i pe qe dolen ne finale tek "amici"?shpresojme te na nderojne deri ne fund.Fillimisht postuar nga albavina:
[qb] Harruat Leon edhe Oltin [/qb]
:thumbsup: ke te drejte xhoni!Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ndersa Iliri me duket shume djale i pjekur. :thumbsup: Komplimente. [/qb]
Kam mbajtur barkun me dore kur Tare ju pergjigj pyetjes: Ca stili ju pelqen ne sex? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga rambla:
[qb] intervista doppia tek "le iene" tra kledi kajdiu dhe igli tare.
[/qb]
ta tregoj une pse kledi eshte mendjemadh, nese e ndoqe me vemendje intervisten e LE Iene:Fillimisht postuar nga MorningStar:
[qb] mund ta shikoni tek www.iene.it emisioni i dates 11 mars 2004
persona si puna e tyre u shtofshin perdite se arrijne vertet te presantojne me se miri ate qe per vite shqiptare te tjere nuk kane arritur te tregojne.
Sa per ata qe mendojne se kledi eshte mendjemadh me vjen thjesht keq. mendoni veten ne te njejtat kushte. do te kishit 1000 here me teper tangerllik [/qb]
Une nuk arrij ti shikoj dot. Keni ndonje sygjerim?Fillimisht postuar nga MorningStar:
[qb] mund ta shikoni tek www.iene.it emisioni i dates 11 mars 2004
persona si puna e tyre u shtofshin perdite se arrijne vertet te presantojne me se miri ate qe per vite shqiptare te tjere nuk kane arritur te tregojne.
Sa per ata qe mendojne se kledi eshte mendjemadh me vjen thjesht keq. mendoni veten ne te njejtat kushte. do te kishit 1000 here me teper tangerllik [/qb]
C'fare "shume" ka bere Kledi per Shqiperine?Fillimisht postuar nga MorningStar:
[qb] se ku do te jete jeten e tij kledi eshte puna e tij dhe nese nuk do te jetoje ne shqiperi nuk do te thote se nuk e do vendin... se ku vendos te jetosh nuk ka te beje fare me partiotizmin. per mendimin tim Kledi ka bere shume per shqiperine se ne nje fare menyre ka treguar se pervec imazheve qe tregojne mediat ne ate vend ekziston dhe ana pozitive. Une personalisht e shikoj ate dhe te gjithe te tjeret qe jane ne nje menyre apo nje tjeter te famshem si "ambasadore" shqiptare...
ne fund te fundit tare verte pergjigjet ne interviste se femrat shqiptare i pelqejne me shume se ato italiane po mos harroni se eshte i martuar me nje gjerman. puna e tij.
Mua me pelqejne shume te dy dhe me vjen keq qe disa persona kanosen kaq negativisht per ate qe ka bere vec mire... nejse gjithesecili ka mendimin e vet. [/qb]
me nje gjerman??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga MorningStar:
[qb]
ne fund te fundit tare verte pergjigjet ne interviste se femrat shqiptare i pelqejne me shume se ato italiane po mos harroni se eshte i martuar me nje gjerman. puna e tij.
[/qb]