?

jam kurioze me dit per disa, kush ka info t'kalxojn ndoj gja mos m'bani me pyt xhixhi-n (at napoletanin qi e man vedin per kangtar e asht ma i mir si gazetar /pf/images/graemlins/laugh.gif ça sdin )

ps: edhe per Simone-n, balerinin klasik

Diddy19

Su@mi

Po sivjet,ne edicionin "Amici" ka ndonje shqiptar apo jo?? Se me sa pashe ishte nje djale me emrin Endri po nuk e mora vesh nese ishte shqiptar apo jo ,edhe pse nga emeri si shqiptar duket,po fliste sh mire italisht,s dallohej fare!

P.S Leoni ne nje interviste qe dha tek Top-Select tha se ishte ndare nga Samantha dhe se per kete nuk i vinte keq fare.Me shqipen i kishte nje cike punet keq djaloshi!

Boby

Primus registratum

Ku ka rob me emrin Endri qe tjet itlion moj?Shqipo eshte, shqipo puro.ishalla po na ecen ene ky i cik...

pippo

Primus registratum

Une e kam pare anbeten nje dite ne metro nga afer te fuste friekn e dobet e dobet aaaaaaa

ps. me ka rene rasti te shofe dhe te tjere nga keta robt se kur nuk jane te famshem i hypin metros ne cinecittà hi hi hi

Diddy19

Su@mi

Me kte do te thush se Ambeta nuk eshte e famshme apo cfare?

Besoj se do ishe habite me teper sikur te kishe vu re se ajo ishte mbi-peshe.Qe asht e dobet duket sh qarte ne TV,fundja asht balerine(klasike mbi te gjitha).

pippo

Primus registratum

dua te them qe eshte aqe e dobet qe me beri pershtypje vetem kocka kishte..... mu duk si person i semure.

ps. qe eshte e famshme nuk eshte nevoje qe ta them une .... cara

Diddy19

Su@mi

Jo ,por sikur mu duk se kishe thene se kto robt i hypin metrose kur nuk jane te famshem dhe qe Ambeten e kishe pare ne metro,dmth njelloj sikur te pohoje se ajo nuk eshte e famshme.Do ta kem marre vesh keq une patjeter,se ti ishe shprehur kaq qarte.

P.S Nqs ti thu qe (nuk)eshte e famshme,normal qe ajo (nuk) eshte e famshme.

pippo

Primus registratum

ps. me ka rene rasti te shofe dhe te tjere nga keta robt se kur nuk jane te famshem i hypin metros ne cinecittà hi hi hi

Jo vetem Ambeta po dhe nje pjese e mire e ketyre qe kane marre pjese tek amici, ne fillim ( dmth kur nuk jane te famshem, ose e thene shqip, kur sja hudh qurret njeri i hypin metros....pastaj o permisohet gjendja ekonomike o u hypin pordhet o besdisen e nuk udhetojne me me mjet publik ok u sqarove cara

jack daniels

Primus registratum

hallall na ka nderu Klejdi Kadiu ,tesh kishte ba edhe film ne itali po nuk ja maj mend titullin...

Jeansat mi paska vjedhe mu kodoshi se njashtu i kam edhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Filmi i Kledit titullohet "Passo a due".Une akoma se kam pa do kisha qene kurioze ta shifja nje here dhe mi facevo 2 risate.

Taylah

Primus registratum
Re: Kledi, Anbeta e Ilir.

Filmi i Kledit "Passo a due" ka qene mjaft i suksesshem dhe i ka hapur deren drejt nje tjeter karriere, ate te aktorit. Ne blogun dedikuar Kledit ( Kledi Blog ) mund te lexoni news dhe bashkebisedoni me fansa te tij te tjere, italian dhe shqiptar. Pastaj ne kete blog mund te gjeni dhe datat dhe vendet ku Kledi takohet me mbeshtetesit e tij.
Shkoni hidhni nje sy!

Guest
Re: Kledi Kadiu (nga A ne Zh)

KLEDI KADIU NGA <font color="red"> A </font> NE <font color="red">ZH </font>

<font color="red">A </font> - si arritja.
Eshte i pari shqiptar qe ia doli te kthehet ne seks simbol.
I pari qe beri te mos flitej per shqiptaret ne kronikat e zeza dhe ju hapi rrugen e televizionit italian, shqiptareve te tjere ne Itali

<font color="red"> B </font> - si borxhli.
Kujt i ndihet Klejdi borxhli per arritjet e tij?
Vetes por dhe fatit, si dhe gjithe atyre qe i kane dhene kete mundesi.

<font color="red"> C </font> - si i cenueshem.
Ashtu ish dikur, ne fillimet e veta...Thjesht nje emigrant, qe luftonte te siguronte gjerat minimale te jetes.

<font color="red"> D </font> - si Daniela.
Dashuria e fundit e Klejdit. Nje vajze italiane qe Klejdi vendosi ta beje publike ne dhjetor te ketij viti, ne premieren e filmit te tij.
Me siguri ajo eshte ndiere ne qiellin e shtate.

<font color="red"> Dh </font> - si dhembshuria e gjyshes se tij, qe jeton ne krah te Bankes qendrore, e cila ruan cdo artikull qe shkruan per nipin e saj te dashur.

<font color="red">E </font> - si ekonomia.
Fama e tij nuk kufizohet vetem ne ekran apo shtyp, por edhe ne te ardhura.
Ai eshte nje imazh komercial tashme.

P.s <font color="blue">Vijon </font>

Guest

<font color="red">Ë </font> si embelsia e buzeqeshjes se tij. Eshte ajo qe magjeps shumicen e femrave por dhe Kledi e quan armen e tij me te forte.

<font color="red">F </font> si flamuri. Eshte i pari qe ka kercyer me nje flamur shqiptar ne Buona domenica.

<font color="red"> G </font> si grate qe lene koken pas tij dhe jo vetem shqitparet por dhe te huaja.

<font color="red">Gj </font> si gjurmet e tij neper bote...Jo me kot dhe presidenti shqitpar e emeroi ambasador te kultures shqipetare neper bote.

<font color="red"> H </font> si historia e jetes se tij qe i sherbeu per nje skenar filmi...nje skenar me histori,dashrusi, pasion, emigracion...
dhe mbi te gjitha eshte cilesuar "Dirty Dancing " i ri.
<font color="red"> I </font> si inacor. Jo ai nuk eshte i tille. Kledi dhe inati skane gje te perbashket.

<font color="red">J </font> si joshes. Ska nevoje per koment.
<font color="red"> K </font> si krenar. Jo vetem per arritjet ne itali por ashtu e ka pershkruar skenari i publicitetit te AMC-se.
<font color="red"> L </font> si Lab. Origjina e familjes se tij, ´por rritur ne Tirane.
<font color="red">LL </font> si llupes. Ai kurre nuk harron te haje fasulet shqiptare.

<font color="red"> M </font> si Maria De filippi, engjelli i tij mbrojtes.
Po te mos ish ajo thote Klekdi, nuk do i kish dyert e hapura sic i ka ai sot.

<font color="red">N </font> si nena e tij.
Kledi e ka pike te dobet te jemen dhe ne cdo interviste e shpreh dobesine e tij per te.

<font color="red"> Nj </font> si numri nje.
Ne revisten shqipe jeta doli " MASHKULLI I VITIT"
ne sondazhin e bere.

<font color="blue"> vijon(se po pertoj /pf/images/graemlins/laugh.gif) </font>

MLK

Primus registratum

Pu pu na shkun per....pamuk /pf/images/graemlins/tipsy.gifgjith femnat e AF pas ketij Klaidit more /pf/images/graemlins/smash.gif

Guest

Thuj c´te dush ti...
Turini i tij e kish mbush Tiranen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Une nuk thash, me hahet... /pf/images/graemlins/wink.gif

Te fluturoje mbase s´di ai, po me kercy s´eshte keq ...

MLK

Primus registratum

Po lavçe din ai me kercy e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Jo, se s´ka qeleshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Epo ti blejm nji pra ta bojm ne ate si Bace /pf/images/graemlins/cool.gif