Kenge sensuale

Artin

Papirus rex
Kjo këngë nuk ka pamjet, por ka tekstin sensual.
Këngë të tilla na bëjnë të themi se tani Shqipëria është e aftë dhe mund të konkurojë denjësisht me vendet e tjera, në këtë zhanër muzikor.
Tekstin nuk është nevoja ta shkruaj, se fjalët dëgjohen shkoqur...

 

Artin

Papirus rex
A thu' kishe mendu' se me mu' do rrije
A thu' kishe mendu' se me mu' do vije
Jo, jo s'e kisha dit' se me mu' do flije
Ça fati kam që të kam komshie

Filmi nuk hapet, por mund të shihet në YouTube...

 
Top