KJO ESHTE HISTORIA JONE

Admir

Forumium maestatis
Re: KJO ESHTE HISTORIA JONE

Ah si s'kam durim me i shkrujt ktyne "myslimanve" ktu. Bravo prape o jimmy. Per ti shtu edhe dicka....do "SHQIPTAR" per pare kan shit nane e moter, jo ma atdheun.

Musolini

Primus registratum

Muslimanet jane FASHISTAT e shekullit 21, Evropa po okupohet nga muslimanet te cilet vijne sikurse "refugjate" nepermjet afrikes me barka ne Spanje e Itali , pastaj dergohen ne Evrope, keta "misliMAJMUNA"
i marin nja 3-4 gra nga vendlindja dhe qdo grua i pjelle nja 7-8 femi, mislimajmunat mirren me kontrabanden e narkotikes, perdhunimin e femrave krishtere, vrasje, etj,etj
Evropa po okupohet dhe ne krishteret duhet te zgjohemi nga gjumi dhe ta zhdukim kete fe te flliqte nga tokat tona.
Sa ju perkete "ARNAUTAVE" pra ish shqiptareve te cilet ia kthyen PRAPANICEN okupatorit otoman turk dhe i thane "BUJRUM" arkadash futma dhe u bene "MISLIMAJMUNA" keta kane nevoj ta mesojne historine e popullit te shqiptare si dhe sherim tek psikiatri.

ujku81

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Muslimanet jane FASHISTAT e shekullit 21, Evropa po okupohet nga muslimanet

[/ QUOTE ]

E thene nga ti ngjan shume e vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Musolini

Primus registratum

kure i lexoj shkrimet tuaja nuk quditem pse Serbet u edukuan 20 vitet e fundit se do te shkojne ne Kosove per ta mbrojtur Krishterizmin dhe luftuar Turkun.
Ne luften e 1999 ushtaret Serbe brohoritshin
"UBIQEMO TURCE" pra "do ti vrasim Turqit"....
kjo eshte tragjedia me e madhe e luftes se Serbet ishin te mendimit se ne jemi turq e jo shqiptere te bardhe Evropian, per keto krime vete fajin e kane ARNAUTAT, ju te cilet e keni mesuar Historine e dini ku e kame fjalen.
(me )(pa) nderime nga ish MUHAMED HAXHI PISHMON KATRAVELLA
tani GJERGJ KRISHT DARDANIA

ameba

Forumium maestatis

Une prap nuk e kuptoj nese ky nen-forum ketu eshte hapur per fene apo per ofeza personale /pf/images/graemlins/confused.gif po ky ne fund te fundit eshte nje detaj bosh qe nuk e ndryshon opionin tim mbi c'kam thene me lart... /pf/images/graemlins/shrug.gif
Nese eshte e vertete ajo qe ju "mbroni" me shpate ofezash personale kjo eshte e verteta juaj dhe ndoshta e Myslimanizmit (si fe) ne mbare boten, se dijetare e heronj Lavdi Zotit (cilitdo profeti ti drejtoheni ne falje) ka nga te gjitha fete e besimet fetare mbi rruzull.
Problemi qe shtroj une eshte i thjeshte sa me s'behet, si ma shpjegoni ju "te inluminuarit" e kesaj teme si ma shpjegoni qe Shqiperia mbeti aq mbrapa sa nuk thuhet nen sundimin e Perandorise Otomane???