Kenge sensuale

Airbourne

Papirus rex
Do me mungosh???
Lere duhanin se ke pasardhes...
Je shume ekstremist-njona.
Nuk besoj qe ndonje MORRAlist ka qene kaq i interesuar.
Naten e mire.
 

Artin

Papirus rex
SENSUALIZËM m.
  • 1. filoz. Drejtim filozofik sipas të cilit ndijimet janë burimi i vetëm dhe i mjaftueshëm i njohjes. Sensualizëm materialist. Trajtimi idealist i sensualizmit.

  • 2. keq. Prirja për të vënë mbi çdo gjë kënaqësinë e shqisave dhe të epsheve. Sensualizëm i sëmurë. Sensualizmi i letërsisë dekadente.
 

Airbourne

Papirus rex
Sensualizmi ESHTE....NDJENJE,ADHURIM,KENAQESI,VESHTRIM,BUZEQESHJE,PREKJE dhe CDO gje...POZITIVE.
negative NUK mund te kete.
 

Airbourne

Papirus rex
Airbourne me vje keq qe do bash puna ndersa veda me pushime.
Pergjigja: kshu jane kto pune <baby> ose ne Shqip: ato maja rripa-rripa,iher ma zbrite ene jedan put ta HYPA.
solomun.jpg

apropo se maroi vremena jena vesht kshu danas...
lesa3_486hf03-cover.jpg
TUNGI.
 
Top