Klejdi, Anbeta e Ilir.

miyuki

Primus registratum
Re: Klejdi, Anbeta e Ilir.

une nuk e kuptoj pse thoni per Giulia-n qe eshte artiste e kompletuar,
eshte e vertete, kendon bukur po kaq eshte e gjitha, ndersa Anbeta kercen shume shume shume shume shume shume mire pra,
per mendimin tim, sfida e parafundit ishte me e forte se sa e fundit,
dmth, preferoj njemijehere Timothy perpara Giulias, kendon shume me mire,

Persa i perket duelit te Giulias me Anbeten, ishte thjesht formal, sepse dihet qe italianet s'do tja jepnin kurre nje shqiptareje vendin e pare dhe 100.000 euro bashke me te

Nejse, megjithate duhet te kenaqemi me vendin e dyte, edhe kaq s'eshte keq, plus qe Anbeta me performancat e saj (sidomos ate te fundit fare nje her : Do Kishotin,qe e qahu fare) i ka bere vetes vend ne televizionin italian, (edhe Giulia thoshte qe e kishte per nder te rrinte afer Anbetes hihihihi)

Bravo Anbeta e te gjithe shqiptareve te tjere neper televizionin italian, qe na zbardhin faqen e qe ndryshojne pak a shume imazhin e shqiptarit si mafioza e kriminela te prapambetur e injorante

kaq kisha per te thene,
grazie

ciao :wave:

jula

Primus registratum

Giulia eshte kengetare po aq e zonja e profesionale sa c'eshte balerine Anbeta /pf/images/graemlins/smile.gif , reciton shkelqyer dhe nuk kercen keq.

Nejse, ndoshta qe me mire ta kishte marre cmimin(sidomos ate monetar) kjo jona, se Giulia ka per te shkelqyer, ne kete moment zhanri me i suksesshem eshte musical, per te cilin ajo eshte perfekte...pastaj...eshte vetem 18 vjec.

Suksese Anbetes...shyqyr qe mbaroi emisioni se na i "digjte" te gjitha mbremjet e se martes para TV. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

romeo

Forumium maestatis

me erdhi keq qe nuk e mori Anbeta
toromani.jpg

ervin

Primus registratum

Si rralle here dje jam gjendur ne shtepi heret dmth ne 11 te darkes dhe rastesisht po shikoja nga Italia1 emisionin e Maria de Filipit.Me terhoqi vemendjen Ambeta kur e pash ne gjysem finale me ate Timothy a ku e di une se si e kishte.Nuk besoja se do shkonte ne finale sepse italianet jane shume raciste ne kuptimin e plote te fjales,nuk do t'ja jepnin kurre nje titull nje te huaji.Vertete ndjenja kombetare eshte shume e larte ne kete rast per italianet,por derisa ajo e meritonte dhe kur them e meritonte jo se jam une shqiptare dhe ajo shqiptare dhe do me pelqente qe ta merrte Ambeta,por sepse e meritonte vertete.
Ajo Giulia vertete kishte ze te bukur,po kur te gjithe ne salle thoshin qe Ambeta e meritonte dhe vete Timothy e pranoi qe do ti pelqente qe ta merrte Ambeta,por italianet si italianet.Une e prisja nje rezultat te tille ne finale,isha 100% i sigurte per ate perfundim.Megjithate me kercimin e fundit Ambeta tregoi qe qendronte me larte sesa Giula,ishte kercim fantastik pathuajse i gjithi i realizuar ne maje te gishtave qe Giulia as ne enderr si shikon ato gjera /pf/images/graemlins/smile.gif .Jo per gje por kengetaret e kane me te lehte ti bejne per vete njerezit mjafton te ken nje ze te bukur dhe kenga qe kendojne te jete poashtu e bukur dhe hajde te gjithe votojne per te,kurse kercimi eshte krejt ndryshe,duhet te derdhesh shume djerse qe te arrish aty ku ka arritur Ambeta.Pastaj publiku eshte me i ngurte sidomos kur kercimi eshte klasik jo te gjithe e kuptojne ate,prandaj gjithmone vleresohen me shume kengetaret.Ne mos gaboj edhe vitin qe shkoi ai qe e fitoi ishte kengetare.
Nejse rendesi ka qe Ambeta e tregoi veten se kush ishte.
Le qe harrova dhe me kryesoren po njeriu te vlereson pak dhe nga pamja e jashteme,pike ne te cilen Ambeta ishte shume me larte se sa Giulia Me ate gojen vesh me vesh.
Nejse se e nxorra dhe une koken tamam si vlonjat qe jam,nuk me rrihet pa i sharre pak te tjeret /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjithe te mirat te gjitheve.

Diddy19

Su@mi

Thuhet se kush flet shume ,edhe gabon!Po ti ke bere perjashtim:jam sh sh dakord me ate qe ke shkrujt!Sa mire qe e shkrujte ti se une po pertoja!

Ambeta ,6 grande! /pf/images/graemlins/smile.gif

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb] me erdhi keq qe nuk e mori Anbeta
toromani.jpg
[/qb]
o dihej ajo mo ISs qe uk ja jepnin Ambetes po Giulies se ajo o Taljane :rockband: :smash:

doktoresha

Primus registratum

shiko dhe mua me erdhi keq sepse e ndoqa me vemendje...por mendoj se ambeta ishte shume e pjekur e shume lart per ta fituar...keta italianet perlqejne mendjelehtat si puna lidias..qe eshte nje mase e lehte ajri qe ben vetem flluska..
me vinte keq qe ambbeta rrinte aq e heshtur aq pa shprehi...
po fundja fundit ska faj ndihej keq aty mes tyre..
jam dakort me ate qe nuk mund tja jepnin nje te huaji as anbetes e as timoty ...ehuu aq per teper kur flasim per nazionalista te klasit pare si italianet.

doktoresha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Ambeta Toromani behet fjale? Me siguri. E kam pas si motren time kur ishim kalamaj te 21 Dhjetori. Ambeta shkelqeu qe ne gjimnaz (Baleti). Mbi te gjitha eshte nje njeri shume i mire se brendshmi. [/qb]
paskemi qene komshi bashke blendo... /pf/images/graemlins/smile.gif
mos e ke pasur shpine ne kat te pare ti ???je pak bjond?? nostalgji femirie jo per gje...po dainen moniken , iriden i njef???
po anbeta nuk e ka pasur shpine tamam tek 21 dhjetori po midis puntorise ushtareke dhe kopshtit..pallati kuq mbata shkolles...
po a jo

Sallaku

Primus registratum

Me vjen shume keq per Anbeten sepse e meritonte fitoren,por kur shkon ne finale duke fituar kunder Timothy qe per mua ishte me i zoti nga te gjithe ata(mbas Anbetes sigurisht).
Anbeta je njeshi
Me siguri qe aventura e Anbetes nuk mbaron ketu
Une per vete jam shume shume shume i kenaqur per rezultatin edhe pse Giulia me siguri nuk do te shkoje aq lart sa ANBETA :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Nuk kuptoj dicka nga shume vete. Perse thoni Dihej qe s'do ja jepnin cmimin e pare Anbetes? Qe italianet jane rracista ok, s'e mohon kush, por jo aq sa ne. Ne fund te fundit ne se e keni ndjekur me te vertete duhej te kishin degjuar si e ka mbrojtur Maria Anbeten qe ne fillim.

Anbetes i Lumte qe vajti ne finale. Per te fituar nuk e meritonte. Eshte balerina me e mire aty, s'e mohon kush. Por ne rrecitim Fa pena... Ne kenge po ashtu! Qe te fitoje duheshin te tre kategorite. Giulia e meritonte.
Mos flisni gjithmone vetem per rracizem do shikoni kush do mbush televizionet Italine. Perse Iliri dhe Klejdi nuk jane balerinet me te mire te medialsetit?! S'dime te falenderojme , por vetem te kthejme gjerat sic na pelqejne neve.
Do shikoni Anbeten tek Buona Domenica atehere mbase do ju mbyllet goja!

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Nuk kuptoj dicka nga shume vete. Perse thoni Dihej qe s'do ja jepnin cmimin e pare Anbetes? Qe italianet jane rracista ok, s'e mohon kush, por jo aq sa ne. Ne fund te fundit ne se e keni ndjekur me te vertete duhej te kishin degjuar si e ka mbrojtur Maria Anbeten qe ne fillim.

Anbetes i Lumte qe vajti ne finale. Per te fituar nuk e meritonte. Eshte balerina me e mire aty, s'e mohon kush. Por ne rrecitim Fa pena... Ne kenge po ashtu! Qe te fitoje duheshin te tre kategorite. Giulia e meritonte.
Mos flisni gjithmone vetem per rracizem do shikoni kush do mbush televizionet Italine. Perse Iliri dhe Klejdi nuk jane balerinet me te mire te medialsetit?! S'dime te falenderojme , por vetem te kthejme gjerat sic na pelqejne neve.
Do shikoni Anbeten tek Buona Domenica atehere mbase do ju mbyllet goja! [/qb]
Ke te drejte ne disa gjera por te thuah qe Giulia e meritonte eh /pf/images/graemlins/wink.gif .
Jo te gjithe italianet jane raciste se me duket jemi me shume ne qe tani kemi filluar te hapim syte :smash:

giulia

Primus registratum

[qb] Nuk kuptoj dicka nga shume vete. Perse thoni Dihej qe s'do ja jepnin cmimin e pare Anbetes? Qe italianet jane rracista ok, s'e mohon kush, por jo aq sa ne. Ne fund te fundit ne se e keni ndjekur me te vertete duhej te kishin degjuar si e ka mbrojtur Maria Anbeten qe ne fillim.

Do shikoni Anbeten tek Buona Domenica atehere mbase do ju mbyllet goja! [/qb]
Plotesisht dakort me ty papi Anbeta nuk meritonte te fitonte me lind pyetja pse do ndjehemi gjithmone inferior ? Qe arriti e dyta eshte shume per te, kurse ketu shkruani qe jane italianet rraciste :confused: :confused: sme duket aspak ashtu sidomos per sa i parket Anbetes

usta_Qima

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Ne shqiperi nuk e kap me canale 5-n pa parabola.

Edhe une besoj se do fitoje Giulia per vete .... [/qb]
Mund te votohet edhe nga Shqiperia /pf/images/graemlins/smile.gif por a thu valle harxhojne 1.500 lek te vjetra per nje msn keta patriotet tane /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
te esht bo menja msn dhe ty mi djallushe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Hahahahhahahhahahahhahahah /pf/images/graemlins/laugh.gif S'e kam shkrujt une ate mesazhin plot gabime /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

O mendje! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Nje kokerr gruri e shkreta.Vjen pula e ta han! :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

erisa

Primus registratum

bravo anbeta na krenoj te gjithve.
Vetem nje gje mu duk e cuditshe si ishte e mundur qe motra vete nuk dinte fare italisht?Ne cilin katun te shqiprise do kete jetuar ....se sa per italisht dhe mami im i di dy fjale .

zora

Primus registratum

ajo dinte te fliste po mos kujto se eshte e lehte te vish me nje italishte te mesuar nga shqiperia dhe te flasesh perballe kamerave.
dhe une mendoj qe meritonte te fitonte giulia perballe anbetes.anbeta kercen po aq bukur saq kendon dhe giulia per te tjerat ia merr giulia.ne jemi mesuar qe nje shqiptar te kemi diku dhe e duam patjeter ne vend te pare perndryshe na e bene me hile apo u treguan racista,kujtoj rastin e Elsa LiIes qe e donim patjeter te fitonte cmimin e pare dhe kur kenga nuk ishte kush e di se cfare.

bimba81

Primus registratum

degjo giulia vertet ka qene me e mira e gjithe shkolles gjate gjithe vitit po ate nate ne pergjithesi ishte me mire anbeta.po sido qe te jete ate cmim e meritonte giulia.anbetes nuk eshte se intereson shume te kete nje kontrate nga mediaset ajo do te futet ne teatrin e operas.ne tv italiane eshte e kote qe te rrije max mund te beje velina ose balerine te buona domenica pffffff.emisione koti ajo meriton shume me teper.eshte veretet e zonja. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

alessia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ardi:
[qb] Sa per Anbeten komplimente se eshte me te vertete balerine e zonja.Do eci goxha ma do mendja.Per sa u tha me siper se nuk flet mire italishten edhe i falet se s'ka shume kohe ne itali.
Ndersa Kledi fa scifo.Jo si balerin po eshte pak sa shum mendjemadh.Jo per na nje gjo po e kam dhe kusho dreqin.Te mos flasim pastaj per itlishten qe e flet mo si katunar kavaje.Si thot poplli nessuno e perfeto. [/qb]
c'ke me katundaret e kavajes ti mor; ti prima se me shajt te tjeret meso italishten per vete.klejdi kavajs eshte pavarsisht se ka shkuar me shpi ne tiran.

alessia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb] Jane "bravi" qe te tre. duket qe vine, nga nje shkolle e forte dhe profesionale. /pf/images/graemlins/smile.gif
anbeta edhe po nuk fitoj, nuk besoj se do i mbyllen dyert e shfaqjeve, ka vene emer dhe ka shum talent, i uroj te fitoj. [/qb]
O ti cuni me emrin ersi per ty gjithe bravi qenkan.Nuk dike me i prish qejfin kurrekujt. Lum si ajo qe do te marri. sa per dijeni ne beqare jemi...