Kerry vs. Bush

une_une

Primus registratum
Re: Kerry vs. Bush

Fillimisht postuar nga Joe Somebody
Senatori Vojanovic nuk eshte Serb , ka shume gjasa te jete me prejardhje Kroate.
B

Pyet ata ne Albanian American Civic League kush eshte Vojanovic. Ketej thote te mbrojme vlerat njerezore ketej kerkon ndihme per Sernbine kunder terrorizmit kosovar.

http://www.enquirer.com/editions/1999/06/23/loc_voinovich_wants_more.html

“The people (in Serbia) will absolutely respond to that,” he said.
Kjo perkthehet dhe ndryshe.

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga antares:
[qb] FloBo! Fitoi Bushi! Dhe 4 vjet te tjere qe tja beje mire hallven amerikes dhe botes! [/qb]
Pse me hallve i ben bombat Bushi per vellezeri e tu ne Irak?]

AnaBlue

Forumium maestatis

Me falni qe nuk ju lexoj dot gjithe postimet e mesiperme, por keto te fundit me hallve duken shume te shijshme. Si arriti puna me u omelsu me nj-tj pa qene une e pranishme? :goofy:

une_une

Primus registratum

Nuk me besohet cfare po ndodh. Nje 11 shtator i dyte.

Kerry sapo perfundon fjalimin e tij te lamtumires (concession speech) ne NBC. 4 vjet me shume me budallenj, Nuk e dija gjysma e Amerikes eshte plot me budallenj. Pervec gjarpernjeve ne Partine Republikane eshte akumuluar nje shtrese llumi nga emigrantet gjate gjithe viteve. Emigrantet myslymane kane votuar per Bush.

http://www.muslimsforbush.com/
http://www.muslimwakeup.com/mainarchive/000551.php

Gazetaret ne televizionet kryesore jane pro-Kerry pervec televizionit FOX kane ngelur te shokuar nga cfare ka ndodhur.
Turp e faqe zeze. Zonja e Lirise ne Ellis Island komandohet nga nje gomar.

Kondrapedali

Kondrapedali

Imagjino pak o Paç Hijen Tate, edhe myslimanët "injorantë" e dinë që është në të mirën e tyre (në të keqen e politikës së jashtme aktuale të SH.B.A) fitorja e Bushit :tipsy:

antares

Primus registratum

Para pushtimit te Irakut Anglia nxitoi me te madhe tu ndryshonte emrat atyre 5-6 cifuteve qe kishte ne ushtri gna frika e ndonje situate te "pakendshme" nese do binin ne duart e irakeneve.
Ti citon:
====================
"Stop Killing Innocent Islamic Terrorists" -- Nje Jewish-American kishte humorin te vendoste kete tabele ne Humvee e tij ne Irak.
-----------------------------
Keto trimeri ata i bejne ne Amerike apo Izra-hell se ne Irak perfundojne te varur si derrat me koken poshte ne urat e Fallujas ne cengela si ata 4 kriminelet qe pozuan ne prill para kamerave te "Fallujaneve" trima dhe mirenjohes per "clirimtaret".

gurax

Pan ignoramus

Sa bukur eshte kur e kemi dhe AnaBlue ne krahun tone. Poshte terroristet, ne temen presidenciale! /pf/images/graemlins/tongue.gif

----------
"I'm in awe, Lennier. The way you can take a straightforward, logical proposition and turn it inside-out so that in the end it says .. what you want it to say instead of what it actually means. Does this come naturally or did you .. attend some special martial arts class for the philosophically inclined?" -- Marcus, Babylon 5

Mr.Wolf

Primus registratum

heres tjeter qe do lexoj diçka te tille do perzihesh nga forumi. s'ta ka borxh njeri daku!

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali
edhe myslimanët "injorantë" e dinë që është në të mirën e tyre
Do thuash se muslimanet e bejne llogarine me koka njerezish?. E kane llogaritur ka shance plot sa te duash njerezit (kusherinj etj) e tyre andej nga Iraku nuk mund te i gjejne dot gjalle mbas 4 vjeteve. 100 mije perafersohet deri tani. Mjere ti qe gezon me humbje jete njerezish.

Ky eshte perfundimi zyrtar pavaresisht numerohen apo jo votat absentee dhe provisional. Kerry nuk fiton Ohio dhe sikur te gjitha ato te jene ne favor te Kerry.

Bush: 254+Ohio=274
Kerry: 252

Minimumi per te fituar duhen 270. Gjysma (perjashto gjarperinjte e Partise Republikane) e popullsise se Amerikes jane idiote te votoj per nje president idiot.

Lajm i tanishem:
-------
Pershendet nga Ohio senatori republikan Vojanovic edhe Serbian Unity Congress fitoren e Bush. Zoti paste meshire per shqiptaret.

Me kaq une e mbyll Albforumin.

Indulgence

Primus registratum

s'ka nevoje me bo kshu gallate Indulgence. idete origjinale jane te mirpritme e te kendshme me u lexu. e kte ta them duke lexuar se ç'ke shkruar dhe me pare ne kte e tema te tjera ktu.

antares

Primus registratum

e njejta gje si me siper dhe ty antares. na jeni bo si kalamojt e lagjes, qe gerthitshin ore e pa ore.

AnaBlue

Forumium maestatis

Ju lutem mbani nervat dhe gojen nga ofendimet, te sharat dhe kercenimet. Te gjitha jane shkelje e rregullores se Forumit dhe mos u habisni kur te vini nje dite dhe mos keni mundesi te hyni ketu se jeni bere BAN. I lutem moderatorit qe te merret me kete teme.