Kenge sensuale

Artin

Papirus rex
Kjo tem asht per kang te bukura e ritmike te kohevet moderne te cilat veq fjalve plotsohen dhe me vajza e kercime te bukura qi ta knaqin e qlodhin synin.
 

Airbourne

Papirus rex
Cfare Quhet SENSUALE...
BRAVO
BRAVO
CLASSE.
Nuk benec dot....mundoheni KOT.ato nga trojet....jo per noi gjo!
 

Artin

Papirus rex
SENSUALIZËM m.
1. filoz. Drejtim filozofik sipas të cilit ndijimet janë
burimi i vetëm dhe i mjaftueshëm i njohjes.
Sensualizëm materialist. Trajtimi idealist i
sensualizmit.
2. keq. Prirja për të vënë mbi çdo gjë kënaqësinë
e shqisave dhe të epsheve. Sensualizëm i
sëmurë. Sensualizmi i letërsisë dekadente.
 

Artin

Papirus rex
Nji përkthim i kangës për ata/ato qi nuk kuptojnë anglisht..

10-> Më puth në buzë..
9-> Futi gishtat në flokët e mi..
8-> Më prek.. ngadalë..
7-> Qëndro.. le të shkojmë drejt e tek numri 1...
6-> Buzë..
5-> Gishta..
4-> Lojë..
3 -> Tek numri 1
2-> (?)(?)
1-> (!)

 

Artin

Papirus rex
Sipas fjalorit të atyne qi e pinë qajin pa ibrik, kënaqsia e shqisave dhe epsheve duhet plotsue edhe me njohjen shpirtnore, ose thanë ndryshe, me zemrën e saj.
Si teori duket e drejtë, por kjo varet dhe nga rrethanat. Në kohet e sotit, duhet me i rrembye jetes ç'te mundemi...

 

Airbourne

Papirus rex
Sipas fjalorit të atyne qi e pinë qajin pa ibrik, kënaqsia e shqisave dhe epsheve duhet plotsue edhe me njohjen shpirtnore, ose thanë ndryshe, me zemrën e saj.
Si teori duket e drejtë, por kjo varet dhe nga rrethanat. Në kohet e sotit, duhet me i rrembye jetes ç'te mundemi...


DREJTE...
Trojet.....neser!
 
Top